Şimdi Ara

2017 YGS Konu Dağılımı ve Soru Sayıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ortalıkta YGS de çıkacak konuların açıklandığı ve soru sayılarının verildiği dedikodusu dolaşıyor.Ösym sitesinde resmi bi açıklama bulamadım varsa da ama osym2016 universitego gibi sitelerde yazılmış yazılar var bununla ilgili mobilde olmasam link koyabilirdim ama koyamıyorum bunların gerçeklik değeri nedir ya da varsa ÖSYM nin bu konu hakkında bir açıklaması var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +takip

• Ya hocam osym cikacak konularin soru sayisini verir mi allah askina bi kendinize gelin ya :D adam sen hepsine calis ben arasindan seciyorum diyo oyle hangi konudan kac soru cikacagini soyler mi hic. Amac ogrencileri elemek yani adam, ogrenci az soru çıkacak konuyu calismasin diye soru sayisini falan vermez olay zaten adam elemek oyle olursa herkes cok soru cikan konulara calisir eleme olayi sikintiya girer ki hepsini gectim okul sinavi mi bu abi :D

• carland8775 C kullanıcısına yanıt
    Yok hpcam YGS den 1-2 ay öncr sorular açıklanır normalde hangi konular var hangileri yok diye

• Soru sayısını bilemezsin ne var ne yok çalış. Ha tahminde bulunursun. Nedir YGS de problemler çarpanlara ayırmadan daha fazla gelecek gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Yok hpcam YGS den 1-2 ay öncr sorular açıklanır normalde hangi konular var hangileri yok diye

Hocam gecen sene girdim ben sinava oyle bi sey de olmadi sagdan soldan sacma sapan seyler duyup inanmayin osym.gov.tr sitesinde yazmaz gidip osym2087 osymci cart curt salak salak sitelerde uc bes adam gecen senelere gore tahmin yapiyo o kadar osym hicbi zaman aciklamaz sunu bi kafaniza sokun o osym cakmasi sitelere de guvenmeyin

• Hocam o siteler bugune kadar hangi konudan kac soru ciktigina bakip ortalams bir sey veriyor. OSYM bir sey aciklamiyor yani.
    Ha bakip hangi konular agirlikli cikmis gorebilirsiniz ama sinavda cok alakasiz bi yerden cikabilir. Siz hepsine calisin. Garantiye alin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi canım mevbur hepsine çalışmak zorundayız o yazanlar gerçek olsa bile ygs konuları lysde de var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.