Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
9
Favori
26.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sears ta clerance bölümü var orada ucuza elektronik ürünler var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    ben de öyle bir şey görmüştüm öğrenci başka iş bulup iş veren de vizede yardım etmiş sanırım.
  • Gençler WhatsApp grubu kuralım mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler var mı giden ??

    Oğlum 18 Bin TL olmuş ya bu kur varya her şeyi tepetaklak yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. İş için oradaki türklerin yaninda ekstra çalişabilirsiniz cebinizde baya para kalir malum dolar .4.5 tl 8 000 dolar kazansan 5 i harcasan 3 kalır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alabildiniz mi vize merak ettim
  • six flags giden var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 7 Haziran 2018; 21:15:18 >
  • mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    nasıl bulacaz oradaki türkleri ben bir idris ustayı biliyorum :)
  • neredesin bilmiyorum ama iş bulmak ocean city atlantic city virginia beach williamsburg gibi yerlerde çok çok kolay.ama küçük yerde ise zordur bilemem.Ben virginia beach'teydim 2.günde iş bulamayan yoktu yani sadece 2 günde insanlar iş buluyordu.Tabi ev arkadaşlarım biraz seçiciydi tanya illede lüks yerde garson olmak istedi bi 1 hafta 10 gün kadar aradılar sonunda buldular.Yani tamamıyla konum ve iş beğenmekle beğenmemek arasında.üşenmeden her dükkana tek tek gir sor.
  • emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    ben gelecek sene için düşünüyorum şu an bir arkdaşım yapıyor bulmuş 2.işi
    daha çok kazanmak için nerelerde çalışmalı bahşiş olan işler vs. tavsiye verebilir misin ?
    garsonluk için advanced istiyorlar başka bir iş yapıp orada 2.iş için herhangi bir restauranta gitsem garson olarak alırlar mı?
  • ben 2017 yazında virginia beach'teydim.Bu sene staj muhabbetinden dolayı gidemedim.Gelecek sene tekrar gideceğim.Sana tavsiyem şu garsonluk garsonluk diye tutturma.Evet çok harika para kazananlarda var yok değil.Ama bu tamamen şans meselesi.Çalıştığı yerin konumu, personel sayısı, çalışma saatleri.Bunları sen belirleyemiyorsun.4th of july'da bizim restoran küçük bir restoran olmasına rağmen sadece o gün 16.000dolar para yapmıştı.Garsonlar 300 dolar kazandılar o gün.Ben mutfakta order yaptım 100 dolar kazandım.Ama Ağustos sonuna doğru sezon bitti.Okullar açıldı.Garsonlar 8 saatte toplam 30 dolar bahşiş bile toplayamadılar.Ayrıca garsonların %90'ı ya legal olarak orada yaşayan amerikalılar ya da kız j1 öğrencilerdi.Ama mutfaktaysan sürekli olmak zorundasın.Çalışsan da çalışmasan da sen mutfakta bulunmak zorundasın.Yeri geldi 17 saat çalıştım arka arkaya 4 gün.Hiç bir zaman haftada 70 saatin altına inmedim.110 saatleri gördüm 4th of july haftasında.Sana tavsiyem.Gider gitmez hemen ikinci iş bul.En iyi şekilde o da şöyle olur.Sabah otelde kahvaltı hazırlama bölümünde çalışırsın 6'dan 11'e kadar sonra akşam restoran gibi yada kıyafet satan yerlere (sunsations) gibi yerlerde çalışırsın.Yada sabahtan housekeeper'lık yapıp akşam 4'te ikinci işte çalışırsın.Önemli olan çok çalışabilmek.Boş durmamak.Evet senden daha az iş yapıp çok daha fazla para kazananlar da olacak.Bu biraz şans meselesi.Benim çalıştığım yer overtime vermiyordu.Yani 40 saatten sonra yine aynı parayı veriyordu ve bunu elden ödeyerek yapıyordu.Arkada kanıt bırakmamak için.Aslında bu yasak.Ama gider gitmez bana sordu 40 saat üstünde çalışmak istiyorsan sana saat veririm ama overtime vermem diye.Bende kabul ettim.Çünkü virginia beach çok kalabalık bir yer öğrenciler için ve çok ta eğlenceli.Sabah 10'da dükkanı açıp gece 2'de kapatıyordum dükkanı ben.Sadece çalışmaya mı gittin diye bilirsin.2.haftanın sonunda az uyumaya karar verdim.Gece 2'de dükkandan gelip 4'e 5'e kadar eğleniyorduk.Şimdi dönüp baktığımda keşke stajımı yaksaydım da bu sene tekrar gitseydim diyorum.Sorunun cevabını verdim ama bir çok şey hakkında da konuştum.Umarım fikir vermişimdir.




  • forumda indianabeach e giden var mı aramızda?
  • klm den bir bilet aldım da acenta bana booking code vs bilgilerin olduğu pdf dışında bir şey göndermedi sorun çıkar mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacobıan

    six flags giden var mı?
    Başvurduğum dil okulu bana six flags bileti hediye edicek evrakları hazırlamaya henüz başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratos49 K kullanıcısına yanıt
    queensbury gelirseniz bekleriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl yaşıyor musunuz American dream'i?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.90 ortalama ile kabul alınabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 1.sınıfım önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum ama ortalamam 2nin biraz altında. Görüştüğüm kadın okulunun iyi olması sana büyük katkı sağlar demişti ama ortalamamı söylemiştim. Vizede bir sıkıntı çıkar mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk gidişte garsonluk yapmak istiyorum, nasıl hazırlanayım bunun için menü vs. iyi ingilizce istiyorlar.
  • Meyve ve sebzelerin karşılığını bilmen çok fayda sağlar diye düşünüyorum. Muhtemel iş yerin özel bir konsept ise menülerini isteyebilirsin işverenden. Güler yüzlü ve hoş sohbet birisi isen başka bir hazırlığa gerek olduğunu düşünmüyorum. İlk hafta training olur zaten anlatırlar ne var ne yok. İngilizceni geliştirmeye bak gerisi olur gider.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.