Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa forumber hocam bu romdan orjinale nasil donebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalil

Sa forumber hocam bu romdan orjinale nasil donebilirim

Ana sayfaya ekledim nasıl dönüleceğini
  • kalil K kullanıcısına yanıt
    Neden orjinal roma dönmek istediğinizi de belirtebilirmisiniz. Biz de bu romu kullanma yönünde gayret içindeyiz. Sizi eskiye dönmeye zorlayan nedenleri bilmek isterim.
  • Forumber hocam iki gündür şarjı test etmekteyim ciddi bir sorunu yok fakat müzik dinlerken biraz fazla gidiyor gibi.1saat 45 dakika müzik dinleme ile %98den %78e düştü pil.Onun dışında hocam arasıra chromeda girdiğim bir sitede yavaşlık söz konusu uygulama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum klavyede harfe basıp 5sn bekledikten sonra yazıyor yani bir kelime yazmaya çalışmak için 1dakika uğraşıyorum.Bu durum sadece site içindeki arama motoruna yazı yazarken mesela gittigidiyor sahibinden gibi sitelerde yazdıktan sonra takılmalar başlıyor.4.4.2de böyle durum pek yaşamadım sadece çok uygulama açık olduğu zaman yapıyordu şimdi sadece chrome açık olsada yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyetik75

Forumber hocam iki gündür şarjı test etmekteyim ciddi bir sorunu yok fakat müzik dinlerken biraz fazla gidiyor gibi.1saat 45 dakika müzik dinleme ile %98den %78e düştü pil.Onun dışında hocam arasıra chromeda girdiğim bir sitede yavaşlık söz konusu uygulama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum klavyede harfe basıp 5sn bekledikten sonra yazıyor yani bir kelime yazmaya çalışmak için 1dakika uğraşıyorum.Bu durum sadece site içindeki arama motoruna yazı yazarken mesela gittigidiyor sahibinden gibi sitelerde yazdıktan sonra takılmalar başlıyor.4.4.2de böyle durum pek yaşamadım sadece çok uygulama açık olduğu zaman yapıyordu şimdi sadece chrome açık olsada yapıyor.

Stock ROM'da ekran kapalı müzik dinlerken işlemci uyku moduna girebiliyor. Ben bu ROM'da onu devre dışı bıraktım ses ile ilgili sorunlar oluşmasın diye. Gelecek güncellemede açabilirim eğer sorun çıkarmaz ise.

Gelecek güncellemede belki uygulamalarda oluşan sorunlar bir nebze çözülebilir, söz veremiyorum o konuda.

• Teşekkürler hocam

• Merhaba hocam ciddi bir sorunum var, romu yukledikten sonra telefon kullanilamaz hale geldi 2 saat icinde sarji bitiyor ve %50 nin altina geldigi zaman kendi kendine kapanip aciliyor, eski romada donemiyorum cihaz ftm moda gecmiyor, twrpden de gecmiyor. Ben romu degistirmek istemiyorum duzeltme imkani varsa

• incicibin kullanıcısına yanıt
    Merhaba acaba telefonun güncelleştirmelerini yükledinizmi ayarlar/cyanogenmod güncelleştirmeleri kısmından? İndirdiğiniz gibi güncelleştirme yapmadıysanız hala 20161018 sürümünde veya 20161020 sürümündeyseniz 20161023 sürümüne güncelleştirmenizi tavsiye ederim.Pil sorunu son güncelleştirme ile giderilmişti.Eğer 20161023 sürümündede bu gibi bir durum söz konusuysa "WakeLock Detector Free" adlı uygulamayı indirip uygulamanın menüsünden settings/advanced mode a tik atın sonra üst kısımdan kernel ve cpu wakelock kısımlarının ss'ini çekmenizi tavsiye ederim forumber hocamız incelemiş olur ve belkide bizde şuanda olmayan ama her an olabilecek bir sorundur önüne geçilmiş olunur bu sayede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incicibin

Merhaba hocam ciddi bir sorunum var, romu yukledikten sonra telefon kullanilamaz hale geldi 2 saat icinde sarji bitiyor ve %50 nin altina geldigi zaman kendi kendine kapanip aciliyor, eski romada donemiyorum cihaz ftm moda gecmiyor, twrpden de gecmiyor. Ben romu degistirmek istemiyorum duzeltme imkani varsa

İlk sayfada geri dönüş için yapılması gerekenleri yazdım.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam geri dönmeden düzeltme imkanı var mı bu romu kullanmaya devam edebilir miyim

• quote:

Hocam geri dönmeden düzeltme imkanı var mı bu romu kullanmaya devam edebilir miyim

Bahsettiğiniz sorunların hiçbiri 20161023 sürümünde olmaması gerekiyor.

İlk sayfadaki stock ROM'a dönme yöntemi ile stock ROM'a dönün, ardından tekrar bu ROM'u yüklemeyi deneyin.
    Tamam sağolun son Ekim 23 güncellemeside yüklü dediğiniz gibi yapıp geri dönüş yapayım ben size

Hocam adb açık cihaz bağlı driverlarda yüklü ancak cihaz bekleniyor yazısında kalıyor
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incicibin -- 25 Ekim 2016; 23:01:06 >
  • quote:

Hocam adb açık cihaz bağlı driverlarda yüklü ancak cihaz bekleniyor yazısında kalıyor
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Bildirim çekmecesini indirin, USB modunu PTP'ye alın. İzin penceresi çıkacak, ona izin verin.

• Bu cihazın sorunu ftm moda geçmemesi bence, turkcell logolu açılış ekranında kalıyor bu moda geçmeye çalışırken, başta türkçe bir şekilde talimatları veriyor sonra açılış ekranına geçiyor bu şekilde kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incicibin -- 25 Ekim 2016; 23:23:57 >
    Hocam yaptığınız program ftm moda zorluyor ancak telefon turkcell açılış ekranındaki kalıyor sonra ingilizce olarak waiting for device yazısı çıkıyor kalıyor öylece

• quote:

Hocam yaptığınız program ftm moda zorluyor ancak telefon turkcell açılış ekranındaki kalıyor sonra ingilizce olarak waiting for device yazısı çıkıyor kalıyor öylece

FTM moda değil, fastboot moda geçiriyor telefonu.

PM attım

• [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Selamlar, günaydınlar, dün akşam "HAY DAY" oynarken telefon yine kasım kasım kasıldıktan ve arka planda whatsapp gibi 360 security gibi uygulamalar sürekli hata verdikten sonraki durum yukarıdaki gibiydi. Belki bundan bir sonuç çıkartabilirsiniz. Telefonun şarjı eskiye göre biraz daha iyi son güncelleme yüklü ve bütün uygulamalar sonlandırılmış, wifi ve hücresel veri kapalı sabaha kadar %22 azaldı.
    Yine tekrar etmek gerekirse en büyük sıkıntı telefon uygulama açarken, kullanırken ve kapatırken çok kasıyor. Emeğinize saygı duyuyorum. Orjinal roma geçenler neden geçtiklerini yazmıyorlar ama bu şekilde kullanmak ta biraz kullanıcıyı zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agul43 -- 26 Ekim 2016; 8:30:30 >

• Sizede günaydin hocam.Uygulamanın kasılması olayına pek birşey tavsiye edemem ama şarjın %22lik bir azalma yapmasına neden olan şey facebook ve onun messenger uygulaması.Şahsen bende yüklü iken şarjım %98den %74 civarına düşmüştü.İkisini sildim tekrar doldurdun şarjı sabah kalktığımda %4 lük bir düşüş vardı.Telefonumu pek oyun yüklü bir şekilde kullanmadığımdan sadece şuanda iki oyun var ahoy games okey ve fingersoft hill climb oyunları ve bunlarda o kadar kasılma yaşamadım.Rom kendi halinde çok iyi bir kullanım sunuyor fakat facebook ve messenger uygulamalarında,chrome uygulamasında ve audio fx uygulamasında halen sorunlar mevcut eski roma geçenlerde bu uygulamaları sıklıkla kullandığından dolayı geri dönmek istemiştir tahminimce.

Ek olarak: Bana kalırsa güvenlik programları ve antivirüs programları kurmanıza gerek yok android telefonunuza.Android acik kaynak kodlu olduğundan virus gireceğini sanmam hatta virüs yapan oldugunu da zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorratm -- 26 Ekim 2016; 9:09:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agul43

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Selamlar, günaydınlar, dün akşam "HAY DAY" oynarken telefon yine kasım kasım kasıldıktan ve arka planda whatsapp gibi 360 security gibi uygulamalar sürekli hata verdikten sonraki durum yukarıdaki gibiydi. Belki bundan bir sonuç çıkartabilirsiniz. Telefonun şarjı eskiye göre biraz daha iyi son güncelleme yüklü ve bütün uygulamalar sonlandırılmış, wifi ve hücresel veri kapalı sabaha kadar %22 azaldı.
    Yine tekrar etmek gerekirse en büyük sıkıntı telefon uygulama açarken, kullanırken ve kapatırken çok kasıyor. Emeğinize saygı duyuyorum. Orjinal roma geçenler neden geçtiklerini yazmıyorlar ama bu şekilde kullanmak ta biraz kullanıcıyı zorluyor.

Analiz için teşekkürler.

360 gibi güvenlik uygulamalarını kullanmanıza gerek yok, sistemi gereksiz yere yoran programlar.

Gelecek güncellemede stabiliteyi olabildiğince arttırmaya çalışacağım.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.