Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
195.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fordsa neden Petlas alın dediniz? :) bide falken ve dunlop nasıldır araba? Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205 55 R16 lastikleri mi Falken aldım adet fiyatı 186 TL den yakıt C ıslak A

• arkadaşlar tigar ı deneyin gerçekten efsane lastik olmuş süper sessiz tutuş c yakıt c ama süpper süpper

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yazlık lastik arayışına girdim 205/55/r16 michelin piraz pahalı geldi 300 lira civarında
    1-Bridgestone Turanza T001 Evo
    2-Hankook Ventus Prime 3 K125
    bunların ikisinin fiyat 230 civarında bu lastiklerden birini almayı düşünüyorum. Araç 2004 Toyota Avensis

adac 2018 testleri
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm 2. sırada Bridgestone Turanza T001 Evo 5. sırada Hankook Ventus Prime 3 K125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaL_foX -- 10 Mart 2018; 16:22:38 >
  • 2013 symbol için 185/65/15 arıyorum

önceliğim çok çok yumuşak olması . var mı öneriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSKIMM

Fordsa neden Petlas alın dediniz? :) bide falken ve dunlop nasıldır araba? Ne dersiniz?

bence kaliteleri aynı çünkü test ettim uygun olan petlası alınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

2013 symbol için 185/65/15 arıyorum

önceliğim çok çok yumuşak olması . var mı öneriniz

googyear veya nokian hemşerim

• Beğenmediğiniz Petlas, Hava Kuvvetlerimizin savaş uçaklarının lastiklerini üretiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSKIMM

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Endişe etmeyin, can güvenliğini hiçe sayan ve en ucuz lastiği almak için yarışa giren Türk halkına ürettiği lastikle hava kuvvetlerine ürettiği lastik aynı değil. Rahat olun yani.

hocam mesaj atmışsınız ama yine size mesaj yollayamıyorum mesaj alımlarınız kapalı olduğu için

özel olan ne ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

205 55 R16 lastikleri mi Falken aldım adet fiyatı 186 TL den yakıt C ıslak A

Hangisi, model verebilir misin?

• ReaL_foX R kullanıcısına yanıt
    bende hankook düşünüyorum bakalım telefonda 260 TL fiyat verdi bir bayi ankara.da haftaya gelecek dedi. michelin primacy4 için ise 400 dedi http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-AutoBild-Summer-Tyre-Overview.htm burda ise 1. olmuş hankook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssrorschach -- 10 Mart 2018; 21:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanio

quote:

Hangisi, model verebilir misin?

Ziex 914 Ecorun

• kenai kullanıcısına yanıt
    Pahalı bir ebat sizinki. En uygun kumho. Daha önce kumhonun başka modelini aldım ama memnun kalmamıştım. Gürültülü ve dayanıksızdı. Yeni modelini bilmiyorum. Markalı lastikleri tanesi 500. Baya pahalı. Kumho 230 galiba.

• Continental almayın da ne alırsanız alın! Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Etiket değerlerine göre lastik alınmamalı. Otomotiv sektöründe çalışan kimyaMühendisi bir arkadaşım hangi modelini alırsan al michelin al demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Continental almayın da ne alırsanız alın! Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Etiket değerlerine göre lastik alınmamalı. Otomotiv sektöründe çalışan kimyaMühendisi bir arkadaşım hangi modelini alırsan al michelin al demişti

michelin güzel lastik fakat Türkiye yollarında dayanıksız olduğu ve çabuk eridiği söyleniyor

• Kullandıkları kauçuğu hiç bir üretici kullanmıyor, hepsinden çok öte demişti. Tabi yol şartlarına uyumluluğunu bilemem. Yol tutuş, uzun süre bozulmadan yıpranmadan kullanmak istiyorsam bridgestone, diğer şartlarda michelin alırıdm. Ha n11 11/11 kampanyasıyla 150 den hankook aldım ayrı mesele 😃

• 195 55 R16 lastikler var üzerinde ama bu ebat çok pahalı
    205 55 R16 alsam fiyat en az yarıya düşüyor sizce bi kaybım olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Pahalı bir ebat sizinki. En uygun kumho. Daha önce kumhonun başka modelini aldım ama memnun kalmamıştım. Gürültülü ve dayanıksızdı. Yeni modelini bilmiyorum. Markalı lastikleri tanesi 500. Baya pahalı. Kumho 230 galiba.

Teşekkür ederim, aracı sıfır almıştım üstünde Michelin dört mevsim lastiği vardı, onu yaklaşık 3 yıl kullandım. Bu kışa girerken de hankook kışlık aldım ondan da memnunum ama hiç kış olmadı orası da var. Şimdi yaz için kumho ve ya falken alıp iki yaz dönemi kullansam olur mu diye düşünüyorum. Belki ileride arabayı değiştiririz ya da en kötüsü 2 - 3 yılda yenisini alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenai -- 11 Mart 2018; 12:55:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nerden aldınız acaba fiyatı gayet iyiymiş, hangi şehirdesiniz.

• ali119 kullanıcısına yanıt
    Grip control olduğu için başka ebat alamıyorum, sizin de dediğiniz gibi bu ebatta pahalı oluyor her zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.