Şimdi Ara

2017 mezuna kalmak..[ANA BAŞLIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
15
Favori
15.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 mezuna kalmayı düşünenler toplanabilir bu başlık altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123goko789 -- 21 Mayıs 2016; 19:45:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bennn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 21 Temmuz 2016; 0:24:01 >
  • aynen kardeşim ben 11 im ve sizin gördüğünüz müfredat ile bizimki çok farklı ama sonuçta sadece konuların ygs/lys de yerleri değişecek mesela mantık ygs de iken lys ye geçecek bu çalışan adamı çok etkilemez ha o konuyu bildiğin halde ygs de çözmüşsün ha lys de
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

valla ben pismanim ha netim yukseldi mi yukseldi ama istikrarli ve kararli biri degilsen iyi dusunmen lazim

Acaba ne kadar yukselttiniz ortama olarak denemelerde ve günde ortalama ne kadar calistiniz, yazin yani temmuzda hemen basladiniz mi calismaya

• Mufredatta farklilik yok sadece seneye daha hafifletiliyor. Mesela fizikte bu sene lysde 44 konu varsa 30-35 konuya dusecek daha az da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: belbanvercheing

aynen kardeşim ben 11 im ve sizin gördüğünüz müfredat ile bizimki çok farklı ama sonuçta sadece konuların ygs/lys de yerleri değişecek mesela mantık ygs de iken lys ye geçecek bu çalışan adamı çok etkilemez ha o konuyu bildiğin halde ygs de çözmüşsün ha lys de

Aynen çok farketmez acikcasi . hatta sizin müfredatta nazi konular cikarilmis diye biliyorum biyolojide detaya inmemisler galiba hoca soylemisti

• quote:

Orijinalden alıntı: 123goko789

quote:

Orijinalden alıntı: belbanvercheing

aynen kardeşim ben 11 im ve sizin gördüğünüz müfredat ile bizimki çok farklı ama sonuçta sadece konuların ygs/lys de yerleri değişecek mesela mantık ygs de iken lys ye geçecek bu çalışan adamı çok etkilemez ha o konuyu bildiğin halde ygs de çözmüşsün ha lys de

Aynen çok farketmez acikcasi . hatta sizin müfredatta nazi konular cikarilmis diye biliyorum biyolojide detaya inmemisler galiba hoca soylemisti

biyoloji pek ilgimi çekmiyor açıkçası genelde dinlemiyorum ama matematikte hoca bunu çok yapıyor mesela trigonometride yeni bir şey öğretecek diyelim eskiden müfredata buda vardı bu sene kaldırdılar diyor çoğunlukla

ama ben müfredatın pek bir önem taşıdığını sanmıyorum yukarıdada dediğim gibi adam akılı çalışan konuları bilen adam her türlü yapar gibi geliyor bana ama deneyimliler yorumlarsa bunu daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha 1 ay var aynen devam et mezuna kalmak sağlam psikoloji gerektiriyor

• Ben lise yıllarımdan beri zaten mezun psikolojisindeyim. Hep standart , tekten takılıyordum lise başından beri ve 5 ay sonra okul bitecek yine bu değişmeyecek.
    Benim gibi birini etkilemez bile.
  • Ben de 2017 mezuna kalacagim kardesim. Hedef1k. Mufredatin hafiflemesi mezunlari nasil etkiler? Deneyip gorecegiz. Ygs lys konularinin yerleri de degisti ama bu pek onemli degil bence. Zira baba konular halen lysde ve lys her zamanki gibi zorlugunu korur. Calisan adam yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017icin bir konuda toplansak cok iyi olur.

Sonucuma baglı olsamda kalabilme ihtimalim yüksek

• İstediğim yer olmassa bende kalırım oturur çalışırım çünkü ciddi bir şekilde hayatımda ben ilk defa bu sene çalışmaya başladım
  • Bende kalmayı planlıyorum. Çok zor abi bi meslek liseli için iyi bi üni çok zor. Bu sene 12.sınıfım staj+dershane+okul çok zor birde dershaneye gidebilmek için hergun 50 km yol gidiyorum çok yorucu oluyor evde olamıyorum o yüzden pek verimli çalışamıyorum. 1 sene mezuna kalmak benim için en iyisi olacak. Son staj maaşımla yeryüzünde ne kadar yaprak test,konu anlatımı, deneme vs.vs. varsa alacağım

Edit: İsterseniz daha ayrıntılı konuşmak ve uzun süreli ders çalışma programı falan yapabiliriz. Bi whatsapp grubu işimizi görür geleceğin mezunları olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom Warrior -- 9 Şubat 2016; 22:59:19 >

• beyler naptınız ygs de durumlar nasıl ??

2017 için mezuna kalanlar / 11.ler için

şu müfredat konusunda yardımcı olabilecekler var mı
  • güncell ana başlık olabilirr
  • ben de kalmayı planlıyorum bu sefer lys konularını güzelce halledicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalfin babasi -- 21 Mayıs 2016; 21:25:50 >
  • BENNN BÜYÜK İHTİMAL
  • Şimdi ki 11 ler olarak ana konumuz ve WP grubumuz bulunmakta. Gerekirse sizin ile birlikte bizim gruptanda isteyenlerle yeni grup açabiliriz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.