Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme bana ait. Türkçe kanallarda ben hiç inceleme görmedim. Sony'nin alt segment tvsi kolay kolay büyük siteler incelemez. Servis kalitesi kötü değil ama geç geliyorlar. Yoksa çalışanlar bayağı bilgiliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

genelde mart, nisan ayları içerisinde gelmeye başlayıp, temmuz da tüm modelleri gelmiş olur.
    2018 ürün gamı ile ilgili bir bilgi yok şuanda.

Hocam merak ediyorum, Sony bayileri veya diğer markalar neden Demo yerine Gercek Uydu,Digitürk,Dsmart,Teledünya paketleri ile sunum yapmaz?

Tv yanına Digitürk paket hediye gibi..Herkes kazanır

Demolarda oynatılan görüntüyü herhangi Tv ye taksanız canlandırır..Problem Yerel kanallar sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Ekim 2017; 21:37:20 >
  • bizim mağazada uydu yayını dört tv de var, aslında geçen sene sony diretti mutlaka tv yayını bağlatın diye, bizim satışlara da artısı oldu.
    uydu yayının çoğu yerde olmamasının sebebi yayın kalitesi, müşteri cezbetmeyeceği olabilir, diğer demolar dediğiniz gibi her tv güzel gösterir, biz normal yayını gösterip satıyoruz.

digitürk paketi filan konuşuluyor ama hiç yapılmadı, anlaşamıyorlar demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 21 Ekim 2017; 16:23:37 >
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Türkiyede kullanılan platformlar belli..Genel Uydu dersek, Kablo Tv, Digi-Dsmart az da olsa Tivibu vs var, hepsinin de yayın kalitesi değişik..

Uydu referans alınıp Uydu izletilirse alacak olanlar en azından Uyduya göre gercek bir izleme yakalar..

Demolara bakıp eve gelip pikselleşme görmek hoş olmasa gerek

Vatandaş, 4K Tv nin "Her Yayını" 4K kalitesine çıkartacağını sanıyor, bunu söyleyen satıcılar da var maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Ekim 2017; 17:17:22 >
  • valla gel bir gün çalış bizde, neler duyarsın :)
    marketlerden müşterileri saçma sapan bilgilerle doldurup gönderiyorlar, en meşhuru sony batıyor :)
  • quote:

valla gel bir gün çalış bizde, neler duyarsın :)
    marketlerden müşterileri saçma sapan bilgilerle doldurup gönderiyorlar, en meşhuru sony batıyor :)

Konu ile ilgili değil ama hazır sizi yakalamışken bişey sorucam. Büyük teknoloji marketlerre gittiğim zaman hemen tv bölümüne giderim. Ve bir Sony manyağı olarak hemen Sony ararım. Ama ilginçtir ki, özellikle Teknosa mağazalarına girdiğimde çalışanların müşterileri Sony'den uzaklaştırıp malum markalara yönlendirdiğine bizzat şahit oldum. Hatta mağazalarda sorduğum zaman Sony'nin tv bölümünü kapatacağını söyleyen bile oldu . Bu konuda hiç size şikayet geldi mi veya Sony bunun farkındamıdır acaba?
    Ayrıca şu Sony batıyor yaygarıcaları açsın Wikipedyaya (Türkçe versiyonu değil ama) baksın, Sony hangi alanlarda faaliyet gösteriyor?
    Ayrıca Sony'nin teknolojiye neler kazandırdığını da ayrıca orada görecekler...

• kd 55xe8505 için klavle almak istiyorum. önereceğiniz marka-model varmı?
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    55xe8505 modelini almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MurtoCano

quote:

valla gel bir gün çalış bizde, neler duyarsın :)

Konu ile ilgili değil ama hazır sizi yakalamışken bişey sorucam. Büyük teknoloji marketlerre gittiğim zaman hemen tv bölümüne giderim. Ve bir Sony manyağı olarak hemen Sony ararım. Ama ilginçtir ki, özellikle Teknosa mağazalarına girdiğimde çalışanların müşterileri Sony'den uzaklaştırıp malum markalara yönlendirdiğine bizzat şahit oldum. Hatta mağazalarda sorduğum zaman Sony'nin tv bölümünü kapatacağını söyleyen bile oldu . Bu konuda hiç size şikayet geldi mi veya Sony bunun farkındamıdır acaba?
    Ayrıca şu Sony batıyor yaygarıcaları açsın Wikipedyaya (Türkçe versiyonu değil ama) baksın, Sony hangi alanlarda faaliyet gösteriyor?
    Ayrıca Sony'nin teknolojiye neler kazandırdığını da ayrıca orada görecekler...

Çok uzağa gitmeye gerek yok, burada yazanlardan bile SOny paneli LG den alıyor demek LG= SONY mantığı yürütenler var???

Sony Paneli kendi üretmiyor başkasından alıyor yani Teknolojisi çok düşük mantığı yürütenler var..

Sony çok buluş sahibi oysa Trinitron teknolojisi, Mega Bass teknolojisi, X Black panel teknolojisi vs vs ama Sony yaptığı güzel modelleri yapmaktan vazgecip çok saçma modeller üretiyor..Eskilerin SOny Müzik setleri, SOny Walkmanlar, SOny Trinitron Tüplü Tv ler, Hx serisi FALD Tv ler...XBlack panelli Laptoplar...bıraktı çoğunu

Sony satış politikası devamlı eleştiri konusu olmuştur..Mağazalarda ise bildiğim, markaların kendi elemanları var, sanırım satış başına bir oran mı alıyorlar ya da Sony kar payı mı düşük nedendir bilinmez Sonye yönlendirmiyorlar..

Koreli ve Çinlilerle mücadele zor sanırım maliyet düşürüp rekabet etme yoluna gidiyor sony..Çok kalite yerine az kalite ama kendinden ödün veriyor

Yine geçmiş dönemlerde Sony centerlerin Samsung centerlere dönüşme durumları konuşuluyor idi..

Söylentilerin gerçek payı şöyle olabilir, SOny, Müzik, Sİnema,Oyun ..birçok konuda faaliyette olduğundan, Tv sektöründe küçülmeye gidebilir..Sony işin gerçeği Pek Tv işi ile de ilgilenmiyor gibi..Tv kaliteleri kullanılan Panel özellikleri oldukça düştü..

Sonye karşı bir antipati var, yani Sony kapansa sevincinden oynayacak çok kişi var nedense??

Aynen Fenerbahçe Galatasaray Fanatikliği gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Ekim 2017; 10:52:17 >

• Esasında konu dağılıyor belki ama, Sony'ye karşı olan antipati bence fiyatlardan kaynaklanıyor. Yani malum markalar atıyorum 2500 tl ise aynı özellikli Sony en az 300 tl daha pahalı, yoksa bu negatif bakış açısının başka mantıklı açıklamasını ben bilmiyourum.
  • ben yıllardır duyuyorum marketlerden çok geliyor, daha bugün bile geldi öyle söyleyeyim, artık alıştım bende.
    Sony de farkında bunun ama yapabilecek bir şeyi yok, dilin kemiği yok, Türkiye de maalesef ürünü satalım da nasıl satarsak satalım mantığı var, müşteriyi kandırmak amaçlı her şeyi söylüyorlar, aslında sorun bu şekilde satış yapan personeller de değil bunlara inanlar da maalesef, araştırma okuma alışkanlığımızın olmadığından.
  • org kullanıcısına yanıt
    olurum tabi ki, dm den soruların varsa beklerim.
  • Forumdaki media markt a gittim adamlar Sony kısmını kapatıyorlardı. Maalesef eskisi gibi tutulmuyor . sonları panasonic e dönmez inşallah

• Tabi ki marketler de diğer ürün satmak, yönlendirmenin tek sebebi prim, para kazanma, o personel gider bu hafta samsung der hafta ya lg der bir sonraki hafta sony der.
    Burada önemli olan müşterilerin doğru ürünü araştırmaları, onun bunun dediklerine değil. gidip cihazları aynı görüntüler de test etmeleri vs.

dediğin gibi Türkiye de panel ürettiğinde sanki tv yi komple üretmiş gözüyle bakılıyor, ama kimse ürünün işlemcisini sormuyor, bu siyahları nasıl iyi veriyor diye sormuyor. :)

ama kaliteyi isteyen, bilen gelip üründen anlıyor ve alıyor, tv satışları iyi gidiyor.
    müşteri bütçesine göre, ne alabileceğini yönlendirince, gözle görülür farkları da gösterdiğiniz de müşteri anlıyor ve ürünü alıyor.
  • org kullanıcısına yanıt
    tutulmuyor diye bir şey yok, biz iyi tv satıyoruz ayrıca tv kısmını kapatıyorlar diye bir şey söz konusu değil, sony i sony yapan televizyondur zaten.
    tv kısmını kapatmak demek sony kapanır demek, maalesef marketler de müşterileri böyle yönlendirmeler yapıyorlar ama buna kulak asmayan hatta o personelleri tersleyen müşteriler de var, buraya gelip anlatıyorlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 22 Ekim 2017; 18:38:0 >
  • bu aradaki fiyat farkı 30 sene öncede aynıydı bugünde aynı ve 10 sene sonrada aynı olacak.
    herkes bütçesine göre alıyor sonuçta, 300 tl fazla veremiyor diye markayı kötülemek bence hiç adil değil.
  • servisler zamanında bu işin suyunu çıkardıkları için, tamir edemedikleri her ürünü iade/değişim yazmalarından dolayı bu yetkiyi aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurtoCano

Esasında konu dağılıyor belki ama, Sony'ye karşı olan antipati bence fiyatlardan kaynaklanıyor. Yani malum markalar atıyorum 2500 tl ise aynı özellikli Sony en az 300 tl daha pahalı, yoksa bu negatif bakış açısının başka mantıklı açıklamasını ben bilmiyourum.

Fiyat olayı bence bahane..

Sırf Ucuz diye Elektronik ürün alınmaz..Alanlar vardır belki ama bu kıstas değil..

Tersine insanda Pahalı olan daha kaliteli psikolojisi mevcuttur..

Sony fiyatları hep böyle, kalitesini bilen 500-100 Tl ye bakmaz 5000-6000 Tl için..

Aynı özellik diye birşey olmaz..İşlemcisi, Ram ve Paneli aynı bile olsa farklı firmaların ürünleri farklı perfonmans verir..

O da Tv bu da Tv derseniz başka tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Ekim 2017; 19:27:34 >

• En sonunda Sony 49XE8005 ismarladim Arkadaslar. Umarim utandirmaz 😁. Cok düsündüm 9005 mi 8005'mi alsam diye, 100 Hz olmamasi üzücü acikcasi. Ama arada 700 EUR fark vardi. O yüzden 8005 aldim. Memnun olan var mi bu TV'den aranizda?
  • Sony 55xe8005 nasıldır ? Kullanan bilen varsa 4500 lira bandında şu an da değer diyebilir miyiz ?

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.