Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
951
Cevap
24
Favori
106.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 3 ay önce zaman 49uj651v tv almıştım mm'den. Daha önceden samsung modeli beğenmiştim samsung almaya giderken ordaki satışı arkadaşın yönlendirmesiyle bu modeli aldım.

Genel anlamda memnunum.

Web browser gayet akıcı tek sorun flim seyrederken yetersiz bellek hatası vermesi ,bunu her sitede yapmıyor ama çözümüde yok. trt 4k izliyebiliyorum.

Eğer tv alınacaksa media markt gece kuşu kampanyasından almanızı tavsiye ederim. ÖZellikle lg tvlerde 400 kadar indirim oluyor. Ben aldığım akşamı sitede aldığım tv nın 400 tl indirimli gördüğümde baya üzülmüştüm.

Farklı sorularınız varsa yanıtlıyabilirim.
  • Arkadaşlar. Bu banding nedeniyle iade imkanımız hiç yok mudur lg için? Var mı bir yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerovatio

Merhaba

Bende 3 ay önce zaman 49uj651v tv almıştım mm'den. Daha önceden samsung modeli beğenmiştim samsung almaya giderken ordaki satışı arkadaşın yönlendirmesiyle bu modeli aldım.

Genel anlamda memnunum.

Web browser gayet akıcı tek sorun flim seyrederken yetersiz bellek hatası vermesi ,bunu her sitede yapmıyor ama çözümüde yok. trt 4k izliyebiliyorum.

Eğer tv alınacaksa media markt gece kuşu kampanyasından almanızı tavsiye ederim. ÖZellikle lg tvlerde 400 kadar indirim oluyor. Ben aldığım akşamı sitede aldığım tv nın 400 tl indirimli gördüğümde baya üzülmüştüm.

Farklı sorularınız varsa yanıtlıyabilirim.

lguj630dan farkı ne bu modelin uj630 daha fazla satılıyo incelemesi daha çok ve arada 100 tl fark var neden

• Hocam bu soruyu diğer sayfalarda defalarca cevapladım. Aynı zamanda bir önceki sayfaya sizin sorunuzuda cevapladım. Tekrar tekrar aynı soruyu sormanın amacı nedir anlamadım. Zahmet edip bir önceki sayfalara bakarsanız cevap alırsınız.
  • Arkadaşlar kısaca başımdan geçeni anlatayım sizlerede fikir olur belki yukarıda gördüğünüz gibi üründe anormal ölü pikseller vardı gg den aldım onayı durdurdum saçma olan teknosayı arayıp konuşamıyorum gg den aldığımız için sadece gg teknosa ya mesaj atılıyor ikinci olarak gg teknosa mesajlara geç cevap veriyor vermiyor

Ben durumu izah ettim iade veya değişim istediğimi söylediğimde servisten değişim kağıdı almamı söylediler geçen hafta servisi çağırdım servis görünce ben ilk defa böyle bir şey gördüm dedi çalışan kesin çıkar dedi 4 gün geçti ses seda yok dün teknosa mesaj atmış ürün için 14 gün içinde değişim iade hakkınız vardır yazmış

Bende onlara bana değişim kağıdı istendiğini söyledim hasar yok ise gerek yok dendi tepem attı

Ayrıca bulutlanmalar da oluştu televizyonda özetle başımdan bunlar geçti 10 gündür sürünüyorum arkadaşlar bugün inşallah vereceğim kargoya bire bir değişim isteyeceğim piyasadan 200 liraya yakın daha uyguna aldığım için iadeye sıcak bakmıyorum

• uj630v nin direct led olmasının avantajı veya dezavantajı nedir acaba.. ?
  • Bende aldım gg teknosadan panel arkasında içten yanık vardı 3 gün önce iade ettim ancak halen iade yapılmadı.İnternetten almak sıkıntılı gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Bende 55 inc uj651 modeli var. Herşey iyi güzel fakat özellikle maç yayınlarında sarı renk forma vesaire ne olursa olsun renk bi garip...

Yani sarı baya bi koyu ve bazen rahatsız ediyor.

Var mıdır çözümü veya aynı sorunu yaşayan?
  • Joqure0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir önceki sayfada tv nin ayarlarıyla ilgili paylaşımım olmuştu. Oradaki ayarları denemenizi tavsiye ederim.
  • İlginç olan bir konu var yalnız. Konu açıldğından beri panelinde arıza bulunan nerdeyse bütün tv ler gg teknosa mağazasından alınan ürünler. Tv ile ilgili memnuniyet belirten arkadaşlarda mm den aldıklarını söylüyorlar. Bu tv yi bende mm den aldım. Daha önceden gg teknosadan aldığım 2 tv yide paneldeki sorunlarından dolayı iade ettim. Bu kadar tesadüf gerçek olabilirmi bilemedim.
  • 49uj651v tvde vertical banding sorunu yaşıyordum. bugün servisten geldiler. değişim onayı verdiler yalnız yeni gelecek olan tvde de aynı sorun olabilir, aslında bunu sorun olarak kabul etmiyor lg dediler. ben de test videolarının kopyalarını servis calısanlarına verdim. degisen tv yi test edip getirecekler. bakalım kaç gün sürecek.

vatandan almıstım tv yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 29 Eylül 2017; 13:13:37 >
  • Merhaba,

23-24 Eylül özel teknosa %10 indirim kampanyası sırasında 55uj651v ile aranıza bende katıldım. Gerçi ürünü Maltepeparkta teknosa karşısındaki LG bayisinden 3420TL ye aldım (Teknosada da indirim ile aynı fiyattı)

ilk izlenim olarak gayet güzel ve keyifli bir izlenim verdi.

sadece özellikle kontrol etmem gereken birşeyler var mı? ölü piksel ve dalgalanma görmedim. Servis 6 ay kutuyu saklayın dedi iade ve değişim için lazım dedi sadece ???

bir sorumda bu modele uyumlu akıllı-sihirli kumanda modeli nedir?
  • Hocam gelen servis lg den di değil mi? Ben de arayip banding var dedim onu sorun olarak görmüyoruz dedi. Buna değişim çıkabiliyorsa ben de değiştirmek istiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Spingbeng

Hocam gelen servis lg den di değil mi? Ben de arayip banding var dedim onu sorun olarak görmüyoruz dedi. Buna değişim çıkabiliyorsa ben de değiştirmek istiyorum açıkçası

bana da ilk öyle demişlerdi. biraz ısrarcı davrandım. böyle mi izlicem ben maçı dedim.
  • jedican J kullanıcısına yanıt
    Sihirli kumanda olarak MR-650 modelini kullanabilirsiniz hocam
  • 43uj651v almış bulunmaktayim. WebOS arayüzü bana çok hoş geldi.

-HdR mod film veya TV izlerken iş görmüyor yani biz görüyor.(hdr için tercih edenlere)

-kanal düzenleme vs uğraştırdı.( Ama küçük bir ayrıntı)

- hdr ve kasaya aldanmış ve 630 yerine bunu almıştım. Fakat şimdiki aklım olsa 630 alir paramı cebime koyardim.

Gayet güzel televizyon tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri87

İlginç olan bir konu var yalnız. Konu açıldğından beri panelinde arıza bulunan nerdeyse bütün tv ler gg teknosa mağazasından alınan ürünler. Tv ile ilgili memnuniyet belirten arkadaşlarda mm den aldıklarını söylüyorlar. Bu tv yi bende mm den aldım. Daha önceden gg teknosadan aldığım 2 tv yide paneldeki sorunlarından dolayı iade ettim. Bu kadar tesadüf gerçek olabilirmi bilemedim.

Çok ilginç.Bende geçtiğimiz mart ayında GG teknosadan sony 50w805c alıp yaşadığım görüntü sorunlarından dolayı iade etmiştim.Bu adamlar acaba sorunlu olup iade edilen ürünleri mi satıyorlar GG dan?
  • Vertical banding sorununu tam olarak nasil tespit ediyoruz?

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Belkide öyle bilemiyorum ama böyle bir şey söz konusu ise hiç güzel değil.
  • ben de ürünü iade kapsamında gönderdim ama fiyatını uyguna aldığımız için ben hakkımı değişim yönünde uyguladım bilmiyorum benim durumumda belirsiz ürünü teslim aldıkları halde teslim aldık bile dememişler site üzerinde
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.