Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhakandicle

Hocam bi geliştirici ile görüştüm. Şöyle dedi :

kardeşim kamera sorunu diye birşey yok aslında sıkıntı galeryde cihazlara uyum sağlamıyor .

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005356029482&fref=ufi Dediğim kişi bu Facebook tan acil irtibata geçmen lazım Forumber hocam. Şuan sadece Facebook paketi varmış . Facebook tan konuşsanız size yardımcı olur ;)

Hocam, kusura bakmayın ama sorun galeri diyorsa hiçbirşey bilmiyor demektir.

• xdada konu açtınızmı
  • Hocam mobil internette çalışmıyor ama genel olarak güzel daha iyisinin geleceğine inanıyorum. @-forumber- çok beğendim bunun yanı sıra şarjdayken kullanmamanız tavsiye edilir ısınma sorunu mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıvırızıvırı

xdada konu açtınızmı

Evet açtım.

quote:

Orijinalden alıntı: 427

Hocam mobil internette çalışmıyor ama genel olarak güzel daha iyisinin geleceğine inanıyorum. @-forumber- çok beğendim bunun yanı sıra şarjdayken kullanmamanız tavsiye edilir ısınma sorunu mevcut

Mobil internet çalışıyor hocam. Eğer çalıştıramazsanız APN ayarlarını bi gözden geçirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: ıvırızıvırı

xdada konu açtınızmı

Evet açtım.

quote:

Orijinalden alıntı: 427

Hocam mobil internette çalışmıyor ama genel olarak güzel daha iyisinin geleceğine inanıyorum. @-forumber- çok beğendim bunun yanı sıra şarjdayken kullanmamanız tavsiye edilir ısınma sorunu mevcut

Mobil internet çalışıyor hocam. Eğer çalıştıramazsanız APN ayarlarını bi gözden geçirin.

aynen vodafone tr yapınca oldu son kamera kaldı onuda halledersen tadından yenmez bu emeğine sağlık
    Bu arada kusura bakma benim hatam yüzünden seninde vaktini çaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 427 -- 23 Temmuz 2015; 22:11:00 >

• Hocam bu arada o bizim konuşma grubu sayfa deil sayfamız ayrı @-forumber-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilmiyorum doğru mudur ama bişey gördüm ben
    http://www.howto-root.info/mp3-0/zte-blade-vec-4g-6645.html
    How to rootun altında lollipop rom aldığını yazıyor. Dosya büyük dediği için indiremedim malesef, internetim çok yavaş. Denemek isteyen olursa ve deneyen olursa buraya yazabilir mi acaba? Asılsız olabilir diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz genede iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaber

Arkadaşlar bilmiyorum doğru mudur ama bişey gördüm ben
    http://www.howto-root.info/mp3-0/zte-blade-vec-4g-6645.html
    How to rootun altında lollipop rom aldığını yazıyor. Dosya büyük dediği için indiremedim malesef, internetim çok yavaş. Denemek isteyen olursa ve deneyen olursa buraya yazabilir mi acaba? Asılsız olabilir diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz genede iyi günler

O site sahte. İndirmeyin bile.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam gelişme var mı kamera da ?
  • Herkeze iyi aksamlar elimde pc yok forumber kardes yaptigin lolipopu kurcam indirdim
    resimleri yedek alsammi twrden sistem yedegi alcam
    Hepinize saygilar ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• aga şimdi romu yüklemek için neler gerek anlatrmısın aga bide kamerayı çözdünmü gelişme varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinw810i

Herkeze iyi aksamlar elimde pc yok forumber kardes yaptigin lolipopu kurcam indirdim
    resimleri yedek alsammi twrden sistem yedegi alcam
    Hepinize saygilar ..

TWRP'den sistem yedeği almanız yeterli. Hiçbir şey silinmeyecek cihazınızdan (eğer anlatılanların dışına çıkmazsanız tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakandicle

Hocam gelişme var mı kamera da ?

quote:

Orijinalden alıntı: brkytncl13

aga şimdi romu yüklemek için neler gerek anlatrmısın aga bide kamerayı çözdünmü gelişme varmı ???

ROM'un nasıl yükleneceği yazıyor ilk sayfada. İlk önce TWRP'yi yükleyip, ardından ROM'u yükleyeceksiniz.

Şu an hiçbir gelişme yok.
  • aga romu nasıl yüklücez twrpden detaylı anlatırmısın? birde aga sen sorunlar kısmına sensörler yazmışsın o ne ?
  • quote:

aga romu nasıl yüklücez twrpden detaylı anlatırmısın? birde aga sen sorunlar kısmına sensörler yazmışsın o ne ?

Nasıl yükleneceği neler gerektiğini ilk sayfada anlattım zaten.

Hareket, Yakınlık, Işık sensörleri.
  • ön kameranın yanındaki omu sensör ?
  • quote:

ön kameranın yanındaki omu sensör ?

Orada yakınlık ve ışık sensörleri var.

Hareket sensörü cihazın içinde.

• Arjadaşlarşimdi ben lolipop romu yüklersem root gidiyor ya tekrar eski haline döndürebilmek için de tekrar rootlamam gerekir. bu rootu yaparken t 50 stok rom root dosyosıyla yapsam olur mu yoksa lolipop yapınca onun için ayrı bir root dosyası mı gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem_klnc

Arjadaşlarşimdi ben lolipop romu yüklersem root gidiyor ya tekrar eski haline döndürebilmek için de tekrar rootlamam gerekir. bu rootu yaparken t 50 stok rom root dosyosıyla yapsam olur mu yoksa lolipop yapınca onun için ayrı bir root dosyası mı gerekiyor

Lollipop'u yüklerken root gitmiyor. Tekrar eski haline döndürmek için aldığınız Backup'ı restore etmeniz yeterli.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.