Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
24
Favori
106.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım kardeşim samsung'tada çıkabiliyor yani ama sanki Lg'ye nazaran daha az rastlanır görüntüsü veriyor bana. Vestel bunu başarmış yani way be diyorum :) Vestel'mi alalım yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddes

anladım kardeşim samsung'tada çıkabiliyor yani ama sanki Lg'ye nazaran daha az rastlanır görüntüsü veriyor bana. Vestel bunu başarmış yani way be diyorum :) Vestel'mi alalım yani :)

herhangi bi marka onermiyorum. vestelde de olabilir. o yüzden test edip alın diyorum.
  • Konuyu takip.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilirsiniz Samsung43MU7000 almayı düşünüyorumda panel ips'mi yoksa va'mı ips olmasını istemiyorum siyahlara önem veren biriyim yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutlanma icin bir tane iade edip yenisini aldim bu defada vertical banding cikti. Bunu iade etmeyi dusunmuyorum valla bu isin sonu yok heralde :)

• LG UJ 651

Televizyonu ev ortamında inceledim. Görüntü kalitesi çok kötü. Satış noktalarındaki görüntüler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.

Görüntüde bulutlanma var. Menüleri çok karışık. Kanal aramak, silmek, yeni kanal bulmak, renkleri ayarlamak için uzman olmanız gerekir. Kanal silmeyi ise hep unutun.

Yani bu işlemleri yapmak için LG servisinden eleman çağırmanız gerekir. Ya da bu işten çok iyi anlamanız gerekir.

Kumandası tam bir facia. Evdeki REGAL tvnin kumandası ondan daha kaliteli. LGye hiç yakışmamış.

Kanal geçişleri çok yavaş. Kanal listesine bastığınızda hemen gelmiyor. Liste gelsin diye beklerken "bu tvye verdiğim paraya yazık oldu" diyorsunuz.

Neredeyse tüplü televizyonlar kadar kalın ebatlarda. Sonuç: Kesinlikle alınmaz. Alan pişman olur.

Aklıma gelen bunlar. Bunları tartışma olsun diye yazmmadım. Görmesem ve incelemesem, başkası yazsa ya da söylese inanmazdım.

• Selamlar 49uf6507 kullanicisi olarak lg den gayet memnundum. Akrabamizada bu tvden almak istedim ama malum eski bir urun oldugu icin bulamadik. Onun yerine 49uj650v aldik. Bugun bein sport hd1 de ilk mac deneyimini yasadik. Top cok defa takilarak gitti. Oyuncular ara sira takildi. Hic hos olmayan birsey bu. Receiver ya da kablodan mi acaba diyerek kendi evimdeki uydu alici ve kabloyu goturdum sonuc ayni. bu durumla karsilasan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xyGenz

Selamlar 49uf6507 kullanicisi olarak lg den gayet memnundum. Akrabamizada bu tvden almak istedim ama malum eski bir urun oldugu icin bulamadik. Onun yerine 49uj650v aldik. Bugun bein sport hd1 de ilk mac deneyimini yasadik. Top cok defa takilarak gitti. Oyuncular ara sira takildi. Hic hos olmayan birsey bu. Receiver ya da kablodan mi acaba diyerek kendi evimdeki uydu alici ve kabloyu goturdum sonuc ayni. bu durumla karsilasan var mi ?

Truemotion özelliğini sonuna kadar açın aynı sıkıntı olacakmı bakalım düzelir diye düşünüyorum.

• quote:

Selamlar 49uf6507 kullanicisi olarak lg den gayet memnundum. Akrabamizada bu tvden almak istedim ama malum eski bir urun oldugu icin bulamadik. Onun yerine 49uj650v aldik. Bugun bein sport hd1 de ilk mac deneyimini yasadik. Top cok defa takilarak gitti. Oyuncular ara sira takildi. Hic hos olmayan birsey bu. Receiver ya da kablodan mi acaba diyerek kendi evimdeki uydu alici ve kabloyu goturdum sonuc ayni. bu durumla karsilasan var mi ?

Hocam normalde takılmaması gerekiyo eski cihazınız nasıldı

• arkadaşlar lj serisi nasıl
  • Yasin hocam bu tv'yi 2. televizyon olarak akrabamiza aldik. Benim evimde zatn 49uf8507 var. Bu arada modeli yanlış söylemişim 49uj630v tv'mizin modeli.

bakın size örnek video göstereyim. geri pas atarken topa bakın. Şimdi bu telefonla çekilmiş bir video zor fark ediliyor çıplak gözle hayli can sıkıcı oluyor. Truemotion özelliğini nasıl sonuna kadar açabilirim.

Eğer sonuna kadar truemotion sonuna kadar açıkken de yaparsa değişim talep etmeliyim değil mi ?

• quote:

Yasin hocam bu tv'yi 2. televizyon olarak akrabamiza aldik. Benim evimde zatn 49uf8507 var. Bu arada modeli yanlış söylemişim 49uj630v tv'mizin modeli.

bakın size örnek video göstereyim.https://www.youtube.com/watch?v=DWKGXggHna8 geri pas atarken topa bakın. Şimdi bu telefonla çekilmiş bir video zor fark ediliyor çıplak gözle hayli can sıkıcı oluyor. Truemotion özelliğini nasıl sonuna kadar açabilirim.

Eğer sonuna kadar truemotion sonuna kadar açıkken de yaparsa değişim talep etmeliyim değil mi ?

hocam bu televizyon kronik arızalı bir model işlemcisinde veya anakartında sorun var uj630 ları baya test ettim hiç böyle bişeyle karşılaşmadım fena kötü durumda sizinki nerden aldınız

• Maltepe Carrefour Parktaki LG mağazasından
  • quote:

Maltepe Carrefour Parktaki LG mağazasından

Diğer tvnizde bu sorun varmı titreme vs

• onda zaten trumotion yok ve cok memnunuz. bu sorun bence trumotiondan kaynaklaniyor
  • quote:

onda zaten trumotion yok ve cok memnunuz. bu sorun bence trumotiondan kaynaklaniyor

truomotion ne hocam hangi modellerde mevcut bu nerden bakıyoruz benim bildiğim lgnin tüm modellerinde bu teknoloji zaten var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 18 Kasım 2017; 15:46:7 >
  • şu an bulunduğumuz konuda bahsedilen televizyonlarda trumotion vardır. Genelde lg modellerin sonunda V ibaresi varsa onda trumotion vardır. trumotion "bildiğim kadarı ile" görüntüye yazılımsal bir müdahalede bulunarak geçişlerin (mesela bir topun yuvarlanması) daha yumuşak olmasını sağlıyor. Fakat gördüğünüz gibi bazı sorunlara da neden olabiliyor. Bence bendeki sorun fabrikasyon hatasından kaynaklanıyor. Değişim talep edeceğim eğer ayarlardan bi sonuca varamazsak.

Benim yeni aldığım tv'de böyle bir sorun var uj630v modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xyGenz -- 18 Kasım 2017; 15:58:52 >
  • quote:

şu an bulunduğumuz konuda bahsedilen televizyonlarda trumotion vardır. Genelde lg modellerin sonunda V ibaresi varsa onda trumotion vardır. trumotion "bildiğim kadarı ile" görüntüye yazılımsal bir müdahalede bulunarak geçişlerin (mesela bir topun yuvarlanması) daha yumuşak olmasını sağlıyor. Fakat gördüğünüz gibi bazı sorunlara da neden olabiliyor. Bence bendeki sorun fabrikasyon hatasından kaynaklanıyor. Değişim talep edeceğim eğer ayarlardan bi sonuca varamazsak.

Benim yeni aldığım tv'de böyle bir sorun var uj630v modeli.

hocam ozaman trumotion olan tv almak mantıksız
  • hayir. cevabimdan boyle bir sonuc ciksin istemem. trumotion seyir zevkini ust seviyeye cikartiyor ama sorunlara da neden olabiliyor ben bundan bahsediyorum.
  • quote:

hayir. cevabimdan boyle bir sonuc ciksin istemem. trumotion seyir zevkini ust seviyeye cikartiyor ama sorunlara da neden olabiliyor ben bundan bahsediyorum.

hocam forumda duyduğum çoğu arkadaş titreme sorunu var diyo demekki truemotiondan
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.