Şimdi Ara

2018 Ayt Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence konuları bilen mantığını oturtan adam için aşırı kolay bir sinavmis. Çok pişmanım geçen sene calismadigima.
    Bu sene umarım çok zor olmaz ama nedense hep aşırı zorlayacaklar gibi bir his var içimde.

Dusunsenize yayindenizinin orjinal denemesinin veya acilin rejenerasyon denemesinde ki gibi soruların geldiğini bence çoğu kişi patlar

Beyler sizce nasıl olacak bu seneki ayt matematik?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2018 Ayt matematiğe en çok yaklaşan 345'ti yine öyle olma ihtimali yüksek.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur hocam

• bence yine aynı düzeyde gelir sorular. ne kadar zorlayacaklar ki? geçen sene mat ortalaması yerlerdeydi zaten. daha ne kadar düşürsünler?
  • valla acil ve yayındenizi tarzındaki soruları çözmeye alıştım çünkü bayadır o tarz sorularla çalışıyorum neredeyse 7 ay oldu. Öyle gelse gelse 3-4 soru gelir diye düşünüyorum tamamı öyle olursa herhalde tr ortalaması 40 soruda 0.5 falan olur herhalde geçen sene 3 imiş :dd
  • Korkma hocam. Matematiği pek iyi bir millet değiliz. Zaten uluslararası ortalamaya oynanan bu dönemde çok zor sormazlar. Ama bence yeni nesil, orijinal sorular artacak. Birkaç tane efsane soru olur. Yığılma olmaması için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tüm lys sinavlarini incelemistim. ayt 2018 lys sınavlarından fersah fersah zordu tek avantajı süreydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik
    3 yıl önce açıldı
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi belki de süre yüzünden çok iyi net çıkardım ama piyasaya bakınca bu ayt matematiği zorluk olarak ikiye üçe katlayacak denemeler mevcut.
    Eğer dediğiniz gibi LYS soruları geçen sene ki sorulara göre kolay kalıyorsa içim rahatladı açıkçası.

• Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    Bu sınav sisteminde her türlü yığılma olur hocam

• Bence 2018 seviyesinde olacak aytde ea için edebiyati ve cigrafyayi zirlayip tarihi biraz kokay soracaklar

• 0.5 bile olacağını sanmıyorum hocam

• Mıroo M kullanıcısına yanıt
    Edebiyatı zor soramazlar hocam. Çok kolay edebiyat sınavı gelecek geçen seneki gibi isterseniz not alın haziran ayında uplarsiniz

• Nasıl bu kadar eminsiniz hocam ? İnşallah kolay gelir

• enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Hocam osymnin genel olarak zor olani ertesi yil kolay kolay olanı orta ya da zor sorma gibi bir alışkanlığı var ya da hiç dokunmuyor kolay olacagjni sanmıyorum

• Ghibben G kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer 56 soru olsaydı aşırı zor gelme şansı olabilirdi edebiyatın ama 24 soruyla ÖSYM sadece öğrencinin konuyu bilip bilmediğini ölçebilir. Derinlere inemez 24 soru içinde . Bir zamanlar eğitim bilimleri vs ilgimi çekiyordu hatta bu konuyla ilgili terim dahi vardı ama hatırlamıyorum şuanda.
    Geçen sene de çok kolay olacağını çünkü öyle bir şansları olmadığını bir iki arkadaşa söylemiştim. Coğrafya da o yüzden kolay gelir bence ama tarih yine öğrencilerin elenecegi alan olur sosyal1 de.

Dipnot: hocam bu benim kuramim değil böyle kuram öğretmen olmak isteyenlere formasyon eğitiminde dahi veriliyor diye biliyorum .
    Kısacası 24 soru öğrencinin sadece bilip bilmediğini ölçer . Derinlere inme fırsatı vermez gibi duruyor

• sizce geometrisi ve pkob soruları nasıl olur

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Kalkan konulardan dolayı ayt geo kolay olur
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Yks de amaç elemek..

2018 elemek için ideal bir sınavdı...

Sınavın zir olmasının mantığı yok, eleyebilecek bir sınav olmalı...ve bu şekildede oluyor...
    Aciil matematik gibi olursa baya kasar.....
    Onun için 2019 yks nin zor olmayacağını düşünüyorum

• +1

Düzenli çalışan biri çok rahat 30 üstü yapacağı bir sınav olmuştu. Hele fen bence daha kolaydı fizikte bir iki tane eleyici soru dışında konuları ortalama bilen biri yine 30+ yapmıştır. Asla sürede cabasiydi
  • SAFSAF561T kunduza bekleriz indirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.