Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agul43

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

SuperSU'dan root erişimi açık olmalı ve uygulamaya root iznini vermiş olmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agul43 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri kısmından root erişimini uygulamalar ve adb olarak seçin ve ilk kurduğunuzda rootlandığından emin olun cihazın ondan sonra uygulamaya giriş yapın
  • pil yüzdesini nasıl açabilirim ayarlar kısmında bulamadım ?
  • Ayarlar/Durum Çubuğu Altında Eğer sadece metin olarak yazsın istiyorsanız pil durumu stilinden metin i seçin eğer simge ile birlikte gözüksün diyorsanız altında pil yüzdesi ayarı var oradan açabilirsiniz.
  • teşekkür ederim, ilk defa lollipop kullandığım için pil sekmesinde aradım meğer farklı bir noktadaymış :)
  • ROM güncellendi, değişiklikler ilk sayfaya eklendi.

Telefon üzerinden güncelleyebilirsiniz
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Kurduğumda izin vermiştim ama olmamış demekki.
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Teşekkürler Hocam .Telefonun şarjı dolsun sabah 6.30 gibi kalktığımda cpu kernel wakelock larını atarım.Hocam birde şaşırdığım birşey var 5.1.1e geçtiğimden beri güzel birşey fakat nedense eski türkcell romunda 1.30 1.45 saatte dolan pil şimdi 1 saatte doluyor valla nasıl olduysa olmuş ellerin dert görmesin :) Hocam şimdi diyelimki pil sorunu halloldu ne tür gelişmelere gideceksiniz veya devamlılığı olacakmı? Hani sorma amacım bizim görmediğimiz veya farkında olmadan gözümüzden kaçan eksiklikler mi giderilecek veya normalde 5.1.1de olupda bunda olmayan özellikler mi gelecek bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Hem meraklanma hissi oluşturur beklemekten sabırsızlanırız bu durumda

• quote:

Kurduğumda izin vermiştim ama olmamış demekki.

Güncellemeyi yaptıktan sonra şarjı tamamen bitirin, sonra tamamen doldurup tekrar gözlemleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyetik75

Teşekkürler Hocam .Telefonun şarjı dolsun sabah 6.30 gibi kalktığımda cpu kernel wakelock larını atarım.Hocam birde şaşırdığım birşey var 5.1.1e geçtiğimden beri güzel birşey fakat nedense eski türkcell romunda 1.30 1.45 saatte dolan pil şimdi 1 saatte doluyor valla nasıl olduysa olmuş ellerin dert görmesin :) Hocam şimdi diyelimki pil sorunu halloldu ne tür gelişmelere gideceksiniz veya devamlılığı olacakmı? Hani sorma amacım bizim görmediğimiz veya farkında olmadan gözümüzden kaçan eksiklikler mi giderilecek veya normalde 5.1.1de olupda bunda olmayan özellikler mi gelecek bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Hem meraklanma hissi oluşturur beklemekten sabırsızlanırız bu durumda

ZTE kendi ROM'larına şarj için ayrı bi binary kullanmış, ondan olsa gerek daha yavaş şarj oluyor ZTE'nin ROM'larında.

5.1.1'in tam anlamı ile çalıştığından emin olduktan sonra 7.0 çalışmalarına başlayacağım

• Artik kamerayı da hallettigine gore android 7.0 daha kolay ve cabuk olur herhalde

• Hocam bir nebzede olsun düzeltmişsiniz teşekkürler herşey için.gece 23:00 civarinda şarj %93ten sabah 6ya kadar %77ye düşmüştü.Yine bu değer fazla ama bu sefer gözle görülür belirgin birşey de göremedim ben.Yine de kernel,cpu ve pil sslerini atayım buraya siz göz gezdirin hocam.
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

• Hocam ben geri stock roma dönmek istiyorum pm ye bakar mısınız

Bak bak bak, şimdi beklentiyi tavan yaptırdınız..
    OFF yaaa nasıl bekliycez
    Ne yapalım sabredicez artık. Pil tüketimini bu akşam dediğiniz gibi pili sıfırlayıp full şarj edip öyle deneyeceğim. Ama daha önce bahsettiğim fakat gözden kaçan bir durum var. Uygulamalarda (örnek chrome) çalıştırırken veya sonlandırırken telefon geç tepki veriyor yani kasıyor. Bunla ilgili gözünüze çarpan bir durum olmadımı? Bu sadece bendemi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyetik75

Hocam bir nebzede olsun düzeltmişsiniz teşekkürler herşey için.gece 23:00 civarinda şarj %93ten sabah 6ya kadar %77ye düşmüştü.Yine bu değer fazla ama bu sefer gözle görülür belirgin birşey de göremedim ben.Yine de kernel,cpu ve pil sslerini atayım buraya siz göz gezdirin hocam.
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Bir sorun görünmüyor aslında. Yine de gelecek güncellemede daha iyi olabilir, aklımda birkaç fikir var

quote:

Bak bak bak, şimdi beklentiyi tavan yaptırdınız..
    OFF yaaa nasıl bekliycez
    Ne yapalım sabredicez artık. Pil tüketimini bu akşam dediğiniz gibi pili sıfırlayıp full şarj edip öyle deneyeceğim. Ama daha önce bahsettiğim fakat gözden kaçan bir durum var. Uygulamalarda (örnek chrome) çalıştırırken veya sonlandırırken telefon geç tepki veriyor yani kasıyor. Bunla ilgili gözünüze çarpan bir durum olmadımı? Bu sadece bendemi oluyor?

Chrome gibi ağır uygulamaların ART ile Snapdragon 400'de ağır çalışması gayet normal aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: forcestop

Hocam ben geri stock roma dönmek istiyorum pm ye bakar mısınız

PM'e cevap verdim.
  • agul43 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gözüme takılıyor fakat o durum bende sadece animasyonları geliştiriciden 0 yaptığımda oluyor.Sistem animasyonu 0yapsada o programı öne getirmek için bir animasyon var sonuçta açılırken o anismasyonu silmesi benim gözümde takılma hissi yaşatıyor bu yüzden animasyonları mümkün olduğunca 1 değerinde kullanıyorum bu sefer pek rahatsızlık vermiyor.Belkide sizde aynı şekilde kullanıyorsunuzdur fakat facebook gibi telefonun içine edebilecek uygulamalardan arındırmanız tavsiyem olur.Bana kalırsa forumber hocamda bu konuda pek bişey yapamaz çünkü telefonun donanımı belli sonuçta snapdragon400 ün pentium4den daha kötü olduğu bariz (mobil ile pcyi kıyaslama değil amacım işlemcinin kötülüğünden bahsetmek) ve telefon 4.4.2ye göre gözle görülür bir performans artışı içerisinde.Belkide eksiklikleri vardır orasını bilemem ama benim şahsi düşüncem bu yönde.Bana kalırsa bu telefon için forumber hocamin uğraşmasına gerek bile yok ama gönüllü sonuçta üreten firma telefonun varlığından bi haberken forumber hoca ne yapsın diyorum kendi kendime.Amacım burda kimseyi kötülemek değil ama yani ya kullanımla ilgili birşeydir ya da bi takım eksiklikten ötürüdür.Bu mesaj biraz içimi döktüm galiba kusuruma bakmayın ama hepimizin bildiği bir konu :(

• Haklısınız türkcell'in bile ilgilenmediği telefonla forumber hocanın bu kadar ilgilenmesi bizim için büyük bir nimet. Allah razı olsun... Duraksama olayı tabiki programla alakalı olabilir ama benim fark edebildiğim orjinal romdaki kullanımımla bu romdaki kullanımım arasındaki farktır. Yani daha önce yaşanmayan kasmalar ve donmalar yaşadığım için belirtmek istedim. Yine de bu rom üzerimde daha fazla uğraşmaktansa forumber kardeşimin değerli zamanını N7 için değerlendirmesini beklerim. Çünkü 5.0 yükseltmesi yapanların pek memnun olmadıklarını hatırlıyorum.
  • Haklı olabilirsiniz fakat eksi yönleride olabilir artı yönleri kadar.Sistem çok yük altında kalırsa (tek ekranı ikiye bölme gibi 7.0da gelen özellik.) bu özellikler kullanışlı olduğu kadar sistem isteyen ve pil tüketen özellikler.Yani şu özellikleri kullanmak için pilden feragat etmek kullanıcıdan kullanıcıya değişir bir durum.Kullanmadıktan sonra bir sakıncası yok fakat olsada fena olmaz gerçi :) Demek istediğim şu ki 2300mah bir günü zor çıkartabiliyorken üstüne gitmek ya şans eseri sınırı zorlayıp en tepe noktayı bulmaktır veya çöküşe sebep olmaktır.Benim düşüncem bu yönde.(Tabi ki en güncel halinin gelmesini elbet isterim bende en sonu olsun en günceli olsun taraftarıyım.)İmkanları göz önünde bulundurursak durum bu tarafa kayıyor gibi görünüyor tabi herşeyi geçtim bunun oluruna veya olmazına karar verecek olan -forumber- hocamız...

• Dün itibariyle kullanmaya başladım romu,ilk izlenimlerim genel sorun olan pil ömrü,bir başka sorunda oyunlarda stock roma oranla hissedilir derecede kasmalar meydana geliyor bu konuda iyileştirmeler olacak mı?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.