Şimdi Ara

2017 - 2018 Beşiktaş Kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2017 - 2018  Beşiktaş Kadrosu

11 dışında gidenler olur

1 - Aboubakar gitti
    2 - Adriano (%70 satıldı)
    3 -
    4 -
    5 -
    6 -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Temmuz 2017; 2:8:0 >

Pivot santrafor istiyordu şenol hoca.

Quaresma gibi adamın kafasına orta kesen adam olduğu sürece savunma arkasına sarkan pire ferhat forvet e gerek yok pek.

Abouyu seviyordum ama kafa vuruşları sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 8 Temmuz 2017; 1:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sen kadro yapma. Hem adrianonun satildigi sonucuna nerden ulastin. Sampiyonluk balosunda adamin hali ortada. Forvette llorentenin ne isi var. Hazirlik kampi yapamayacak bir oyuncu olmasini gectim vasat bir isim llorente.

Bence sen tespit kasma.Llorente dediğin adam,kolu kırılmamış haliyle bizim takıma gelmiş olsa çağ atlatırdı takımı.Ayağında top tutamayan,stoperler arasında kaybolan Cenk ile 1 sene geçirdik biz.Llorente dediğin adam,pivot santrafordur.Hem OOS'ye hem de kanatlara alan açar,servis yapar,stoperlerle boğuşur,aralarında kaybolmaz.Kafa hakimiyeti iyidir,kanatlarımızda da Caner ve Quaresma gibi iki orta makinası olduğu hesaba katıldığında minimum 20 gol atması beklenirdi.OOS'ye alan açması sayesinde,orta saha daha akıcı hale gelirdi,pas trafiği artardı.Kolu kırıldı,gelme şansı yok artık ama muadili denilebilecek Gignac gelse keşke.Aynı etkileri gösterirdi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.