Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    hangi işler var, kredi mi çektin acaba?
  • Hemüz işler tam belli değil yani siz ne biliyorsanız ben de o kadarını biliyorum şuanlık hocam :) 1 haftaya kadar dönerim, uplarım burayı. Kredi çekmedim 1000 dolar biriktirmiştim geri kalanını ocak ayının sonuna kadar ödeyeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Konsolosluk mülakat tarihiniz belli mi hocam birde vize mülakatına kadar ingilizce ders desteği veriyor mu studyzone ? İngilizcem yeterli değil o yüzden vize mülakatına kadar ek olarak ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum eğer wat şirketi ingilizce desteği vermiyorsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AllTaken kullanıcısına yanıt
    Hocam destek veriyor mu bilmiyorum, danışmanımla telefonda kısa süreliğine ingilizce konuştuk mülakata aldılar bir nevi. Yani bilmiyorum bir şey demediler. İngilizceniz kötü olsa dahi sırf bunun için ingilizce kursuna gidilmez diye düşünüyorum :) Vize için daha süre var, şubat mart aylarında gireceğim vize görüşmesine sanırım belki nisana da sarkabilir bilmiyorum. Bu yıl katılan arkadaşlarımdan mayıs ayında vize alanlar vardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar, ben de bir süre önce Türkiyeye döndüm fakat daha wells fargodaki paramı ülkeye geçiremedim en uygun maliyetle nasıl buraya alabilirim paramı, bilgisi olan var mıdır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: despinaleaxo

    Studyzone ile anlaştım ben, 2000 dolar şirkete vereceğim. Yaklaşık 1500 dolar ise diğer şeyler için gerekiyor. (cep harçlığı, vize, uçak bileti vs)
    hocam ben 2 gun once ye-ro ile gorustum sizinkinden daha bi pahali fiyat aldim siz ne zaman kaydoldunuz sartlari neler sirket sizi ingilizce tesf etti mi ettiyse neler sordu cevaplayabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,onumuzdeki yıl Work and Travel ve self placement düşünen arkadaşlar için elimde saatlik ücreti 12$ şarküteri ve kasa pozisyonlarında Colorado Dillon ve Breckenridge City Market’te iş var.

    Sadece iş ile ilgili değil work and travel ile ilgili sorularınızıda
    sorabilirsiniz.

    Program ücretiniz 650-800$ civarında daha uyguna gelir



    Marketin ve örnek job offerın resimlerini yüklüyorum.


    2017 yazında bende bu iş ve bölgede iki işte birden çalışarak 10.000$ kazandım toplamda.(Vergi iadelerini düştükten sonra)

    Bu işe gelecek olan arkadaşlarla kurduğum bir whatssapp grubumuz var orda önümüz yaz için job offer alan arkadaşlar var dilerseniz o grubada alabilirim.


    Bu yaz için iş ayarladığım 10 arkadaş haftalık ortalama 45-50 saat aldılar.Bu 12$ lık saatlik ücretle birleştiğinde iyi bir kazanç anlamına geliyor.


    Self placementin işinizi şirketin bulduğu seçenekten hiçbir farkı yok.Yine bütün sürecinizi Work and travel acenteniz yürütüyor olacak.


    2018 WORK AND TRAVELi

    2018 WORK AND TRAVEL

    2018 WORK AND TRAVEL





    Job offer amerikadan iş davetidir ve self olarak wat yapmaya yarar.Öncelikle kendimde bu işte çalıştığım için iş hakkında bu kadar emin konusabiliyorum.İşin saatlik ücreti 12$ ve konaklamayı airbnb,booking .com benzeri sitelerden kendimiz ayarlıyoruz.Aylık kiramız tahmini 270-400$ arasında değişiklik gösterir.Bu işi cazip kılan bence saatlik ücretinin housekeeping gibi yorucu işlere nazaran yüksek olması ve çalışırken sürekli müsterilerle iletişim halinde olmamız.Colorado native amerikalıların cogunlukta oldugu bir eyalet ve 25 tane aktif kasası calısan içerisinde starbucks ve wells fargo olan yarı kompleks bir market olması gün içerisinde çok fazla insanın uğramasını sağlıyor bu da daha çok ingilizce pratiği demek.İş veren üst düzey bir dil seviyesi aramıyor.Job offer ayarlayabiliyor olmam tamamen oradaki insan kaynaklarıyla ikili ilişkilerimin iyi olmasından kaynaklanıyor.Bu yaz için job offer ayarladıgım aralarında yakın arkadaşlarımında bulunduğu şu an çalışan 10 kişi var dilerseniz işi onlardanda dinleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan.fatih -- 28 Eylül 2018; 22:8:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • onurg07 O kullanıcısına yanıt
    12-13 eylül civarı idi ben kaydolduğumda hocam. İngilizcemi danışmanım telefonda test etti, kendimi tanıtmamı ve neden wat'a katılmak isteidğimi ingilizce sordu anlattım.

    Şartları genel olarak hatırlıyorum ama spesifik bir sorunuz varsa cevaplarım hocam :) Ayrıca iş teklifleri ekim ayında gelmeye başlayacakmış böyle bilgilendirildim.
  • Odisabi O kullanıcısına yanıt
    Transferwise kullanarak doğrudan Türkiye’de ki hesabına gönderebilirsin hocam bildiğim kadarıyla çok fazla bir işlem ücretide olmuyor.Transferwise’ı araştır iyi şanslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslan.fatih

    Transferwise kullanarak doğrudan Türkiye’de ki hesabına gönderebilirsin hocam bildiğim kadarıyla çok fazla bir işlem ücretide olmuyor.Transferwise’ı araştır iyi şanslar
    Hocam neteller veya ecopayz diyor ama kullandığım banka wells fargo, açıkçası tam olarak anlayamadım.
  • Arkadaşlar bende önümüzde ki yaz düşünüyorum ama şu sorularımı birisi cevaplayabilir mi lütfen.



    -En son ne zamana kadar kayıt yaptırmamız lazım ?



    -10k dolar yapanlar nasıl yapıyor ? Saatlik 10 dolar aldığımızı düşünsek, haftada 40 saatten 400 dolar yapar.



    -Gideceğimiz yeri seçebiliyor muyuz ? Ben Austin, Texas veya oregon eyaletinde bir yer veya seattle. Veya siz nereleri önerirsiniz ? Eğlenmek istiyorum açikçası.



    -Ben başta verdiğim 3000 doları çıkarayım üsünede gezmek için 3000 dolar kalsa yeter yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Work and Travel programı için Troy İnternational ile anlaştım.Büyük ihtimal 2019 yılında onlarla gidecem.Lifeguardlık yapmak istiyorum.Ama yüzme seviyem pekte iyi değil gibi.İnşallah ingilizce seviyem yeterli olur.

    2018 WORK AND TRAVEL




  • AllTaken kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizce kursu ekstra maliyet olmayacak mı sana ? Benim kuzenimin gittiği bir şirket vardı yero diye o haftada baya bir saat ücretsiz olarak yararlanabiliyordu. İyi bir araştır istersen
  • V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu yaz gidip geldim ben.



    Bir son süresi yok. Ama ne kadar erken o kadar iyi. İndirimli kaydolursun ocaktan önce kaydolursan büyük ihtimal. Ayrıca erken kayıtlar is tekliflerini almaya başlarlar bile, belki de çok güzel işleri kacirabilirsin.



    Overtime, ikinci bir iş yaparak, bir de bahsislerle. Ben tek işle yaptım, ama haftada 100 saat çalışmıştım.



    Kaydoldugun şirket sana iş teklifleri yollayacak emaille. Orada birçok eyaletten işleri göreceksin. İstediğini seçebilirsin(eğer senden önce secmedilerse!!çünkü işler kontenjan siniriyla sunuluyor)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu c.tesi istanbul'da iş fuarına katılacağım ve seçtiğim işin mülakatına gireceğim seçtiğim iş pensilvanya'da housekeeping işi. Gidip-gelen arakdaşlardan yada bilgisi olan arkadaşlardan mülakat tavsiyesi verebilecek var mı? pm den yada buradan yazabilir.
  • ben de bu yaz tek gideceğim. cedar point'e gidecek olan varsa şimdiden tanışabiliriz
  • mscank kullanıcısına yanıt
    Orada çalışan arkadaşlarımı ziyarete gitmiştim bir gün. Kocaman alan, keşke binseydim oyuncaklara ama sezon sonuna denk geldim. İyi eğlenceler şimdiden
  • Vergi borcu cikanlar var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sınıf alan, bildiğiniz bir şirket var mı bu yaz için?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.