Şimdi Ara

2018 model corolla mds satılıp 0km megane 1.33 icon edc alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar 1 aydır aşamadığım ikilemi burada sizlere danışmak istedim. Kasım 18'de 0km aldığım corolla touch mds lpg li aracım var 32binde. Bu aracı satıp Oyak kampanyasıyla 191bine (metalik renk farkı ile) megane 1.33 edc icon araç düşünüyorum. Donanım olarak şu anki aracımdan çok daha dolu ve turbo motor+yeni nesil 7 ileri çift kavrama şanzıman var. Liste fiyatı 234bin ancak oyak kampanyasıyla 189bin oluyor. Renk farkıyla 191bin oluyor.

    Şu anki aracım konforlu ancak ağırkanlı bir şanzımana ve lpg ile ekonomik bir motora sahip. Ayrıca vergi diliminde 2021 den itibaren bir alt dilime düşüyor. Corolla şekliyle de bana hitap eden bir araç da değil ama megane da tam istediğim bir araç da değil. C segment HB araçları daha çok seviyorum. Şu an golf 1.0tsi dsg comfort araç bulsam 190bine 0km onu hiç düşünmeden alırdım.

    Yeni almayı düşündüğüm aracın vergisi ise en üst dilimde oluyor ve senede 2bin küsür mtv ödemek de yorucu olabiliyor. Diğer yandan aracım 28-30 kr civarlarında yakıyor. Megane sanırım 50kr civarında yakacaktır.

    Ayda ortalama 1000-1200km civarında yapmaktayım.

    Aracımı 152bin civarında satarsam aradaki farkı kredi çekeceğim.

    Aslında megane aklımdan geçen bir araç değil ama kalbimdeki araçlar maalesef artık alınamayacak seviyelere geldi. Fiyatlar hepimizin malumu.

    Sizce mantıklı bir hareket mi olur? Ne dersiniz?







  • Araba içinize pek sinmemis bizden bir hayır bekliyor gibisiniz Bence şu devirde hem kredi cekip hem de yakıtı mtvyi arttırmaya değer mi derseniz değmez. Zaten corolla değerini koruyan bir araç, içinize tam sinen bir araç yoksa beklemeyi seçerdim ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golfü bekle o zaman. Bir megane bir golf'ün kalitesine yaklaşamaz bile. Yeni 1.5 tsi motorlar da harika. Full megane alacağıma boş golf alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 2018 model toyota - neredeyse sıfır- verip renault'nun hiçbir aracını almam. Herkesin kendi tercihi.
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Megane için söylüyorsanız tabii ki kampanya olmasa pek alacağım bir araç değil. Ancak icon donanım gerçekten çok dolu ve motor şanzıman ikilisi de yeni teknoloji güzel. Tek problem her yerde olan megane işte. Filo arabası ancak ben alırsam beyaz almayacağım
  • Ne gerek var masrafı , bu iki araç arasında değişim yapmak için borca girmeye değmez .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Mutlaka öyledir ama artık istediğimiz aracı seçip alabildiğimiz bir dönemde değiliz. 190bine dolu çift kavramalı ve turbo motorlu araç yok maalesef.
  • Bence 40 bin tl kredi çekip Megane almak bu devirde çok mantıklı değil. Ben olsam ortalık biraz rahatlayana kadar beklerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.