Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arashan

Merhabalar, SONY KD49XE7005BAEP modeli nasıldır? fiyatı 2700 TL,
    Televizyon 2016 yılı modeli mi yoksa 2017 mi?

Fiyat güzel özellikler kötü

50 Hz Panel hızı
    200 Hz motion hızı
    Direct led--Bu iyi sadece
    Panelden emin değilim IPS ise daha kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 25 Ekim 2017; 22:32:44 >
  • asdemre kullanıcısına yanıt
    Uygulama haricen yükleniyor, apk uzantı olarak
  • Merhaba,

55" 4K bir TV almak istiyorum. Forumda okuduklarım ve araştırmalarımdan sonra Sony 55XE8575 ve Samsung 55MU8000 arasında kaldım.
    Yorumlardan okuduğum sony görüntü olarak, samsung da işletim sistemi olarak bir tık önde. Harici bir uydu alıcı almayı düşünmüyorum. Tv'nin kendi uydu alıcısını kullacağım. Bunu da düşünerek hangi tv yi önerirsiniz. Forumda sony sayfasında bir model için sony nin dahili uydu alıcısı 25 hz yayını destekliyor gibi bişey demiş ne kadar doğru bilemedim. Keza samsung un dahili uydu alıcısı için de yayında donmalar olduğundan bahsedilmiş.

Yola çıktığımda bütçem 2.500 TL ve alacağım TV de 55UA8300 dü. Okuduğum yorumlar sonrasında bütçeyi neredeyse 2 ye katladım ama bu modeller için de okuduğum yorumlar içimi karartıyor :)

Yorumlarınızı ve yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Thsn11 T kullanıcısına yanıt
    55XE9005 almaya zorlayın...güzel Tv yorumları da iyi

XE8575 için de Usb bellekten kendi videolarınızı izleyip test edin

Harici uydu cihazı ile daha güzel olur, Dahili alıcılar hantal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Ekim 2017; 16:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

quote:

Orijinalden alıntı: arashan

Merhabalar, SONY KD49XE7005BAEP modeli nasıldır? fiyatı 2700 TL,
    Televizyon 2016 yılı modeli mi yoksa 2017 mi?

Fiyat güzel özellikler kötü

50 Hz Panel hızı
    200 Hz motion hızı
    Direct led--Bu iyi sadece
    Panelden emin değilim IPS ise daha kötü

bu ürün alınmaz yani?
    Sony
    Sony XE70 | LED | 4K Ultra HD | Yüksek Dinamik Aralık (HDR) | Smart TV
    https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/xe7000-series/specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arashan -- 26 Ekim 2017; 20:0:53 >

• Beyler bir sorum olacak Sony 49XE7005 ya da Philips 43PUS6412 almayı düşünüyorum da Sony olan Linux Philips Android işletim sistemi kullanıyor. Şuan için 43W805C kullanıyorum ve de memnunum 4K almak istiyorum. Philips'i inceledim gayet iyi duruyor . Fiyat olarak da ikiside 2600. Kullanım amacım Playstation 4 ve genel. Cevaplarsanız sevinirim. Alıntılayarak cevaplarsanız haberdar olurum
  • arashan A kullanıcısına yanıt
    Alınmaz veya alınır sizin beklentinize göre değişir..Ben almam, zira hareketli sahnelerde 50 hz /200 haz motion yetersiz kalır..

O sebeple kendi videolarınız ile test edin, begenirseniz alın..Ama teknik özellikler olarak çok düşük..
  • Sony 55 kd-xe8577 alarak aranıza katıldım. Yola lg 651 almak için yola çıktım sonra samsung mu7000/7400/8000 derken sony xe8577 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogananil6 -- 26 Ekim 2017; 23:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 55XE8096 modelini 3700TL den aldım, hayırlısı olsun :)

merak ettiğim; kodi diye bir uygulama varmış, internet üzerindeki filmlerde ve bazı şifreli kanallarda işe yarıyormuş?
  • Xe8505 ile mu8000 arasında kaldım ? 55mu8000 panel 100 hz olduğunu biliyorum xe8505 kaç hz ?

• İki televizyonda 100 hz görüntü ve özellik olarak birbirine yakın cihazlar tavsiyem mağazada ürünleri incelemeniz
  • joyberk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun acaba ne kadara ve nereden aldınız
  • merhabalar ,

sony yada samsung tv alıcaz

fiyat cok önemli değil 500 tl pahalı olabilri bu tv lerden

SAMSUNG 55MU8000

SONY 55XE8505

SONY 55XE8577

aradaki farklar nedir neyi önerirsiniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 27 Ekim 2017; 11:1:27 >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri..

55XE9005 modelini inceleyiniz..Fiyatı pahalı belki ama alınacak Tv dir, yorumlar başarılı..Kullanıcı yorumları alt linkte

Fiyat farkını Tv yi kaç sene kullanacaksınız örnek 5 yıl mı, bölün 5 Yıla , fark çok cüzi olacak :)
    https://forum.donanimhaber.com/sadece-sony-xe9005-android-tv-ana-konu--127732540-104#129592134

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 27 Ekim 2017; 12:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyberk

ben de 55XE8096 modelini 3700TL den aldım, hayırlısı olsun :)

merak ettiğim; kodi diye bir uygulama varmış, internet üzerindeki filmlerde ve bazı şifreli kanallarda işe yarıyormuş?

Kodi için çok şey söyleniyor ama, çoğu asılsız veya şimdi bunlara destek vermiyor..

Kodi için Add On denilen uzantılar var ama bunlar zamanla destek vermiyor çalışmıyor..

Çok link var Youtubede ama ben denemek için denedim çogu çalışmıyor..

Kodiyi Pc de kurup kurcalayın..Ama Tv üzerinde kodi kurulsa da Pc deki gibi perfonmanslı değil söyleyim..önbellek, ram vs problemleri, videoların yüklenmemesi açılmaması durumları var..Android biraz farklı..

Tabi ne istediğinize bağlı..Denemek serbest

*POPCORN TIME var PC/Android --denenebilir
    **SeyirTürk var SOnylerde çalışan ama kalite kötü, içerik yetersiz
    **MKVOD android versiyonu yapılmış (LG Tv lerde çalışan zımbırtı) ama bazı hataları var, geliştirme aşamasında
    http://www.mkvod.info/mkvod/forumdisplay.php?fid=10https://popcorn-time.to/android.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 27 Ekim 2017; 12:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Hiçbiri..

55XE9005 modelini inceleyiniz..Fiyatı pahalı belki ama alınacak Tv dir, yorumlar başarılı..Kullanıcı yorumları alt linkte

Fiyat farkını Tv yi kaç sene kullanacaksınız örnek 5 yıl mı, bölün 5 Yıla , fark çok cüzi olacak :)
    https://forum.donanimhaber.com/sadece-sony-xe9005-android-tv-ana-konu--127732540-104#129592134

Abi niye hiçbiri? Ben bütçem 3 binken 5 e zor çıktım. 8505 ya da 8577 diye düşünüyorum. 9005 modeli 6 bin lira yani daha PlayStation alıcam nasipse hepten masraf artıyor. Ne yapmalıyım ben yani oyun dizi film ve maç izlemek için iyi bir cihaz istiyorum.

• joyberk kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden aldiniz acaba....

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Ben güzel bir Tv modeli söyledim, diğer modeller de çok fazla beklenti yoksa bakılabilir, fiyat konusunda yorum yapmıyorum bütçe önemli tabii..

En güzeli vir Usb belleğe videolar atıp izlemek, beğenirseniz XE800 serisi de olabilir..Sony den yana tercih..

Sonylerde Motion (hareketli sahnelerdeki akıcılık) ve Upscale görüntü iyileştirme teknolojisi daha iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 27 Ekim 2017; 15:45:19 >
  • Kimse almadı sanırım Xe7005'i

• zack06 kullanıcısına yanıt
    bence fiyat olarak kaçırılmaması gereken bir televizyon.
    aynı modelin 43'' fiyatının altında bir fiyatta şuanda.

klasik bir tv kullanıcısı iseniz, bence alın.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.