Şimdi Ara

2018 TYTDE YENİ NESİL SORUNUN AZ OLUŞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar özellikle matematikte. Şimdiye kadar birçok denemeye girdim ve geri dönüp 2018 TYT sorularına hiç bakmamıştım. Sabah kendi kendime dedim ki bir bakıyım nasılmış sorular. Bakmamla şaşırmam bir oldu
    Geçen sene sınav anında uzaydan geldiği sandığım soruların düşününce fazla da şekilli şukullu değil klasik ösym tipi sorular olduğunu gördüm

Bilgi sarmal TYT mat denemelerini çözenler bana hak verecektir umarım. 40 sorunun 39 u şekilli resimli sorulardan oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi günesiselamlayan -- 2 Haziran 2019; 11:22:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yayınlar abarttı bu işi feni bile yeni nesil diye saçmaladılar.

• aytde de bazi yayinlar sacma sapan *****yeni nesil****** sorular yazmaya basladilar insani deli ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarmal tyt matta bokunu çıkarmış.
    ayt matta 2018'de yanılmıyorsam yeni nesil iki soru geldi reaksiyonu açınca şekilden geçilmiyor.

not:345'ten şaşmayın.sınav ayarı olan ender denemelerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11mf -- 2 Haziran 2019; 11:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ayt matta 2 tane vardı biri cetvelli logaritma diğeri de temel reisli pusula sorusu. Zaten açıklamaları da o yöndeydi lys gibi olacak dediler

Reaksiyon çözmedim hocam çözmeyi de düşünmüyorum. 345 çözdüm hocanın kalemi baya kuvvetli. Geçen seneki 345 e göre bu sene bir tık daha kasmış bence

• Bu denemelerin amacı zaten ufkumuzu açmak.Daha önce görmediğimiz bir soru tarzı karşımıza çıkınca ne yapıyoruz onu göstermek.Özellikle reaksiyonun amacı bu bence.Klasik soruları zaten yapıyoruz.Olay farklı sorularda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.