Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Ben bir ara Radyo programları denemiştim, bu rotate işe yarıyor..Ama Tv menusunde Android app açmadan bu Rotatayi kurmak gerek

Önce rotate kuracağız çalıştıracagiz ve her uygulamayı yatay açacak değil mi?

Edit evet artık Puhu tv hazır. Yarin ana sayfaya ekleyeceğim dosyaları.

Aşağıdaki rotation android tv markette var.

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

An itibariyle tvnin marketinde uygulama yok

Scope uygulamasini netten bulup yukledim yan cikti resimdeki gibi :(((

2017 SONY ANDROİD TV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

quote:

quote:

Ben bir ara Radyo programları denemiştim, bu rotate işe yarıyor..Ama Tv menusunde Android app açmadan bu Rotatayi kurmak gerek

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.rotationlocker

Uygulama bu ama tvnin marketinde çıkmıyorsa alttaki apk yı kurmayı deneyebilirsiniz.

https://m.apkpure.com/rotation-locker/com.devasque.rotationlocker/download?from=details

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

quote:

quote:

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.rotationlocker

Uygulama bu ama tvnin marketinde çıkmıyorsa alttaki apk yı kurmayı deneyebilirsiniz.

https://m.apkpure.com/rotation-locker/com.devasque.rotationlocker/download?from=details

Tesekkurler hocam xe9005 konusunda yazmistim...

• 65xe 9005 en hesaplı nerden alabılırız

• Dün birkaç tane dizi denedim, hiçbiri oynatılmadı. Güncel, yayındaki dizilerdi. Bazen masaüstü sürümünde de çalışmadığı oluyordu ancak o zaman uygulama sunucuyla komple bağlantısı kesildiğinden içeriğini hiç göstermiyordu.

Ayarlara girdiğimde herhangi bir ayar değiştirdiğimde -dediğiniz gibi varsayılan altyazı dilini Türkçe yapmak örneğin- uygulama durduruluyor.
    Şu dikkatimi çekti, varsayılan video kalitesi gibi 1-2 ayarı uygulamayı ilk kurduğumda değiştirmiştim ve hata vermemişti. Bu durum Android sürümü 6.0'dan 7.0.1'e yükseldiğinde yaşanmaya başladı.

Aynı durum Opera tarayıcı için de geçerli. Sitelerden dizi vs. izleyebilirken şu an herhangi bir video açtığımda Opera sürekli patlıyor. PS4 tarayıcısı üzerinden izleyebildiğim için şu an çok sorun etmiyorum bu durumu ancak akıllı tv özelliğinin en önemli fonksiyonlarını kullanamıyor olmak oldukça can sıkıcı.

8 gündür Sony Android TV sahibi biri olarak, şu an alacak olsam kesinlikle Android işletim sistemli bir model tercih etmem.

Opera TV işletim sistemli alır, aradaki farkla da bir Android box alır sorunsuzca kullanırım.

• 7005 serisi ve Linux E2 cihazla TV de izleyemediğiniz birçok kanalı izleyebilir, 4K,HD kayıt yapabilirsiniz. 7005 serisi Fazlası ile yeterli.
    Ben Octagon SF- 4008 4K Linux receiver ile Machina 3D bağladım. Android TV, Box ,Android Uydu cihazların yapabildiklerinden çok daha fazlasını ücretsiz ,reklamsız Linux yazılımlarla yapabilirsiniz.

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 9 Aralık 2017; 0:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Dün birkaç tane dizi denedim, hiçbiri oynatılmadı. Güncel, yayındaki dizilerdi. Bazen masaüstü sürümünde de çalışmadığı oluyordu ancak o zaman uygulama sunucuyla komple bağlantısı kesildiğinden içeriğini hiç göstermiyordu.

Ayarlara girdiğimde herhangi bir ayar değiştirdiğimde -dediğiniz gibi varsayılan altyazı dilini Türkçe yapmak örneğin- uygulama durduruluyor.
    Şu dikkatimi çekti, varsayılan video kalitesi gibi 1-2 ayarı uygulamayı ilk kurduğumda değiştirmiştim ve hata vermemişti. Bu durum Android sürümü 6.0'dan 7.0.1'e yükseldiğinde yaşanmaya başladı.

Aynı durum Opera tarayıcı için de geçerli. Sitelerden dizi vs. izleyebilirken şu an herhangi bir video açtığımda Opera sürekli patlıyor. PS4 tarayıcısı üzerinden izleyebildiğim için şu an çok sorun etmiyorum bu durumu ancak akıllı tv özelliğinin en önemli fonksiyonlarını kullanamıyor olmak oldukça can sıkıcı.

8 gündür Sony Android TV sahibi biri olarak, şu an alacak olsam kesinlikle Android işletim sistemli bir model tercih etmem.

Opera TV işletim sistemli alır, aradaki farkla da bir Android box alır sorunsuzca kullanırım.

4000 TL verip de uğraşmak zorunda kalmak istemiyordum ancak iş başa düştü yine.

Chrome tarayıcı kurdum. (Kumanda çalışmıyor, harici bir klavye mouse benzeri şeye ihtiyacınız var. Ya da Sony kumanda app'ine.)

Apple Magic mouse ve klavyeyi bluetooth'tan eşleştirdim.

PS4 Dual shock kolunu da eşleştirdim ancak oyun dışında pek kullanışlı değil sanırım. Tarayıcıda öyle en azından.

Popcorn Time 🍿 için maalesef çok fazla çöktüğüne dair mesaj var resmi github sayfalarında bile. :(

• Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    popcorn time aslında xe9005 de gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. dili seçtiğinizde uygulama durdurulsa bile seçtiğiniz ayar seçili olarak kalıyor ancak ana sorun şu; hiçbir videoda altyazı çıkmıyor. bu sebeple kaldırdım. neyi denediysem yıllar önceki klasik sistemin (pc de torrentten indir, hdd ye at ve wifidan izle) önüne geçemedi.
  • 2018 sony tvler ne zaman lanse edilir,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 9 Aralık 2017; 12:46:29 >
  • Sony KD-55XE8577 kurulumunda dahili uydu alıcısına uygun şekilde kanal ayarlarını yapmışlardı. Trt 4K falan sinyal yok uyarısı verince uydu ayarlarını sıfırlayıp yeniden kurayım dedim ancak hepten gitti. Bir kısmını geri getirdim ancak yine sıkıntı var. Bunun ayarlarını bilen ve kanal listesini paylaşabilecek olan var mı?

• Arkadaşım hiç uğraşma, Türksat hazır kanal listesi al yükle.

sony android tv hazır kanal listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 9 Aralık 2017; 23:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurizmir

Arkadaşım hiç uğraşma, Türksat hazır kanal listesi al yükle.
    />

sony android tv hazır kanal listesi

Hocam kanal listesini oradan indirdim de uydu kurulumu sıkıntılı. Dahili uydu alıcısına kabloyu bağlayıp arama yaptığımda bazı kanallar çıkmıyor. Bunun tam ayarını arıyorum aslında. Teşekkür ederim bu arada.

• Teknosa'da dünden beri gece fırsatı var.

%10 indirim + %10 hediye çeki var. Ben 55XE9305'i 7.649 TL + 765 TL hediye şeklinde 6 taksitle aldım. Bir çok model var böyle kampanyalı. Bir inceleyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threek -- 10 Aralık 2017; 1:14:15 >
  • Anladik indirim surda soyle burda boyle,ben suna aldim sen buna aldin ,birinizde xe93 gece performansi diye video paylasin bukadarmi uzaksiniz olaydan. Tv resim degerleri ile video paylasmak bukadar zorsa bu foruma nasil uye olabildiniz hayret..

• 2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

• Forumun verim seviyesi ayni,yerlerde der cekilirim mevzudan.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Bu link 72 defa paylaşıldığı için forumda, ve google'da arama zahmetine girilmediğinden paylaşmak anlamsız. Zaten sadece bir google serach ile erişilebilecek bilgiyi mükerrer ve tekrar tekrar buraya 73. defa yazmanın anlamı yok. Zaten buradaki insanlar ya sony almak isteyen ya da alıp kullananlar. Almak isteyen zaten araştırıp karar vermiş, alıp kullananda bir sorunu olduğunda danışıyor. Almak isteyenler için avantajlı bir fırsatı belirttim.

Televizyon elime ulaşsın, test videosu performasınıda kaydeder paylaşırım.

Ben yine de 73. defa link paylaşayım bari :-)

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x930e

https://www.youtube.com/watch?v=K-Vq5EuNfD8

https://www.youtube.com/watch?v=CGhxC4C0Trg

• quote:

Orijinalden alıntı: threek

Bu link 72 defa paylaşıldığı için forumda, ve google'da arama zahmetine girilmediğinden paylaşmak anlamsız. Zaten sadece bir google serach ile erişilebilecek bilgiyi mükerrer ve tekrar tekrar buraya 73. defa yazmanın anlamı yok. Zaten buradaki insanlar ya sony almak isteyen ya da alıp kullananlar. Almak isteyen zaten araştırıp karar vermiş, alıp kullananda bir sorunu olduğunda danışıyor. Almak isteyenler için avantajlı bir fırsatı belirttim.

Televizyon elime ulaşsın, test videosu performasınıda kaydeder paylaşırım.

Ben yine de 73. defa link paylaşayım bari :-)

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x930e

https://www.youtube.com/watch?v=K-Vq5EuNfD8

https://www.youtube.com/watch?v=CGhxC4C0Trg

Google zahmetine girmekle alakasi yok,edge led panel sonucta ve panel sansi olayi var bu panellerde burda her kullanici ayni panale sahip olmayacagi icin google da aradigin sonuclar sana bu cesitliligi sunmuyor.Numune birde gelmis 73.kere paylasiyim diyor.Paylastigin linkleri zaten bu tarz tv alacak adam 50 kere girmistir, forumun amacida bu zaten son kullanici deneyimi

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz senelerde ifa fuarlarında tanıtılıyodu.ocak ayı içersinde duyurulur

• Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    umarım iyi bişeyler çıkar, şu android yazılımdan kurtulurlar,, hiç bir tv yi beğenmiyorum,, zaten beğendiğimizde ülkeye gelmiyor,, ne 49xe9005 nede 65zd9 ülkeye gelmedi,,

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.