Şimdi Ara

2017 YGS vs 2015 YGS KARŞILAŞTIRIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim şahsi düşüncem. Karşılaştırmarak bi yere varamayacağımız ama şu anlık vicdani rahatlama sağlayacağı için konuyu açıyorum. Bunlar sadece tahmin. Yoksa 10.000 fireli bile bilemeyiz sıralamayı çünkü öğrenci potansiyeli 2015 ile aynı değil.

TÜRKÇE
    2015 2017'ye kıyasla daha zordu bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. 2015deki uzun paragraflardan eser yok sadece bazı sorularda şıklar benzerdi. Onun haricinde yüzde 80i kolay olan bi Türkçeydi 2017.

SOSYAL
    2015 sosyal daha zordu ama 2017'nin de Felsefe ve Coğrafya kısmı inkar edilemez. Çok zor olmasa da 2017 sosyalde genel olarak orta düzeydi.

MATEMATİK
    2015'Tten kesinlikle zordu. 2015te 33 yapan biri olarak bunda 27 yaptım. 2015 çok kolaydı

FİZİK
    2017 daha zordu. En azından termometre verip derece sormamış .
    KİMYA
    2015 daha zordu bence. Orda da radyoaktif madde ve element simgesi sormamış
    BİYOLOJİ
    2017 daha zordu. Bilgiye dayalı sorular sorulmuş. Kesinlikle 2017.

Kısacası 2015 TMleri zorlayan bir sınavken 2017 sayısalları zorlayan bi sınav oldu ve bence 2017 sıralamaları 2014'teki sıralamalar gibi gelecek.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Türkçe nasıl ortak dersse Matematikte öyle.Anlamadığım olay 2015teki türkçeyi etki yaratma ihtimali hiç mi yok
  • up
  • 2015te girmiş biri olarak matematik ve fenin zor türkçenin kolay olmasını benim için daha iyi ben o türkçe soruları yüzünden boşlarıma bakamadım sosyal yetişmedi.Bundan dolayı 2015>>>>>2017
  • Biyoloji ve mat doğru fizik olması gerektigi gibiydi 2 soru biraz uç bilgi istiyodu . Türkçe %80 kolay demek bi çok insana haksızlık olur çok zor değildi ama çokta kolay değildi . Geometri son 5 yılın en zoruydu ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bi fark olacak yani merak etme :)
  • keşke 2015 etkisi yapsa :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • matrisintranspozu M kullanıcısına yanıt
    TML ler için haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

keşke 2015 etkisi yapsa :/

Kesinlikle durum 12 lere bakıyor eğer çok iyi yaptılarsa 2016 gibi gelebilir
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    MAT GEO ORTAK KATSAYI
  • valla 12 veya mezun ayrımı yok ki herkes kötü yaptığını söylüyor. Kaldı ki mezunlar geçen yıla göre daha tecrübeli onlar bile kötü yaptılarsa...
  • gEOMETRİ BEN YApaMADIĞIM HALDE 2 BOŞ BIRAKTIM HOCAM İNSAF BU SORULAR ZORSA
    Atma 1000ali din kardeşiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

keşke 2015 etkisi yapsa :/

Kesinlikle durum 12 lere bakıyor eğer çok iyi yaptılarsa 2016 gibi gelebilir

rahat ol 99lu fen lisesi hariç mal
    tabiki 40 0 bile olacaktır ama hocam problemle aşırı zaman isteyen türden bi fark yaratmalı yani
  • Hocam senin nasıl geçti merak ettim sorun değilse

• Kıyaslama yapamicam su an üni 2. Sınıfım sınava da girmedim ama 2015 ygsem hiç beklemediğim kadar kötü gelmişti LYS ile düzelttim 32 k dan 13 e çektim. tavsiyem odur ki gidin LYS kasın bu tarz sohbetlere girmeyin

Bugünkü soka uğrayan biri olarak seninle aynı fikirdeyim.Arkadaslarin dediği gibi illa fulleyen olur ama eğer bugün ben bu sınavı yapamadiysam suçun yarısı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: revolution1907

Hocam senin nasıl geçti merak ettim sorun değilse

Sen naptın hocam

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Kesin konuşamam ama kötü değil hocam sen naptın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.