Şimdi Ara

2017 trendx ayna ısıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 trendx ayna ısıtma
    2017 trendx ayna ısıtma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rear yazan düğme (ekseriyetle) arka camı ve yan aynaları ısıtmak için kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

rear yazan düğme (ekseriyetle) arka camı ve yan aynaları ısıtmak için kullanılır.
    teşekkür ederim
  • Yok, bagajda sol taraftaki kapağın içindeki sigorta(röle gibi büyük olanlar) kutusuna bakın; ilgili yerde sigorta yok.
    Boşuna beklemeyin, o ayna çözülmeyecek
    Ford Etis'ten de bakabilirsiniz, fabrika çıkış hangi özellikler var diye
  • Şaka gibi ama evet yok, Ford için utanç olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Şaka gibi ama evet yok, Ford için utanç olmalı
    Baz donanımda olmaması bir utanç kaynağı olmamalı.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Senelerdir standart olan markalar var(volvo'da 60 seneye yakındır standart). Birinci derecede öneme sahip güvenlik donanımı her markada her modelde istisnasız standart olmalı. Değilse o marka müşterisinin güvenliğini düşünmüyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 Katlanır Ayna Modülü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Senelerdir standart olan markalar var(volvo'da 60 seneye yakındır standart). Birinci derecede öneme sahip güvenlik donanımı her markada her modelde istisnasız standart olmalı. Değilse o marka müşterisinin güvenliğini düşünmüyordur.
    Volvo'nun güvenliğe verdiği önem bir tarafa diğer markaların hepsi bir tarafa.

Bizim ülkemiz dışında kolay kolay trend x donanımlı Focus bulamazsınız

Focus 4'te trend x donanımda elektrikli,ısıtmalı yan aynalar standart.Önemli olan da yeni kasada bazı eksikleri giderebilmek değil mi? En büyük örneği de şanzıman.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Baz donanımda olmaması bir utanç kaynağı olmamalı.

Alıntıları Göster
    B segment araçların bazında bile standart bi donanım bu, o kadar para istenen c segmentte olmaması utançtır

Benzer bir durum sadece Türkiye sınırları içinde olsa da VW polo'ların hava yastıklarında da mevcut. Tamam başka ülkede böyle bir şey olamaz, ama bizde niye oluyor? Onların ki can da bizimkisi patlıcan mı? Bunlar bilinçli yapılan hareketler sonuçta. Tepkimizi göstermeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Mayıs 2019; 15:9:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

B segment araçların bazında bile standart bi donanım bu, o kadar para istenen c segmentte olmaması utançtır

Alıntıları Göster
    Ona bakarsanız hız sabitleyici de bazı B segment araçlarda standart ama örneğin F30 kasada Luxury Line ve 40.yılla geliyordu.Bu Bmw için utanç kaynağı mı?

Tahminim belki Polo'da ısıtmalı yan aynalar standarttır.Başka örnek verebilir misiniz?

İlle de olmalı denilen donanım değiller bunlar.Size göre önemlidir bana göre değildir.Yan aynalarda ısıtma yok diye araç seçimini değiştirmek bana göre yanlış bir düşüncedir.

Dediğim gibi hangi B sınıflarında standart donanımmış örnek verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Benzer bir durum sadece Türkiye sınırları içinde olsa da VW polo'ların hava yastıklarında da mevcut. Tamam başka ülkede böyle bir şey olamaz, ama bizde niye oluyor? Onların ki can da bizimkisi patlıcan mı? Bunlar bilinçli yapılan hareketler sonuçta. Tepkimizi göstermeliyiz.
    Yok ben size zaten katılıyorum onda problem yok.

Benim ilk başta etiketlediğim kişinin Ford için utanç kaynağıdır demesi.4 kasa trend x'te bu hata düzeltilmemiş olsaydı o zaman utanç kaynağı denebilirdi fakat bu durumda böyle bir düşünce saçmalıktan öteye gitmez.

4.5 yıl F30 kullanıp geçtiğimiz mart ayında sattık.Kullandığım araç Sportline Plus donanıma sahipti.Hız sabitleyici,koltuk ısıtma,ısıtmalı yan aynalar yoktu.Şimdi bu durum Bmw için utanç kaynağı mıdır? Herşey donanım mıdır? Bu araç motor-şanzıman kombinasyonlarıyla,sürüş karakteristiğiyle sınıfının lideri olmamış mıdır? Sırf donanım eksikliği yüzünden bir modeli harcamak saçmalık bana göre.

Lafım size değil yanlış anlamayın.Size zaten airbag konusunda katılıyorum ancak şahsi aracım yeni kasa Ford Fiesta.Sınıfının lideri konumunda bir araç,alırken airbag durumuna bakmadım bile,baksam sanırım yine de fikrim değişmezdi.

Tamam gönül verdiğiniz marka Ford da böyle komik şekilde savunmaya çalışmayın

İ20, i10(a segment), Rio, clio vs baz donanımlarda standart ısıtmalı ayna standart, ben focus hariç olmayan 2017-2018 model araba görmedim...

Evet yokmuş diyip geçin yani ne bu çaba anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 7 Mayıs 2019; 17:53:0 >
  • Yanlış anlamazsanız umarım ama benim 2001 model vw borada bile var.
    Ford ayıp etmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    şaka gibi ama yokmuş

2017 trendx ayna ısıtma
    2017 trendx ayna ısıtma

• Ford mu artık otosan mı değişik bilemiyorum,

Boş arabaya yokuş kalkış desteğini standart yapıyor ayna ısıtma koymuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.