Şimdi Ara

2017 mezuna kalmak..[ANA BAŞLIK] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
15
Favori
15.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Süper değil 30 net" iyiymiş kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temelreiss kullanıcısına yanıt
    Sen girdin mi sınava?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearlie -- 12 Mart 2017; 20:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pearlie kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene girip turizm kazandım fakat memnun değilim. Tekrar hazırlansam mı diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen seneden mezuna kaldim bi sene boyunca geceli gunduzlu calisdim yine olmadi ygs tam bi emek s*ken bi sinav kendinizi kandirmayin.lys ye calisin adam cikmis diyoki ygs kotu geldi mezuna kalacam niye calisayim ee salak mezuna kalsan seneye lys yine calisacan en azindan ne yapabildigini gor ygsde bunu lys bunu yaptim siralamam bu geldi seneye su kadar ustune koyar hedefime ulasirim dersin anliycaniz simdiden seneye birakan bi daha seneye birakir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert0846

Gecen seneden mezuna kaldim bi sene boyunca geceli gunduzlu calisdim yine olmadi ygs tam bi emek s*ken bi sinav kendinizi kandirmayin.lys ye calisin adam cikmis diyoki ygs kotu geldi mezuna kalacam niye calisayim ee salak mezuna kalsan seneye lys yine calisacan en azindan ne yapabildigini gor ygsde bunu lys bunu yaptim siralamam bu geldi seneye su kadar ustune koyar hedefime ulasirim dersin anliycaniz simdiden seneye birakan bi daha seneye birakir

İnanki aynı kafadayım şu anda ve delirmek üzereyim 2.senem ve bu ygs berbat geçti şimde kendime nasıl bir yol çizicem onu anlamaya çalışıyorum.

• Bende ağır çaktım bu sınavda, Tuta tuta Eskişehir'de 2 Senelik Raylı Sistemler Makinistlik tutuyor. Mezuna kalmayı düşünüyorum. Gerçi ilk sene. Eklerseniz gruba sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.