Şimdi Ara

2017 ygs lys daha adam gibi başlamadım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu soruyu sormak için biraz önce üye oldum.
    okul ortalamam ort. 84
    hedefim yüksek ilk 5k daha şimdiye kadar başlamadım düzenli çalışmaya.
    çünkü haziranda ramazan vardı. kan şekerim düşüyodu. temmuz başı tatile gittik vs.
    şu sıralar başladım. hedefim için geç mi kaldım? millet öküz gibi çalışıyo gibi geliyor.???

• Bana da öyle geliyor sanırım herkes öküz gibi çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senorita_Gaia

Arkadaşlar bu soruyu sormak için biraz önce üye oldum.
    okul ortalamam ort. 84
    hedefim yüksek ilk 5k daha şimdiye kadar başlamadım düzenli çalışmaya.
    çünkü haziranda ramazan vardı. kan şekerim düşüyodu. temmuz başı tatile gittik vs.
    şu sıralar başladım. hedefim için geç mi kaldım? millet öküz gibi çalışıyo gibi geliyor.???

öküz biraz ayıp oluyor . senin gibi hedefleri olan çoktan başladı - geç kaldığını düşünmüyorum ygs ye 8 lys ye 11 ay var .
  • offf haftaya kursllar başlıyor.
    11. sınıfta yazın günde 12 saat çalışcam diyodum :D ne günlerdi fghjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3664F3D3B -- 14 Temmuz 2016; 20:14:14 >
  • Çalışanlar var tabi ben anca gunde 1 konu calısyom zannetmıyorum gec kaldıgımızı kafa basıyorsa mat calıscan basmıyorsa ezbereleyebıleceklerını halletcen yani kimse kusura bakmasın bıyoloji dışında sayısallarda kafa azcık calıscak
    yanı agustosta oturmus olursa planın yardırırsın.bence yani tecrubem yok bende bu yıl gırcem
  • olm napiyonuz lan ben ağustosun sonunda başladım kafam da gayet rahattı. foruma takılmayın siz yetişiiir.
    5k istiyosan asıl obp için dertlenmelisin

• öküz çok anlamında hakaret değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • juuwee J kullanıcısına yanıt
    zamanı geri getiremem artık. en azından hamda ilk 5k olsun. zaten 2k yapsam en fazla 4k ya atmaz mı)
  • Okul yoksa bence geç kalmadınız.Varsa bilemem,tecrübe etmedim.(İlk sene yatmıştım maalesef.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öküz çok anlamında hakaret değil :)

asıl hocam asıl kopardın kopardın koparamadın seni koparırlar
  • anlamadım??? neyi koparıyım
  • of bu donanımhaberin düzeni ne karışık yaa
    bi cevap yazcam 2 saat uğraşıyom doğru yere mi yazdım diye asdf
  • zamanı geri alamazsın ama bu sene ortalamanın yukseltebilirsin, okulda derslerini sıkı tut. pek bilmiyorum nereye atar ama sen elinden geldiğince düzeltmeye bak kardeşim

• Bence hemen başlamalısın, rakiplerinin çoğu çalışmaya başladı çoktan benim gibi

• nasıl çalışıyorsun? neye çalışıyorun?? ygs? lys?
  • temelin orta duzeydeyse gec kalmadin ama fazlada oyalanma derim.

• quote:

anlamadım??? neyi koparıyım

ygs başlığı altında yazıyorum acaba hakkında hayırlısı hocam
  • hayırlısı
  • herkes erkek mi burda? hiç kız yok mu
  • Arkadasim moralini bozmak istemiyorum ama gec kalmissin biraz bence. Hedefin yuksek ve obp'den dolayi dezavantajlisin. Dolayisiyla hedefine ulasabilmek icin obp acigini da kapatman gerekiyor. 4k'daki ve 1k'daki mf'ci arkadaslarim ve ben (tm 3'te ilk bin bekliyorum insallah) 11. siniftan baslamistik calismaya. Buna ragmen "keske biraz daha zamanimiz olsa" diye dusunuyordum ben. Kisiden kisiye gore de degisir bu tabi. Sonucta herkes ayni kapasitede degil, belki sen daha verimli calisirsin, belki ilk calismanda hemen kavrarsin konuyu. Sana nacizane tavsiyem hemen calismaya baslaman. Ne kadar ertelersen o kadar zararli cikarsin bu isten. Sayili gun cabuk gecer. Sakin 8 ay var vs. diye dusunme. Su gibi geciyor gercekten anlamiyorsun bile. Bunlari seni biraz kamcilamak icin yaziyorum umarim yanlis anlamazsin. Hayirlisiyla hedefine ulasirsin insallah.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.