Şimdi Ara

2018 AYT de sadece 2 tane yeni nesil olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlginç bir gerçek. Şimdi yeniden inceledim de, temel sorusu ve cetvel sorusu hariç ki onlarda gayet yüzeysel sorulardı, diğerm38 soru dümdüz işlem lys tarzıyla aynı. Bu yeni nesil dedikleri tyt ti kapsıyor gibi. O halde bu acil 345 sarmal ve diğer tüm kaliteli denemeler ne yapmak istemektedir? Valla artık saçmalama boyutuna varmışlar. Düzgün lys matematik sorusu yok. Resimlerle bulmacalarla doldurmuşlar. İyi mi kötü mü bilmemde gerçek sınav hiçte böyle değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ub

• bende aytde yeni nesil soru mantığını anlamıyorum. 2018 ayt yeni nesil değildi ki. ama o 2 tane yeni nesil soru bi mesaj olabilir.
  • Bu sene 6-8 arası yeni nesil olur bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Hocam niye olsun ki ne anlamı var? Matematik değil ki bu sorular. Geçen yıl bence en iyi örnek, Temel sorusu ve cetvele de yeni nesil diyemeyiz. Bu seneki denemeler birbirlerinden aldıkları gazlarla bildiğin yeni bir matematik tipi oluşturdular.yeni nesil dediğimiz şeyi problemleştirmek dersek tyt buna uygun ayt değil.

• #GERÇEK MATEMATİK BU DEĞİL#

• Hocam 345 ayt mat abartıyor yeni nesili acil de sıkıntı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene açıklamalarda zaten ayt nin lys ye benzediği bu yüzden örnek sorulara gerek olmadığı söylendi. Bu sene de geçen seneki sistemin devamı olacağı söylendi. Bence yine 2-3 yeni nesil gelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bu bilinen birşey,
    ayt soruları lys tarzı, açıklaması da var.

Habertürkwww.haberturk.com
    Her test için 10 kat soru hazırlandı
    https://m.haberturk.com/3-kez-kontrol-edilen-sorular-kitapciga-rastgele-alinacak-2028910

3d felan güzel kitap da o kadar hikayeli soru çok gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 12 Mayıs 2019; 14:49:36 >

• Her sene yavaş yavaş arttıracaklarını da sanmam.
    Adamlar geçen sene şakkadanak 2 kere sistemi değiştirdi tak tak yaptılar ne yaptılarsa.

Ayt soru tarzı değişmeyecekte dediler, değişmesi için neden yok.

• Logic101 kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum.

• Hocam başta ben de öyle düşünüyordum ama bu yayınların açıkçası bir bildikleri var diye düşünüyorum bundan dolayı bu sene 40 sorunun 20 sinin yeni tarz geleceğini düşünüyorum belki ütopik olabilir ama gelebilir.
    Zaten yeni tarz bile olsa eskisini bilmeden yenisi çözülemeyeceği için bir farklılık olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makbnbiso

Hocam başta ben de öyle düşünüyordum ama bu yayınların açıkçası bir bildikleri var diye düşünüyorum bundan dolayı bu sene 40 sorunun 20 sinin yeni tarz geleceğini düşünüyorum belki ütopik olabilir ama gelebilir.
    Zaten yeni tarz bile olsa eskisini bilmeden yenisi çözülemeyeceği için bir farklılık olmuyor.
    Ya çok abartiyorsunuz hocam valla hadi 4-5 soru desen tamamda 20 soru ne ? Ayrıca tyt matematiğin çok değiştiği doğru ama aytde kesinlikle o kadar zorlamazlar.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Zaten ütopik dedim hocam yorum yapmak için yorum yapmayın iyice okuyun.
  • Peki bu duruma göre Ayt için 345 ve acil çözülmesi gereken kitaplar mıdır? Karekökün eski tarz soruları ayt'ye uygun mudur?
  • Ben geonun ve mattanda 2 3 sorunun öyle geleceğini düşünüyorum

• Eğer 11. Sınıfsan önce ayt karekök sonrasından 345 ve acili çözsen iyi olur hocam.

• AYT adi ustunde Alan Yeterlilik Testi. Yani yorum sorusu gelse gelse 2 3 tane gelir. Ki yorum sorusu olmasa bile bilmeyen yapamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.