Şimdi Ara

2018 ayt matematiğin 2020 ayt matematikten daha kolay olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kesinlikle var olan gerçek 2018 de geo bi tık daha zordu bence sadece kesinlikle matematik daha kolaydı ama nedense sıralamalar berbat geldi 2020de hatta 2019 kat kat daha zor bi sınav olmasına rağmen 2018 den kötü sıralamalar geldi ilginç bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkos21 -- 25 Mart 2021; 16:8:45 >

• 2020de 1 tane bile zor soru yok. 2018i net hatırlamıyorum (bir türev sorusu hariç). 2018 zor demiyorum, 2020 bir sinavla kiyaslanamayacak kadar kolay. Orta ust bir ogrenci 40 soruluk testi rahatlıkla 40 dakikada bitirip fulleyebilirdi.

Dediğiniz sorulari da tam net hatirlamiyorum, ama sinava girdim ve en ufak bir tuzaga dusurebilecek bir soru yoktu ne matta ne geoda.

• 2018de sistem yeniydi

2020de son virajda eve gömüldü insanlar

son olarak insanlar bilinçleniyor fikrinin gerçeklik payı sandığımızdan daha yüksek olabilir.

• O sene sınav sisteminin değişmesi etkili oldu millet psikolojik olarak yeni sınav yeni nesil sorular kafasıyla girdiği için birçoğuna zor geldi yapamadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Bence de haklısın hocam başka bi açıklama bulamıyorum buna 2018 mat en kolay ayt matematiğine sahipti bence
  • Berkos21 B kullanıcısına yanıt

Hocam ben tüm çıkmış aytleri toplu çözeceğimden yorum yapamıyorum. Dediğin doğrudur heralde. Konuyu favorilere ekledim çözünce bu konu aklıma gelirse ben de yorumumu eklerim 

• 2020de orta ust soru bile yoktu ne 18den zor olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    2018 ayt matta zor soru göstersene bana geometri demiyorum bak 2020 deki mutlak değer polinom sorusu (grafikli olan) küme sorusu a b asal sayılar ortalama sorulardı ayt 2018 de hangi soru zordu türevin grafiği mi dünyanın en temel süreklilik sorusu mu yoksa kökler toplamı sorusu mu hangisi en zoruydu hocam logaritmalı dünyanın basit olan aritmetik ortalama sorusu mu yoksa ?2018 ayt matematikte integral türev zordu tek diğer mat soruları 30 dakka sürer en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkos21 -- 25 Mart 2021; 16:29:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu sene yığılma falan olmayacak. Evet LTİ zor gelmiyor fakat türev ve integralin kendine göre karmaşıklığı var bence. İnsanlar elbet zorlanacaktır. Tytde sürenin tekrar 135 dk olması ve aytde konuların geri gelmesiyle sıralamaların biraz daha normale döneceği kanaatindeyim ben.

**yani 2020 kadar yığılma olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenk1903 -- 25 Mart 2021; 16:31:12 >
  • 2018 de en azından zamanına göre orijinal denebilecek sorular vardı. 2020 de abartısız en az 35 sorunun benzerine sıradan bir soru bankasının ilk testlerinde rastlayabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lti yoktu. benim sürem yetmedi, yetse rahat hepsini çözerdim. (3 saat nasıl yetiremedin demeyin ben de bilmiyorum) ltiyi çok insan yapamıyor korkuyorlar konudan içi boş halbuki

• 2018 ayt değil de tyt harbiden cok kolay. Girmek icin nelerimi vermezdim.

2020de 1 tane bile zor soru yok. 2018i net hatırlamıyorum (bir türev sorusu hariç). 2018 zor demiyorum, 2020 bir sinavla kiyaslanamayacak kadar kolay. Orta ust bir ogrenci 40 soruluk testi rahatlıkla 40 dakikada bitirip fulleyebilirdi.

Dediğiniz sorulari da tam net hatirlamiyorum, ama sinava girdim ve en ufak bir tuzaga dusurebilecek bir soru yoktu ne matta ne geoda.

Hocam bilmiyorum ya tam zıt fikirdeyiz seninle :D neyse fikir ayrılıkları normaldir hocam sonuçta siz derece öğrencisisiniz :)

Katılıyorum kendimi ortalama sayarsam 4 yanlış yaptım maalesef ama hepsi dikkatsizlikti. Dikkatsizlik yapmayan birisi kolayca fullerdi.

• 3 yks sınavı arasında da öyle pek bi fark yok.sadece sonuncusunun ayt mat kısmı özellikle basitti.ayrıca 2018 sınavında sistem değişikliği oldu.çok büyük bir etken.lti li olan sınava ,lti siz sınavdan daha kolay diyorsunuz :)

Tabi hocam o da dogru. Belki 2018e girsem, 2020yi evde cozsem tersini de dusunebilirdim, cok fazla etkileyen faktor var. Subjektif bi durum.

1200 fulle 9600 full olmasi bu konudaki tek objektif veri, onda da ilk sene olayi filan giriyor isin icine.

Ama ben yine de 2020nin sorulamayacak kadar kolay bir sinav oldugunu dusunuyorum. Hani bir adama 2 sarap icirmisler ilkinden sonra ikincisi daha guzel demis ya, o hesap.

karınca olasılık sorusu. logaritma cetvel sorusu orijinal ve sistem değişikliğini tokat gibi vuran bir soruydu. trigonometride sürekli bi tarafı 2yle çarpmanız gereken bir soru vardı o da zordu baya klasik ama zor.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Haklısın integral ve türev kuştan farksız eskiye göre utanmasalar adamlar integrali müfredattan kaldırıcaklar
  • Geometri matematik olarak ösym ayırmıyor. Bu yüzden 40 soruya baktığımızda 2018de en azından 4 tane düzgün eleyici diyebileceğimiz soru görürken 2020de bu sayı 1 bile değil.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Logaritma cetvel yeni nesil diye daha zor olmuyor baya kek bi soruydu bence o soru
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.