Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 8 dolar çok düşük. New England bölgesindeki eyaletlere bakın asgari ücret 11 dolar bu bölgede ya da Colorado, Utah, Wyoming gibi eyaletlere bakın buralarda da en az saatlik 10-11 dolara işler var. Çok veren yer pahalı olur ama 2. iş bulup çalışırsanız zaten fazla para harcamaya zaman olmaz + temel ihtiyaçların çoğu wallmarttan yapılıyormuş orada(gidenler öyle söylüyor). Bence pahalı bir eyalet de olsa saatlik ücreti yüksek olan ve ikinci iş imkanı yüksek olan bir yer bulun. Ben acele ettim siz etmeyin.
  • The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum cevabiniz ici hocam yalniz soyle bir durum var adam ikinci is olanagi sagliyor ek olarak.İster kendi bunyesinde istersem disarda.Daha net bir sey yok olmaz ise dediginiz yerlere ozen gostereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş geçen senede niyetlenmiştim gitmedim bu sene de niyetliyim ama şartlar benim kafamı karıştırıyor 3.sonıf olduk seneye de çok zor ,wat ile gitmezsem abd ye ne zaman giderim bir daha bilmiyorum ama biraz rahat insanım işler kafamı karıştırıyor ,işte kalmamıştır adam gibi peh:/

• efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Skype üzerinden iş görüşmeleri daha yeni başladı. 2 sene önce arkadaşım mayıs ayında bulmuştu işini. Geç değil, erken bile sayılabilir.

• Arkadaslar, konuyu acip uzun sure uzak kaldim. Ben DC civarinda life guard isi yapacagim. Saatlik 11.5 dolar kazaniyorum. Haftalik 40 saat minimum calisacagim. Ev kiram 145 dolar haftalik. Genel olarak boyle. Oraya gittigimizde sirplar ve ukraynalilar ile ayni evlerde kalma ihtimalimiz var. Evde turk olarak nufusumuzun yuksek olmasi bizim ezilip dislanmamizi engeller. Ben westline ile continental pools sirketinde calisacagim. Burada benimle ayni durumda olan varsa simdiden tanisip ortaklasa bir plan yapabiliriz.
  • Arkadaşlar ingilizce seviyem çok iyi değil ama kaydoldum ben WATa. kayıt olurken yapılan mülakatta a2 seviyesinde çıktı ingilizcem. sizce çok gerekli mi zaten iş seçimimi de ilk etapta çok ağır ingilizce gerektirmeyen işler üzerine seçtim
  • Arkadaşlar salı günü girdiğim vizede red yedim,ekstra 160 dolar ödeyerek yeni bir randevu aldım moralim çok bozuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ereny96

Arkadaşlar salı günü girdiğim vizede red yedim,ekstra 160 dolar ödeyerek yeni bir randevu aldım moralim çok bozuk.

Vize görüşmeleri başlamadıki daha nasıl başvurdun ve neden red yedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sai6 S kullanıcısına yanıt
    Vize başvuruları için belirli bir tarih yok ki

• Ereny96 E kullanıcısına yanıt
    Red sebebi nedir hocam?

• bileti ne zaman almalı beyler ?
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Dostum selam, United tower'i önerir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    Selam
    Öneririm hocam

• kayıt olmak için geç mi kaldım bu yaz için

• iamnotroll İ kullanıcısına yanıt
    hangi havuz şirketi hocam premier pool mu

• Arkadaşlar work and travel için j1 vizesinde kredi kartı borcuna falan bakıyorlar mı? Öğrenci kartım var 500 lira borcu var şuan ve ödemedim bu gibi şeylere bakılıyor mu vize görüşmesi esnasında ?
    Vize görüşmem 22 mart

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar work and travel için j1 vizesinde kredi kartı borcuna falan bakıyorlar mı? Öğrenci kartım var 500 lira borcu var şuan ve ödemedim bu gibi şeylere bakılıyor mu vize görüşmesi esnasında ?
    Vize görüşmem 22 mart

Bakılmaz rahat ol. Ortalaman 2.00 üzeri olsun sorulara cevap ver yeter.
  • gidenler genelde memnun kalıyor bende gidebilirim belki. hangi ülkeler bu konuda iyi acaba?
  • gezekk G kullanıcısına yanıt
    Bu program Amerika için

• Ben de nj’de bir otelde beach attendant işi buldum.Saatlik 9.54 dolar veriyorlar.Yakın zamanda vize görüşmesine gidecem ama ortalama rezalet bakalım hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.