Bildirim
2018 Dünya Kupası Torbaları Belli Oldu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İtalya olsa İtalya'yı desteklerdim. Danimarka, Hırvatistan ve Nijerya'yı takip edeceğim. Favorim Fransa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye adının olması futbol adına haksızlık olurdu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
POT 5: TURKEY LATVIA GIBRALTAR ANDORRA SAN MARINO LITHUANIA BELARUS LUXEMBOURG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 16 Kasım 2017; 17:31:5 > -
peru ikinci torbada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ohh ev sahibi olunca 1. torbaya girmek ne güzelmiş beleş turnuva. Türkiye ye vermiyorlar şu turnuvayı bi türlü vermeleri lazım o kadar stat yapıldı ayıptır. -
Bütün güçlüler 1. Torbada çoğu 2. Turu görecektir.
Rusyanın ilerleyeceğini sanmıyorum en fazla çeyrek final.
Portekiz iran Meksika Mısır falan takip edeceğiz artık.Hiç biride çeyrekten fazla göremez.
Kestirmekte zor kim başarılı olur Almanya/Fransa/İspanya top baş takımlar belki Brezilya Arjantin zorlar onları o kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
Portekiz iran Meksika Mısır falan takip edeceğiz artık.Hiç biride çeyrekten fazla göremez.
Kestirmekte zor kim başarılı olur Almanya/Fransa/İspanya top baş takımlar belki Brezilya Arjantin zorlar onları o kadar.
Arjantin ilk turlarda elenir.
İspanyada defans yok. Uzerlerine gelen delik desik eder. Euro 2016, World cup 2014te oldugu gibi. Milli takimla hakem destegi olmayınca, sertliklerine de izin vermiyorlar. -
Peru ve kolombiyayi destekleyecegim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlanda'yı destekleyeceğim bende. Şu grupta 3/3 yapar Arabistan üzerinde averaj denemesi yaparız.
Rusya
Peru
İZLANDA
Arabistan
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
ohh ev sahibi olunca 1. torbaya girmek ne güzelmiş beleş turnuva. Türkiye ye vermiyorlar şu turnuvayı bi türlü vermeleri lazım o kadar stat yapıldı ayıptır.
Yapılan statların çoğunun kapasitesi Dünya Kupası organizasyonu için yetersiz. Avrupa Şampiyonası falan verilebilir belki ama ben olsam futbola tepki olarak doğmuş bu ülkeye U-14 turnuvası bile vermem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Francis
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
ohh ev sahibi olunca 1. torbaya girmek ne güzelmiş beleş turnuva. Türkiye ye vermiyorlar şu turnuvayı bi türlü vermeleri lazım o kadar stat yapıldı ayıptır.
Yapılan statların çoğunun kapasitesi Dünya Kupası organizasyonu için yetersiz. Avrupa Şampiyonası falan verilebilir belki ama ben olsam futbola tepki olarak doğmuş bu ülkeye U-14 turnuvası bile vermem.
haklısın aslında verseler statlar boş kalacak hoş Rusya da da boş kalacak stadyumlar hep. -
Portekiz
Almanya
Belçika
...
bu üç takımdan başkasını desteklemem. -
gözler italya’yı arıyor
Portekiz'i destekleyeceğiz ama Fransa'nın gençleri çok fena, kupayı Fransa alacak gibi geliyor.. -
benim de favorim fransa.
biraz da fikstür şansı yakalarlarsa net favori.
bu kupayı alırlarsa önümüzdeki en az 2 turnuvayı da alırlar. -
Pot1 de butun iyi takimlari almislar nedir o oyle? heyecanlı geçiceğe benziyor.
Ispanya-Uruguay of of.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

POT 5: TURKEY LATVIA GIBRALTAR ANDORRA SAN MARINO LITHUANIA BELARUS LUXEMBOURG
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X