Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7 ekimden beri yaşadıklarınızı aktarmışsınız. Tembellik etmeyip sizin yazdıklarınızı okusaydım bu sıkıntıları yaşamazdım. Yeni tv alacaklar dikkat ederler umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony KD-49XE8005 hakkında bilgi verebilecek olan var mı?En merak ettiğim konu film izlerken görüntü akışı.200 hz düzgün çalışıyor mu?
  • a.ihsan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu TV gercek 50 Hz. Cok iyi performans beklemeyin ama uzmez tabi ki. Zaten soyle bir durum var bende XE8505 800 Hz Gercek 100 Hz TV var. Android 6dan sonra gelen android 7 guncellemesinde yazilimi bozmuslar ve HDMI da dahil goruntu de sıkıntı oluyor Hz olarak. Butun Hz ayarlarini kurcalamama ragmen. Mesela bir futbol maci izliyorum top bildigin takila takila gidiyor, hayaletleniyor gozukmemeye basliyor. Keyifle FIFA oynayamiyorum. Benim soylediklerim XE8505 icin gecerli ama android yazilimlarinin ayni oldugunu dusunuyorum. Tahminime gore Xe8005de de ayni sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceloq kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Bu hz muhabbeti önemli benim için.Bende lg 49 sl8000 vardı onda trumotion 200hz yazıyordu filmler yağ gibi akıyordu.Onda gerçeği 50 miydi 100 müydü gerçeği bulamamıştım.Sony'de nasıl olur acaba?Size de geçmiş olsun yazılımı geri döndürme şansınız yok mu?
  • Sony 65 xe9005 almayı düşünüyorum ama 65xd9305 de hemen hemen aynı fiyatlarda...hangisini tercih etmek lazım veya biraz bekleyip 65xe9305 in fiyatının biraz daha düşmesini mi bekleyeyim?Şu anda çok acelem yok taşınmama aşağı yukarı bir ay zamanım var..

Arkadaşlar bu 3 model arasında hangisini daha iyi olur?tv yi uzun süre kullanacağım için doğru tercih yapmak istiyorum.

Sony 65XE9005

Sony 65XD9305

Sony 65XE9305

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ihsan

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Bu hz muhabbeti önemli benim için.Bende lg 49 sl8000 vardı onda trumotion 200hz yazıyordu filmler yağ gibi akıyordu.Onda gerçeği 50 miydi 100 müydü gerçeği bulamamıştım.Sony'de nasıl olur acaba?Size de geçmiş olsun yazılımı geri döndürme şansınız yok mu?

Malesef hocam anca servisdekiler gelip geri dondurebilir ama bu seferde ben istemem. Hem bir cok ozellik gidiyor hem de guvenlik. Size tavsiyem internetten bir mac ozeti indirin ve flash bellege atip bir teknoloji magazasinda televizuyonu bulup izleyin. Magaza calisanindan da rica edersiniz Hz ayarlariyla oynar biraz. Android surumune de dikkat edin.

• 55xe8505 modelini düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

• aceloq kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yapacağım çok sağolun,indirimdeyken sipariş geçeyim olmadı denedikten sonra iyiyse açarım aleti kötü olursa iade ederim.Android sürümü kaç sizinkinin şuan?
  • a.ihsan kullanıcısına yanıt
    Hocam üste yazdım zaten sorunlarımı. Mesaj atmışsınız, telefonu onaylamadığım için oradan cevap yazamadım. Vallahi hocam bu hdmi, wifi ve donma sorunları netten araştırdığıma göre genel bir sorunmuş. Bunu maalesef aldıktan sonra gördüm. Siz de iyi düşünün almadan önce. Bir de görüntü kalitesi öyle çok da güzel değil. Bazı yayınlarda yan çizgiler var. Şu iade işlemi tamamlansın gidip bir vestel bakacağım. USB ile XE8005'ten izlediğim vidyonun aynısını bir de Vestel'den izleyeceğim. Bakalım o kadar fark boşuna mı yoksa değer mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ihsan

Dediğinizi yapacağım çok sağolun,indirimdeyken sipariş geçeyim olmadı denedikten sonra iyiyse açarım aleti kötü olursa iade ederim.Android sürümü kaç sizinkinin şuan?

Yanlis hatirlamiyorsam 7.0

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

55xe8505 modelini düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Ayni model ben de var. Su an Yazilim ve Hz sorunlari var.
    Bunlar disinda bu fiyatlara daha iyi secenek pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 27 Kasım 2017; 13:30:59 >
  • Sony ne hallere düşmüş yau milyarlarca ₺'ye sattığı tvler leş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sedatdurgun92 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam sizin yazdıklarınızdan sonra bi geri adım attım.Vestelin de iyi olduğunu sanmıyorum ama deneyin bakalım.Şu elektronik alet almak dert oluyor bana.
  • Arkadaşlar 55xe9005 le ilgili olarak iade talebim olmuştu. İade talebim redddedilmiş neden olarak'ta "Mevzuata Göre İadesi Kabul Edilmeyen Ürün " statüsünde sokulmuş.
    Cayma hakkının geçerli olmadığı ürünler şunlar
    *Alıcının isteği ile kişiye özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler.
    *Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak sürekli değişen ziynet, külçe altın gibi ürünler.
    *Sağlık ve hijyen açısından iadeye uygun olmayan ürünler; (İç çamaşırı, mayo, kozmetik gibi hijyenik durumu hassas olan ürünleri iade edebilmenin koşulu; ürünün açılmamış ve denenmemiş olmasıdır.)
    *Alıcı tarafından açılmış olan ses veya görüntü kayıtları (DVD, CD ve Kaset vb.). Basılı ürünler (Kitap, dergi vb.). Yazılım programları ve bilgisayar sarf malzemeleri.
    *Çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler.
    Sonra öğrendimki Şikayetvar.com da bu N11 ilgili olarak bu konuda bir çok şikayet var.N11 üzerinden ürün alırken yaşanan sıkıntıları gözardı etmeyin.

• t1g1n T kullanıcısına yanıt
    Pm bakarmısın.

• t1g1n T kullanıcısına yanıt
    Ben de gittigidiyor üzerinden aldım. 20sinde teslim 21inde kurulum oldu. Satıcı denkel iletişimi aradım. Benden önce servis raporu almamı istedi. Sonra internetten alınan ürünlerde cayma hakkı olduğunu, bu prosedürün mağaza alımlarında geçerli olduğunu söyleyince bu sefer de eğer ambalajda yırtık, kutuda hasar, üründe hasar veya eksik olursa iadenin reddedileceğini ve hakkımı tüketici haklarında arayabileceğimi iletti. Fakat mesafeli satış sözleşmesinin 15/1 maddesinde geçen cayma hakkının geçerli olmadığı durumlarda böyle bir ibare yok. Gittigidiyorun
    yardim.gittigidiyor.com
    Gitti Gidiyor Müşteri Hizmetleri
    https://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/iade-sureci-ve-cayma-hakki
    bölümünde de aynen şu yazıyor; "Ürün, işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun bir şekilde kullanıldığı takdirde, üründe meydana gelen değişiklik ve bozulmalar cayma hakkının kullanılmasına engel olmaz. Ürünün değerinin azalması durumunda veya üründe iadeyi imkansız kılan bir kusurun oluşması halinde, satıcı zararını tazmin etmek için hakkınızda yasal işlem başlatabilir" yani bu durumlarda bile iadeyi kabul etmeme hakları yok. Aldığınız yerin mail adresine bu yasaları ve talebinizi belirten bir mail mutlaka atın hocam. Belge olsun. N11 mesaj bölümünden de yazın. Ben öyle yaptım. Ürün faturasında 3609 tl. 1 Tl ile mahkemeye başvurmadan yırtıyorum iade reddedilmesi durumunda. İl tüketici hakem heyeti sınırı 3610 tl. Ürünü 2 saat önce gönderdim bakalım ne yapacaklar.
    Hakkınızı sonuna kadar arayın arkadaşlar.

• sedatdurgun92 S kullanıcısına yanıt
    Bunları şu konudada boaylaşın daha çok insan bilgilenirhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98334172

• radko kullanıcısına yanıt
    Paylaştım hocam da bir arkadaş iki mesaj önceki benim mesajı okumadan xe8005te ne gibi problemler var diye size cevap atmış.
  • nemesis kullanıcısına yanıt
    Merhaba bir üst modeli olan gri renk çerçeveli model 55Xe8577 Aldım yaklaşık 15 gündür bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim. Aralarında çok fiyat farkı yok birisi 800 diğeri 1000 hz ve gri kasa farkları bu.
  • Beyler 5+1 ses sistemim var(Logitech z506) 49xe8005 modeline bağlayip 5 hoparlörden ses alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nugerand -- 28 Kasım 2017; 14:30:13 >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.