Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oblomòv

185 65 15 için ne önerirsiniz acaba
    Kriterlerinizi söylerseniz (nasıl bir lastik istiyorsunuz, dayanıklı, yumuşak, sessiz, yol tutuşu iyi, ucuz???) buna göre tavsiye verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Kriterlerinizi söylerseniz (nasıl bir lastik istiyorsunuz, dayanıklı, yumuşak, sessiz, yol tutuşu iyi, ucuz???) buna göre tavsiye verebiliriz.

Alıntıları Göster
    Aylık 3500 km yapıyorum.Güvenlik ve sessizlik ön planda fiyat cok sorun değil.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kriteriniz, güvenlik ve sessizlik ise, ve fiyatı sorun değilse, kesinlikle Goodyear Efficentgrip Performance lastikleri
  • 205 55 16 için
    energy saver+ B-A
    prymacy4 C-A

Fiyat farkı 100TL, takımında 400TL
    Ancak lastik ömrü boyunca bunu amorti edeceği söyleniyor her yerde.
    Ayrıca takıldığım en önemli nokta: bu gün 5-6TL civarı olan mazot fiyatının kısa sürede 10'u görmeyeceğini kim bilebilir???

• quote:

Alıntıları Göster
    https://www.hepsiburada.com/nokian-185-65-r15-92h-xl-eline-2-yaz-lastigi-uretim-yili-2019-p-HBV000004V4DA?magaza=Hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

https://www.hepsiburada.com/michelin-205-55-r16-91v-primacy-4-yazlik-oto-lastik-uretim-tarihi-2018-p-HBV00000B9VRZ?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto-hero-sku.pla&gclid=EAIaIQobChMI7Jvwvbzz2gIVD1QYCh08bQ-UEAQYAiABEgKWBPD_BwE

https://kolayoto.com/michelin-primacy-4-205-55r16-91v-tl.html?gclid=EAIaIQobChMI7Jvwvbzz2gIVD1QYCh08bQ-UEAQYAyABEgLAgPD_BwE
    Tamam işte ben de bunu diyorum üstadım 310 TL civarına geliyor. Söktak ile 330
    Energy saver+ sökü takı sibobu kılı tüyü 400TL fiyat aldım
    4 lastikte 280TL fark var. Yakıt için etiket değeri birinde B (es+) diğerinde C (pry4)
    Tek sorun es+ ayın 28'inde çıkacakmış fabrikadan. Neyse, 20 gün için tatava yapmayayım.

Aynı değerlerde EGP var ama sert lastik. 3. senede lassa attracta gibi oluyor meret. (ikisini de denedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

205 55 16 için
    energy saver+ B-A
    prymacy4 C-A

Fiyat farkı 100TL, takımında 400TL
    Ancak lastik ömrü boyunca bunu amorti edeceği söyleniyor her yerde.
    Ayrıca takıldığım en önemli nokta: bu gün 5-6TL civarı olan mazot fiyatının kısa sürede 10'u görmeyeceğini kim bilebilir???
    yakıtı o kadar ekiler mi B yada C olması merak ettim şimdi. 5 yılda ne kadar fark yapar acaba.Gerçi senede yapılan km ile de bağlantılı
    Bir araştırma istatistik falan varmıdır ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

yakıtı o kadar ekiler mi B yada C olması merak ettim şimdi. 5 yılda ne kadar fark yapar acaba.Gerçi senede yapılan km ile de bağlantılı
    Bir araştırma istatistik falan varmıdır ki

Alıntıları Göster
    Hocam aradığın cevabı sanırım Michelin vermiş.

https://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/ogrenim-paylasim/lastik-esaslari/lastik-etiketleme

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    SAVER; michelin'in ucuz orta-alt sınıf lastiklere karşı kaybettiği pazar payını,
    marka imajını kullanarak geri alma çabasıdır.
    BİZİM AKRABADA ENERJİ SAVER VARDI.
    michelin demem ben o lastiğe.
    kısa sürede dişleri eridi,
    fren ve yol tutuşu da diğer pilot ve primacy modellerinin gerisindeydi.
    saver, michelin'in, alınabilecek en ucuz lastikleriydi,
    yeni modeli ile bu yazdıklarımı toparlayabilir mi bilemem.
    .
    205/55r16 için benim önerilerim ;
    primacy 4
    e line 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Kriteriniz, sessizlik ve yumuşaklık ise kesinlikle FALKEN, kriteriniz lastiği uzun süre kullanmak içinse Lassa. Kolay otoda ücretsiz montaj noktası bulunmamaktadır, lastik başına 15-20 TL montaj ücreti almakta, tabi buna 5 TL de sibop parası ekleyeceksiniz. Bence sibopları internetten, çelik sibop olarak alın, ben 4 tanesini 23 TL ye aldım, lastik bayileri 4 tanesini 40 TL ye satıyor.

Alıntıları Göster
    sağa sola çok yaymayın şu lastiği nokian gibi olacak. zam gelecek. lassa,pirelli,petlas falan alsın millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Hocam aradığın cevabı sanırım Michelin vermiş.

https://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/ogrenim-paylasim/lastik-esaslari/lastik-etiketleme

Alıntıları Göster
    yılda 16bin km gibi ve A ile G gibi uç değerleri karşılaştırmış orda.... ama yine de sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 7 Mayıs 2018; 16:14:58 >

• quote:

185 65 15 için ne önerirsiniz acaba

185/65/15 michelin energy saver kullanıyorum.7 yılda 2 takım eskittim.Çukura düşünce yarılma,kaldırıma sıfır çekince balon yapma,sık sık patlama gibi sorunlarla karşılaşmadım,belki kalın yanaktan dolayıdır.3. Yıldan sonra sertleşme başlıyor hatta bu ay (4.yıl) tekrar taktım yazlıkları,kış lastiğinden sonra rahatsız etti sertliği.Yine alıcam aynısından kampanya kovalıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

210 a lassa driveways mi 225e falkenecorun914 mü hangisi tercih edilir sessizlik ve yol tutuşu olarak.?
    Bu arada kolayoto ücretsiz montaj hizmeti var mı?
    lassa impetus revo 2 var 66 db denenebilir.
  • quote:

yılda 16bin km gibi ve A ile G gibi uç değerleri karşılaştırmış orda.... ama yine de sağol

Alıntıları Göster
    1. seviye ile 7. seviye arasında 100km de 0.5lt fark var.Bundan daha iyi bir açıklama mı olu ?
    B ile C arasındaki (yani 1 kademe fark olan lastik) farkı oranlamak çok mu zor ? 0.6lt olacak hali yok, maksimum 0.1LT dir .
  • 225/45/17 seat leon'a yazlık lastik arıyorum.Çok pahalı olmaycak şekilde Eagle f1 asymmetric veya efficient grip mi taksam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

sağa sola çok yaymayın şu lastiği nokian gibi olacak. zam gelecek. lassa,pirelli,petlas falan alsın millet.

Alıntıları Göster
    Haklısın valla Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

Sayenizde Lassa alacağım gibi duruyor ama sesi biraz fazla gibi. Siz kullanıyorsunuz heralde yorumunuz nedir bu konuda ?
    Daha bugün taktım hocam :)
  • 4 mevsim contiental kullanan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205 55 16 İ30 araç Hankook ventusprime bridgestone Turanza goodyear efficentgrip. İ30 lar zaten ncap testlerinde savrulan bir araç. Şimdiiii yolu iyi kavrayan, dayanıklı ve az ses yapan hangisi onu bulmaya çalışıyorum. Herkes ses konusunda brgden şikayetçi, hankook virajda pek tutunmuyor diyen var , gdyear da ise 3 kanal 4 kanal muhabbeti. Siz ne diyorsunuz bu üç lastiğe ??? Conti ve michelan kullandım artık çok yükle para vermek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.