Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
153
Favori
1.522.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkbank maaş özel 1.63 daha iyi kredi var mı ?

Orijinalden alıntı: Dalette

beyler ayıptır sorması yaşım 28 eşcinselim nasıl gidecem askere gitmek istemiyorum :( yardım edin lütfen
    Birader yaşlanmayı durduran bi iksirmi buldun naptın?

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Ben öğretmenim

En yakın askerlik şubesi deniyor, okuduğun ilde yapmak istiyorsan orada yaparsın

Ben bu hafta içi halletmeyi düşünüyorum işin açığı.
    Hocam ben lisans öğrencisiyim ancak bir yandan da çalışıyorum, gelirimin en yoğun olduğu dönem yaz ayları. Okulu dondurursam yaza kalmadan gitme şansım olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Hocam söyle birşey var, bazıları askerlik hakkında çok abartılı konuşuyor. Orada kimse sizin sağlığınızı tehlikeye sokacak bir hamle yapmaz. Eğer bir sıkıntı görülmezse ve askere alınırsanız hiç korkmayın. Siz ve çevrenizdekiler( üniv. mezunlarını kastediyorum.) aklı başında, haksızlıklara karşı nasıl davranacağını bilen insanlarsınız. Komutanlarda bunları bilerek sınırları içinde davranıyor. Herhangi bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız BİMER'e şikayet edebilirsiniz. Askeriye BİMER şikayetlerini çok önemsiyor. Askerdeyken herhangi bir sağlık sıkıntınız olması durumunda izin alarak revire gidebilirsiniz. Revirdeki doktor herhangi bir sıkıntı görmesi durumunda size rapor yazarak spor eğitiminden muaf olmanızı sağlayabilir. Yazı işleri, koğuş nöbeti vs. görevler verebilirler.

Alıntıları Göster
    21 günlük hızlandırılmış temel eğitim değil mi? Yazı işleri, koğuş nöbeti olmaz ki. Zaten sadece bedelli yapacaklara özel birlikler olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 5 Ağustos 2018; 17:38:20 >

• Arkadaşlar e-devletten başvuru yapınca parayı hemen yatırmaya gerek var mı? Yoksa üç ay içerisinde de yatırabiliyo muyuz?

Orijinalden alıntı: 8MB AGP

21 günlük hızlandırılmış temel eğitim değil mi? Yazı işleri, koğuş nöbeti olmaz ki. Zaten sadece bedelli yapacaklara özel birlikler olacakmış.

Alıntıları Göster
    Ben 12 gün acemilik yaptım o zaman bile bu işler vardı. Yazicililtan kastım askeri kimliklerin hazırlanması evrak işleri vs. Işler için 2 3 asker görevlendirilir.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Biz niye 21 gün yapıcaz o zamn?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Biz niye 21 gün yapıcaz o zamn?
    Toplamda 180gun askerlik yaptım. 12 gün acemilik geri kalanı usta birlirligi. Celp bayrama denk geldiğinden acemilik kısa sürdü. Sadece acemikte eğitim yok. 21gun çok az en az 2ay olmalıydı.

Yau para neden vericez biz askere gideceksek bize para vermeleri lazım şuan maddi manevi kayıpta olucaz.Aihm başvuran olur elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 5 Ağustos 2018; 19:9:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Yok ya 21 gün nedir en az 500 gün olsun ki senin gönlün olsun 🤣🤣

Yau para neden vericez biz askere gideceksek bize para vermeleri lazım şuan maddi manevi kayıpta olucaz.Aihm başvuran olur elbette.
    Üni öğrencilerinin yazın gidebileceği kesin mi yoksa sadece haberlerden duyulmuş bir şey mi ?

bakayadayım direkt askere almasınlar :)

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya az ötede ağla , senin boş vaktin var diye herkesinde mi boş vakti var ?

Milleti tahrik edip durmayın şu başlıkta , askerliğini yapmışsın bitmiş daha ne diye giriyorsun konuya ?
  • quote:

Toplamda 180gun askerlik yaptım. 12 gün acemilik geri kalanı usta birlirligi. Celp bayrama denk geldiğinden acemilik kısa sürdü. Sadece acemikte eğitim yok. 21gun çok az en az 2ay olmalıydı.

Alıntıları Göster
    ahaha 180 gün askerlik yapmış ağlıyor

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

• quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

ya az ötede ağla , senin boş vaktin var diye herkesinde mi boş vakti var ?

Milleti tahrik edip durmayın şu başlıkta , askerliğini yapmışsın bitmiş daha ne diye giriyorsun konuya ?

Alıntıları Göster
    Neden mi giriyor ? Böyle ağlaklar ağlama fırsatlarını kaçırmazlar. Hayatta da böyledir bunlar. 6 ay gidip ağlamış yetmemiş gelmiş burada ağlıyor. Vasıfsız ağlak.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.