Şimdi Ara

2017 Model, Otomatik Vitesli Sıfır Araç Önerisi Alabilir Miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Ehliyet almaya hak kazandım ama arabalardan pek anlamıyorum açıkcası. O yüzden anlayan arkadaşlardan tavsiye almak istedim
    Öncellikle size birkaç kısa bilgi vermek istiyorum;

    - Babam yaklaşık 10 yıldır diyaliz hastası olduğu için %90 engelli kartı var ve devlet hastahanesinden yeni bir rapor alabileceğiz. Yani ötv ve kdv'lerden muaf oluyoruz sanırım, yanlış biliyorsam düzeltin.

    - Aracı işe giderken, bizimkileri hastahaneye götürürken kullanacağım. Kumburgaz'dan kavacık (ist.) baya uzun mesafe ama genelde home office çalıştığım için hafta 1-2 gün belki giderim.

    - Babamın durumundan faydalandığımız zaman aracı ancak 5 yıl sonra ötv'siz satabiliyormuşuz. Yani aracı en kötü 5 sene kullanmayı hedefliyorum.

    Şimdi bana çevremden dizel ve otomatik vitesli araç almam tavsiye edildi. İstanbul trafiğinde malum manuel vitesli araba kullanmak işkence, o yüzden otomatik vitesli araç olması önceliğim. Yakıt konusunda da dizeli tavsiye edeceğim. Pazar günü gittiğimiz galeriler içerisinden en içimize sinen renault clio'nun icon paketli 1.5 dci edc 90 bg modeli oldu. Bugün bana telefon ettiklerinde aracı 60 bine verebileceklerini söylediler. Bende bu sefer icon yerine bir altı olan touch paketi (kol dayama, arka park sensörü gibi özellikler) olursa ne kadar fark olduğunu sordum, 6-7 bin lira arasında fark olur dediler.

    Öncellikle bu renault clio 2017 modeli araç sizce bu paraya değer mi ? Sizden veya tanıdığınızdan gördüğünüz kadarıyla bu aracı tavsiye eder misiniz ?

    Bunun dışında ötv düştüğünde 50 - 55 bin lira (normali 80 bin civarıymış sanırım ) seviyesinde olabilecek başka hangi marka/model önerirsiniz ?

    Şimdiden teşekkürler.







  • Dostum öncelikle acil şifalar diliyorum babana. Anladığım kadarıyla bütçe b sınıfı dizel otomatiklere uygun. Dizel otomatik kombinasyonları hangilerinde var bilmiyorum ama henüz kasa değiştirmiş olan polo, fiesta ve ibizaya da bakmanı öneririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.