Bildirim
2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (27. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyi goruntu icin ayarlarinizi paylasirmisiniz 43uj630v(imla)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad_Dum -- 4 Aralık 2017; 11:58:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox.:.durinking -
Arkadaşlar uj630 tv imde eskiden açılan siteler şimdi direk bu site kullanılamılıyor diyip kalıyor ve açılmıyor böyle birşeyle karşılaşan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar tvnin ışığı çok parlak geliyo bana sizdede oluyormu _____________________________ -
Arkadaşlar Lg UJ635v modeli televizyonu kullanıyorum sizden ricam 630-635-651 vs uyar dıye dusunuyorum tvnızdekı kanal lıstesini buraya atarmısnız bende ındırıp tv me yuklemek ıstıyorum bendekı bazı kanalları ozellıkle trt kanallarını gostermıyor sınyal yok hatası alıyorum lutfen _____________________________ ►Ryzen 7 7800X3D 5Ghz İşlemci ►MSI MAG X670E Tomahawk Wifi Anakart ►Asus RTX 4070 Ti Süper Ekran Kartı ►G.Skill Flare X5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 Ram ►Corsair MP600 PRO XT 1 TB Gen4 PCIe x4 NVMe M.2 SSD ►Corsair RM750X 750W 80+ Gold PSU ►Corsair 5000D Airflow Kasa ►Thermalright Phantom Spirit 120 EVO CPU Soğutucu ►Asus VG27AQML1A 260Hz 2K Monitör ►Rampage KB-R121 Crypto Klavye ►Logitech G Pro X Kulaklık ►Logitech G300S Mause -
Merhaba arkadaşlar
Bir konuda bir şey danışmak istiyorum.
Televiyonun modeli LG 55UJ651V
Televizyondan genel olarak çok memnunum fakat kafamı kurcalayan 2 şey var.
1.cisi renk sorunu bu bir sorun mu bilmiyorum ama sanki sarı renkler çok koyu bunu özellikle futbol maçlarında fark ediyorum. Renk ayarları ile oynayarak bunu normale çevirebilirmiyiz. Genel olarak renkler koyu gibi.
2.cisi ise ses olayı sanki ses bazen çok basık geliyor yani bir dizi veya film izlerken konusmalar net değilken dizi veya filmdeki müzik effect sesleri daha net ve güclü geliyor. Bu bir sorun mu onu da bilmiyorum.
Bu 2 konu hakkında bilgi sahibi olan var ise yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joqure0 -- 19 Aralık 2017; 22:14:48 >
651 e güncelleme geldi 1-2 gün önce. fark ettiğiniz bi değişiklik var mı? _____________________________ -
LG49UJ651 V için d smart öncelikli türksat kanal listesi lazım.elinde olan varsa
Merhaba arkadaşlar.Bende yaklaşık bir hafta önce 55uj651v aldım. Ankara podium lg bayisinden. 3399 Tl ye. Tüm pixel dimming banding gibi test videolarını yükledim ve izledim bir sorun göremedim. Genel olarak gayet memnunum. Açıkçası sayfalarca yazılan bilgileri okuyunca insanın televizyon alası gelmiyor. Bir ürünü değerlendirirken fiyatına serisine bakarak kıyaslamak lazım. led tvler zaten f/p ürünleridir. Daha çok paranız ve kalite alğını varsa oled veya qled alırsınız. Daha az paranız ve iş görsün derseniz Fullhd alırsınız. Açıkçası benim için 3399 bile çok yüksek bir rakam. Ama 49uj651 veya 55uj630 fiyatına verince bayi kaçırmak istemedim. Çünkü ürün internette bile en ucuz 3700 Tl civarında satılıyor. Dimming meselesinde evet ürün kademeli ve bölgesel dimming yapıyor. Aydınlık ortamda çok belli değil. karanlık ortamda da rahatsız etmiyor. O yüzden magazalar da test yapan arkadaşlar oradaki tv de sorun yoktu bana teslim edilen de var zannetmesin. Bu ürünün zaten özellikleri arasında bölgesel dimming yazıyor. Oled tv leri test edip o kalitede bir dimming veya siyah beklememek lazım. Usb den ve internetten Hd film izledim takılma yok gayet iyi. Ses olarak uj630 dan farklı olarak Hi fi dolby ses sistemi var. İçinde 4 hoparlör var gayet iyi ses veriyor. Bas sesleri tok. Parlaklık olarak trt 4k gibi yayınlarda çok iyi hd olmayan yayınlarda normal. Ben karanlık oturma odasında parlaklık %70 de kullanıyorum gayet iyi. Ips ekran olduğu için her açıdan görüntü kaliteli. Tv nin arka tarafı çok ince ve metal. Çerçeve ayaklar metal kaplamalı çerçeve uj630 göre çok ince. Tvnin kalite algısı yüksek. Aynı şeyi kumanda için söyleyemeceğim. Bu kalitede üst model bir tv için kumanda basit kalmış. İçinden akıllı kumanda çıkmıyor. Ekstra satılıyor. ben akıllı telefonumu sishirli kumanda gibi kullanıyorum. lg webos magic ve lg tv plus uygulamaları gayet güzel çalışıyor. Tek merak ettiğim özellikleri arasında kulaklık çıkışı yazıyor ama ben göremedim. Birde ses çıkışını göremedim. Müzik setini bağlamak istiyorum aux dan ama anlamadım. Bluetoth var. Kanal silme yok. O yüzden favorileri düzenleyip kullanıyorum. Umarım açıklamalar alan ve alacak arkadaşlar için açıklayıcı olmuştur. Saygılar... _____________________________ 2011 HYUNDAİ İX20 1.6 PRİME OTM. LPG(BRC)
2008 KİA CERATO 1.6 EX ADVANCE OTM. LPG(ALDESA)
2003 PEUGEOT 307 XT BVA OTM. LPG(BRC)
2008 KİA CERATO 1.6 EX ADVANCE OTM. LPG(BRC)
2004 KİA SHUMA 2 1.6 LS LPG(ATİKER)
2011 HYUNDAİ ELANTRA 1.6 PRIME PLUS OTM LPG(BRC)
2005 KİA CERATO 1.6 EX PREMIUM OTM. LPG (ATİKER)
2001 FİAT SİENA 1.2 EL LPG(BRC)
-
Ben bugun almayi dusunuyorumda uj630 la 651 arasinda 300 tl fark var 651 biraz daha ince ve metal gibi dursada acaba isinma oluyormu 630 biraz daha kalin gibi sogutmasi nasil bilmiyorum ikisi arasinda kaldim cok bi fark var mi ilgili kullanici yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q -
ben 630 v kullanıyorum tatmin edici bir görüntüsü var.internete wifi den bağlanıyorum gayet hızlı ısınma sorunu yok.webos çok hızlı,ısınma sorunu yok.651 le arasında sadece kasa farkı var.55 inç alacaksan 651 kenar aydınlatmalı yani edge led 630 arka aydınlatmalı direct led.kanal taşıma biraz sıkıntı oluyor onuda pc den chan short programıyla halledebilirsin _____________________________ -
Arkadaşlar merhabalar daha önce başlıkta konuşuldu mu bilmiyorum ama benim önemli bir sıkıntım var. 49uj630 kullanıyorum. Yaklaşık 5 aydır bir sıkıntı fark etmemiştim. Ama HDR modu ne zaman devreye girse bazı sahnelerde ani renk değişimleri görüyorum. Film izlerken bazı sahnelerde doğal rengin haricinde renklendirme yapiyor tv. Bu normal birşey midir? Hdr olunca en iyi rengi böyle mi buluyor. Yoksa teknik bir sıkıntı mı var? Hdr özellikli videolarda bu özelliği kapatamadıpım için bu renk değişimi beni bir hayli rahatsız ediyor. Cevaplayan biri olursa çok sevinirim.
Bende HDR destekli filmlerde böyle bir sıkıntı yok.Televizyonun güncellemesini kontrol edin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eros68
Ben geçen ay anneme Philips 43pus6501 aldım. Ondaki görüntü benim Sony xe7005 ten bile daha iyi geldi bana. Üstelik Philips gerçek 100 hz. Diğer bütün 43 ler 50 hz. Eğer Sony indirimli alamasaydım hiçbirini almaz yine Philips alırdım. Şu an Philips 49pus6581 serisi var vatanda. Gerçi pfilips çok çabuk bozuluyor servisi kötü diyorlar ama orasını bilemem bizimki henüz çok yeni bozulmadı ama sadece görüntü kalitesi olarak konuşursak Philips in 100 hz olan modellerinin görüntü kalitesi çok iyi.
phlips 100 hz olması 4khdr ve 3.0 iyi iyide.playstation.için alıcan pto 4k oynamak için denefinimi hiö konsolla.inputlag olayı kotkutuyot.3 tv de karar kıldım
mu7000
pus7251
uj651. konsol için tavsiyeniz varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Playstation yok bende ve oyun hiç oynamam bu konuda tecrübem yok.
Mu 7000 43 olanı zaten ips panelmiş almanın anlamı yok.
Philips 7002 de 100 hz değil artık 43 lerde hiç 100 hz yok.
Uj651 için akıcılığı oldukça iyi deniyor ama rgbw diziliminin dezavantajları varmış.
Mağazalarda denemeye çalışın, Sony xe7005 i de inceleyin.
Aceleniz yoksa 2018 modellerini bekleyin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaslar lutfen yardım edın..
LG 49UJ701V - Samsung 49MU7400 - LG 49UJ630V ( ilk yazdıgım lg ile ne fark var bılemedım 400tl daha uygun)
arkadaslar bılgım dahılınde ıncelemeler yaptım ve bu tvleri tavsiylerde gordum.ÖNERINIZ NE OLURDU? 3000lıra civarı butcem var. GORUNTU KALITESI BENIM ICIN ONEMLİ.smart olayı da aynı sekılde. BASKA TAVSİYELERINIZ OLURSA COK SEVINIRIM.
2013 YILINDA ALDIGIM O ZAMAN 2700 PARA VERDIGIM PHILIPS 46PFL7007K TVmin EKRANI USTTEN ASAGI SERİTLER OLUSTU.SERVİS PERT DEDI.BİR YANDAN DA O KADAR PARA VERMESEM MI DİYE DUSUNMUYORUM DEĞİL.2000-2500 E DE ALINACAK TV VAR MI BILEMEDIM.
TESEKKURLER_____________________________ LENOVO IdeaPad Z580 59-332445 Core i5-3210M 4GB 500GB GT630M 2GB 15.6" FreeDos
XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB -
43 inç bir tv alma hevesindeyim.panel hz 100 olan yok zaten bu bantta :(
1)LG UJ701V - LG UJ651V ben de bu iki model arasında kaldım temel fark ne akıllı kumanda çıkması haricinde panel olarak.
2)pus6412 bide hangisine eşdeğer.
Teşekkür ederim bilgi için şimdiden_____________________________ Samsung Note 5 -
quote:
Orijinalden alıntı: upsmeh
43 inç bir tv alma hevesindeyim.panel hz 100 olan yok zaten bu bantta :(
1)LG UJ701V - LG UJ651V ben de bu iki model arasında kaldım temel fark ne akıllı kumanda çıkması haricinde panel olarak.
2)pus6412 bide hangisine eşdeğer.
Teşekkür ederim bilgi için şimdiden
Philipsde tepkime yuksek normal ps4 se 32 ms 4k hdr ise 50.üstü
quote:
Orijinalden alıntı: RNNN
aile tv si olarak iş görür ama gündüz aydınlık odada sıkıntı yaratabilir..
Peki Hocam günün her saati kullanılacak Film ağırlıkli bi tv için lg 43uj701 mi samsung EU43MU7000 Mİ UE43KU7000 i mi önerirsiniz?_____________________________ -
40mu7000 öneririm 43 ler va mı ips panelmi tam kesin değil _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X