Şimdi Ara

2017 i30 mu alırdınız auris mi alırdınız? Muhabbet konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizel benzin fark etmez paranız olsa bu ikisi arasından hangisini alırdınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• I30 gerçekten çok iyi. Sadece fiyatı tutulan modellere çok yakın olduğundan az satılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her türlü auris

• i30 tercih ederdim
  • Tabiki i30

• Tartışmasız i30

• Fiyatını göz ardı edersek i30 tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marka bazlı konuşacağım;

İşim ve eşimden dolayı her sene Moğolistan başta olmak üzere, çeşitli Uzakdoğu ülkelerine giderim. Bazı seyahatlerim kış ve bazıları da yaz aylarına denk gelir. Bu nedenle, her mevsimini ve mevsim şartlarını yaşadım.

Uzakdoğu'da her iki marka da tercih edilir. Yani en sıcak bölgesinden en soğuk bölgesine kadar her bölgesinde 2 markaya da rastlamanız mümkündür.

Hyundai, özellikle son yıllarda çıkardığı modellerle ve fiyatı nedeniyle sıklıkla rastlanan bir markadır. Toyota ise, tek nedenden dolayı rastlanan markadır; Sorunsuzluk...

Kışın -50 derecede (Daha soğuk havayı da gördüm) ve aynı yerde yazın +40 derecede Toyota sorunsuz bir şekilde, bakımsız olmasına rağmen görevini yerine getirirken ne Hyundai ne de başka bir marka bunu başaramıyor.

Sıcağa dayanan soğuğa dayanamıyor, soğuğa dayanan ise sıcağa dayanamıyor; çölde giden dağa çıkamıyor, dağa çıkan ise çölde gidemiyor. Bu durum sadece Toyota ile aşılabiliyor.

Reklam gibi oldu, ama gerçekten de Toyota dayanıklılık konusunda diğer markaların, buna Japonlar da dahildir, birkaç gömlek üzerinde modeller çıkarıyor.

Not: Subaru Forester da Toyota'nın sorunsuzluğunu taşıyor ama eğer ki arıza çıkarırsa, motor yapısından dolayı tamiri zor oluyor. Aksi halde, liste başında olması gereken otomobil Forester olmalıdır.

• Astra K
  • i30 alırdım tereddüt etmeden. Auris yaşlandı artık.
  • İ30

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai de kullandım, Toyota da kullandım. Neden bilmiyorum ama Toyota'ya bir sempatim var. Özellikle 2013 yılında çıkan yeni kasa Auris'i çok beğenmiştim.

Sanırım Hyundai, Toyota'ya göre daha sık kasa değiştiriyor. Benim araç alma kriterlerimden biri de bu. Mümkünse aldığım araç, kısa sürede eski kasa konumuna düşmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris kullanicisiyim, gecen haftaki dolu yagisinda etrafindaki diger araclara göre daha az hasar aldi ilginc bir sekilde... toyota saglamlik ve sorunsuzlukdur benim icin, performans aracidir diyemem ama 1.6 atmosferik ve 132 bg var, devirinde fena kaciyor. Torku dusuktur, turbo yok. CVT sanziman yag gibi akiyor, vites gecisi diye birsey yok. Hyundai ic mekan sanirim daha iyidir. Auris sorunsuzluk icin guzeldir. Panaromik cam tavan da bahar aylarinda ve aksamlari guzel oluyor.

• Yeni kasa i30 ve geçen hafta toyota Auris hibrit test ettim. İkisi de güzel araçlar.

Hangisini seçeneğime motor ve şanzıman karar verir. Dizel otomatik ful i30 yerine auris hibrit ful tercihim olur.

Aurisin dizeli alınacak araba değil, en az 10bin uygun olmalı. Hyundai nin de benzinlileri alınmaz.

Otomatik kısmında da tabii ki cvt şanzıman çok daha tercih edilesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.