Şimdi Ara

2017 VS 2018 hangisi daha zordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

2017 VS 2018 hangisi daha zordu?

(En Son Oy Tarihi: 5.7.2018)
Giriş
  • Genel olarak soru sayılarını birbirine oranladığımızda aynı netleri yapan bir kişinin sıralaması 2017'ye göre tahmini olarak bu sene nasıl olur?
    '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AB1729 -- 2 Temmuz 2018; 16:52:42 >

• 2017 nin daha zor olduğunu ve sonuçların puangoya yakın geleceğini düşünüyorum.
  • 2017 De girdim ve 55 net yaptım. Forum o zamanlarda 70 net üstü kaynıyordu hiç yoksa 60'lar uçuyordu. Gerçekte ise açın bakın YÖK Atlasa Koç Tıpa ilk 100'ün ortalaması 70 net o yüzden burada sıkılanlara bakmayın.

2017'nin ilk 20 sorusu kekti kimse buna karşı çıkmasın.

- Polinomlar zordu fakat ben bu senekini de orta bir polinom sorusu olarak değerlendiryorum.
    - Geçen seneki Türevler kekti bu sene biraz daha orta
    - Geçen sene Integral boş beleşti tamamen kalıp Karekök'ün ilk testlerinde bulabileceğiniz kek sorulardı bu sene ise gayet güzel düşünce gerektiren sorulardı.
    - Geçen sene geometri'de kek açı,paralelkenar ve dörtgen soruları vardı en azından 10-15 geliyordu ama analitik ciddi zordu.
    - Bu seneki analatik çok güzel hazırlanmış çok zor işlem gerekmese de bilgi ve pratik çözümler gerektiriyordu geçen seneden alta kalır bir yanı yoktu.
    - Geçen sene Trigo kekti ters dönüşüm sorusu zordu. Bu sene 1 trigo kolay diğer ikisi gayet güzeldi ve forumun %90 köklü soruyu yanlış yapmış şimdi sorular açıklanınca kıvırmaya başladılar nerdeyse herkes cevap sadece pi diyordu.
    -Olasılık geçen sene kekti ve ciddi anlamda yapan çoktu. Bu sene güzel 3 soru vardı hatta analitikteki olasılığı forumun büyük çoğunluğu 3/10 ve 2/5 yaptı.

-Geçen sene Fen kekti. Forumda herkes Kimya full atmıştı bu sene kimyada bence Nerst ve Kiral Karbon sorusu eleyiciydi.
    - Fizik geçen sene 2 sözel soru zorlamış geri kalanı standart düşünce ile çıkan sorulardı. Bu sene bilgi ağırlık ve değişik yorumlar içeren bir sınavdı şahsen daha eleyici buldum.
    - Biyoloji çöp bu sene geçen sene güzel eleyen 3-4 soru vardı.

Bu sene milletin çok gaza geldiğin düşünüyorum çok küçümsendi sınav aynı şekilde MSÜ de küçümsendi ama herke çok fena patladı şu forumda bile insanlar çılgın gibi çelişti birbirleri ile.

TYT aslında zor olmasa da zaman sorunlu ve eleyici olduğunu düşünüyorum. Özellikle Felsefe, Coğrafya ve Dinde güzel sorular vardı. Fen ÖSYM standartı'nın üstü zordu ama genede yapılabilecek bir zorluktaydı.

Uuruk dostum bu forumun gazına gelme geçen senede tahminin patlamıştı özür dilemiştin diye hatırlıyorum. Geçen sene çok beklenmedik şey oldu milletin canı çok yandı o yüzden bu sene herkes aşırı kötümser bir hava içinde ama sonuçların aynı MSÜ gibi çok farklı olacağını düşünüyorum.

Ek. Türkçe bu sene bol dilbilgisi ve zor paragraflıydı şahsen zorluğu hakkında yorum yapamaycağım ama geçen sene 5-6 tane çıkan dilbilgisi bile çok kişi eledi. Türkçe bu sene geçen seneyi tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C663EC351 -- 2 Temmuz 2018; 17:15:52 >

• Hocam cok guzel acikladiniz gercekten dediklerinize katılıyorum. Geometride dumura uğradım şahsen

TYT turkçe yorumu alabilir miyim? Ben sahsen deneme sinavlarinda 8-10 yanlis yapardim hatta 13 yanlisa bile ulaştığım oldu. Türkçe nasildi sizce?(Tr 36-4)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene bi tık daha zordu bence
  • TYT'deki sorular geçen seneye göre belki daha zor değildi ama daha uğraştırıcıydı özellikle matematik Türkçe'nin devamı gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AB1729 -- 2 Temmuz 2018; 18:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C663EC351

2017 De girdim ve 55 net yaptım. Forum o zamanlarda 70 net üstü kaynıyordu hiç yoksa 60'lar uçuyordu. Gerçekte ise açın bakın YÖK Atlasa Koç Tıpa ilk 100'ün ortalaması 70 net o yüzden burada sıkılanlara bakmayın.

2017'nin ilk 20 sorusu kekti kimse buna karşı çıkmasın.

- Polinomlar zordu fakat ben bu senekini de orta bir polinom sorusu olarak değerlendiryorum.
    - Geçen seneki Türevler kekti bu sene biraz daha orta
    - Geçen sene Integral boş beleşti tamamen kalıp Karekök'ün ilk testlerinde bulabileceğiniz kek sorulardı bu sene ise gayet güzel düşünce gerektiren sorulardı.
    - Geçen sene geometri'de kek açı,paralelkenar ve dörtgen soruları vardı en azından 10-15 geliyordu ama analitik ciddi zordu.
    - Bu seneki analatik çok güzel hazırlanmış çok zor işlem gerekmese de bilgi ve pratik çözümler gerektiriyordu geçen seneden alta kalır bir yanı yoktu.
    - Geçen sene Trigo kekti ters dönüşüm sorusu zordu. Bu sene 1 trigo kolay diğer ikisi gayet güzeldi ve forumun %90 köklü soruyu yanlış yapmış şimdi sorular açıklanınca kıvırmaya başladılar nerdeyse herkes cevap sadece pi diyordu.
    -Olasılık geçen sene kekti ve ciddi anlamda yapan çoktu. Bu sene güzel 3 soru vardı hatta analitikteki olasılığı forumun büyük çoğunluğu 3/10 ve 2/5 yaptı.

-Geçen sene Fen kekti. Forumda herkes Kimya full atmıştı bu sene kimyada bence Nerst ve Kiral Karbon sorusu eleyiciydi.
    - Fizik geçen sene 2 sözel soru zorlamış geri kalanı standart düşünce ile çıkan sorulardı. Bu sene bilgi ağırlık ve değişik yorumlar içeren bir sınavdı şahsen daha eleyici buldum.
    - Biyoloji çöp bu sene geçen sene güzel eleyen 3-4 soru vardı.

Bu sene milletin çok gaza geldiğin düşünüyorum çok küçümsendi sınav aynı şekilde MSÜ de küçümsendi ama herke çok fena patladı şu forumda bile insanlar çılgın gibi çelişti birbirleri ile.

TYT aslında zor olmasa da zaman sorunlu ve eleyici olduğunu düşünüyorum. Özellikle Felsefe, Coğrafya ve Dinde güzel sorular vardı. Fen ÖSYM standartı'nın üstü zordu ama genede yapılabilecek bir zorluktaydı.

Uuruk dostum bu forumun gazına gelme geçen senede tahminin patlamıştı özür dilemiştin diye hatırlıyorum. Geçen sene çok beklenmedik şey oldu milletin canı çok yandı o yüzden bu sene herkes aşırı kötümser bir hava içinde ama sonuçların aynı MSÜ gibi çok farklı olacağını düşünüyorum.

Ek. Türkçe bu sene bol dilbilgisi ve zor paragraflıydı şahsen zorluğu hakkında yorum yapamaycağım ama geçen sene 5-6 tane çıkan dilbilgisi bile çok kişi eledi. Türkçe bu sene geçen seneyi tokatlar.
    2 gündür karşılaştığım en rahatlatıcı ve en haklı yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.