Şimdi Ara

2016 YGS-LYS ILK 10 BIN İÇİN KITAP-DENEME TAVSİYELERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
69
Favori
36.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 YGS-LYS ILK 10 BIN İÇİN KITAP-DENEME TAVSİYELERI

Evet arkadaşlar ben 2015 yılı mezunuyum. Dolayısıyla 2015 Ygs-Lys ye girdim. Bu yazıyı yazdığım sıralar Lys Fen Bilimleri sınavına 2 gün kalmıştı. Ygs sıralamam 23 bindi. Lys matematik sınavı istediğim gibi geçmemişti.Hedefim Bogazici İnşaat Mühendisliği idi. Dolayısıyla hedefime ulaşamamıştım. Önümüzdeki sene cok çalışıp bu yılki deneyimlerimden fayadalanarak hedefime ulasacagima inanıyorum. Bu deneyimlerimden sizin de faydalanmaniz için bu konuyu açtım. Başlıkta ta belirttiğim gibi yüksek hedefler içindir.

AŞAĞIDAKİ TUM KİTAPLARI COZMENIZI ONERIRIM. YAZDIGIM SIRADA COZMELISINIZ. YOKSA ÖNCE BIRAZ DAHA ZOR OLANI COZMUS OLURSUNUZ.

YGS MATEMATİK
    KONU ANLATIM: PALME KONU ANLATIM KİTABI.(SORULARI KALITELIDIR. TUM TESTLERI BITIRMENIZI ONERIRIM.)
    SORU BANKASI: 1-FDD YGS MATEMATİK SORU BANKASI 2- KAREKOK YGS MATEMATİK SORU BANKASI 3- UcDortBes YAYINLARI MATEMATİK SORU BANKASI (GERÇEKTEN KALİTE FISKIRIYOR.)

YGS GEOMETRI
    KONU ANLATIM : YGS SIMETRI KONU ANLATIM
    SORU BANKASI: KAREKOK YGS SORU BANKASI

YGS KIMYA
    KONU ANLATIM: GÜVENDER YGS KONU ANLATIM KITABI
    SORU BANKASI: PALME YGS SORU BANKASI

YGS FIZIK: FINAL YGS KONU ANLATIM (MUSTAFA BAŞER)
    SORU BANKASI: USTTEKI KITABIN TUM SORULARINI COZERSENIZ YGS ICIN SORU BANKASINA İHTİYAÇ KALMAZ.

YGS BİYOLOJİ: LYS KİTAPLARI KISMINDA BAHSEDECEGIM. DIREK LYS KITABINDAN CALISMAK DAHA DOĞRU.

YGS İÇİN BU KADAR. YALNIZCA SAYISAL KITAPLAR ICIN TAVSIYELERIM VAR. SOZEL ICIN SORMAYINIZ.

ISIN BASİT KISMINI GECTIK. ASIL ÖNEMLİ OLAN LYS.

LYS MATEMATİK
    KONU ANLATIM : LYS SIMETRI
    SORU BANKASI: 1-BILFEN LYS SORU BANKASI 2-KAREKOK LYS SORU BANKASI

LYS GEOMETRI
    KONU ANLATIM: LYS SIMETRI KONU ANLATIM
    SORU BANKASI: LYS KAREKOK SORU BANKASI

LYS FIZIK
    KONU ANLATIM VE SORU BANKASI OLARAK BIR SET ONERECEGIM. ICINDE SORU BANKASINDAN FAZLA TEST VAR. 14 KITAPTAN OLUSUYOR VE GOREBILECEGINIZ EN KALİTELİ KITAP SETI.
    KARAAGAC YAYINCILIK FIZIK FASIKULLERI (www.fizikkoleji.com)

LYS KİMYA
    KONU ANLATIM : LYS SİMETRI
    SORU BANKASI 1- PALME LYS SORU BANKASI 2- ESEN LYS SORU BANKASI
    ORGANIK KIMYA KONU ANLATIM OLARAK ESEN FASIKULLERINI ALABILIRSINIZ. SORU BANKASI ALMANIZA BENCE GEREK YOK. YUKARDAKI SORU BANKALARINI TAM BITIRDIGINIZ TAKDIRDE ORGANIK KIMYAYI DA HALLETMIS OLURSUNUZ.

LYS BİYOLOJİ
    KONU ANLATIM: PALME YGS-LYS KONU ANLATIM
    SORU BANKASI: 1-PALME YGS-LYS SORU BANKASI 2-BIREY C SORU BANKASI

BU KITAPLAR GERÇEKTEN HEDEFINIZE ULASMANIZ ICIN EN IYI KITAPLAR.
    GECELIM DENEMEYE

DERS DENEMELERI OLARAK
    YGS MATEMATİK: 1- FEM DENGE 2-PALME 3-APOTEMI 4- UCDORTBES
    YGS FEN BİLİMLERİ 1- PALME 2- FEM DENGE 3- APOTEMI

TOPLU DENEME OLARAK PALME TAVSİYE EDİYORUM.

LYS DENEMELERI
    LYS MATEMATİK : 1-PALME 2- FEM DENGE 3-APOTEMI 4-UCDORTBES
    LYS FIZIK: 1- FEM DENGE 2- PALME
    LYS KİMYA: 1- FEM DENGE 2- PALME
    LYS BİYOLOJİ: 1- PALME 2- FEM DENGE

LYS FEN ICIN TOPLU APOTEMI VE FDD YAYINLARI DENEMLERI DE COK KALİTELİDİR.
    1-2-3 SEKLINDE BELIRTTIKLERIM ARTAN ZORLUKLARA GOREDIR. ONCELIKLE 1 i SONRA 2yi SONRA 3u COZMELISINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.krky23 -- 10 Temmuz 2015; 15:23:23 >

• + güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer.krky23

+ güncel
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceduyusu

takip

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_106926127/f_//tm.htm#106926127
    İşinize yarar kitaplar mevcuttur
  • quote:

Orijinalden alıntı: solbek11

http://forum.donanimhaber.com/m_106926127/f_//tm.htm#106926127
    İşinize yarar kitaplar mevcuttur

Alıntıları Göster
    Geoyu direk ygs lys almak daha mantıklı

LYS fizikten güvenderi önerebilirim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Geoyu direk ygs lys almak daha mantıklı

LYS fizikten güvenderi önerebilirim ben

Alıntıları Göster
    Simetri YGS Geometri diyosun LYS'de de LYS Simetri Geometri diyosun. Ben LYS kitabını bu sene bitirmiş birisi olaraktan, YGS kısmının sonuna LYS kısmı ekleniyor LYS kitabında. YGS kısmı soruları felan her şeyi aynı. Direk LYS Geo Simetriyi al kitap yazmak için yazmış oluyorsun. Umarım seneye istediğin gibi olur başarılar.
  • TAVSİYE YAPMAK İÇİN AÇTIGIN BİR KONU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM. BU KİTAPLARA NE YAZIK Kİ GÖZ BİLE ATMAMIŞSINIZ TAVSİYE YAPIYORSUNUZ.

NOT: ÖNERDİĞİ KİTAPLAR ALTYAPİSİ SAĞLAM OLANLAR İÇİNDİR

EDIT: KARAAĞAÇ FASİKÜLLERİNİN SINAVA YÖNELİK OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM ESKİ TARZ İŞLEME YÖNELİK SORULARI ÇOGUNLUKTA YORUMU PEK GÖREMEDİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-852A14766 -- 19 Haziran 2015; 9:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-852A14766

TAVSİYE YAPMAK İÇİN AÇTIGIN BİR KONU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM. BU KİTAPLARA NE YAZIK Kİ GÖZ BİLE ATMAMIŞSINIZ TAVSİYE YAPIYORSUNUZ.

NOT: ÖNERDİĞİ KİTAPLAR ALTYAPİSİ SAĞLAM OLANLAR İÇİNDİR

EDIT: KARAAĞAÇ FASİKÜLLERİNİN SINAVA YÖNELİK OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM ESKİ TARZ İŞLEME YÖNELİK SORULARI ÇOGUNLUKTA YORUMU PEK GÖREMEDİM..
    TAKİP FAYDALI KONU SAOLASIN KARDEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastest Man Alive

Simetri YGS Geometri diyosun LYS'de de LYS Simetri Geometri diyosun. Ben LYS kitabını bu sene bitirmiş birisi olaraktan, YGS kısmının sonuna LYS kısmı ekleniyor LYS kitabında. YGS kısmı soruları felan her şeyi aynı. Direk LYS Geo Simetriyi al kitap yazmak için yazmış oluyorsun. Umarım seneye istediğin gibi olur başarılar.

Gördüğüm en sacma yorum. bn ygs simetriyi 3 gunde baştan sona bitirdim. lys simetriyi ise 3 ayda bitiremedim.zorluk dereceleri arasinda dağlar kadar fark var. geometrisi cok saglam olmayanlar lys kitabindab baslarsa kapatip o kitabı yil boyu bidaha acmaz. bn tavsiyemi yaptim. uyup uymamak size kalmış.
  • quote:

quote:

Gördüğüm en sacma yorum. bn ygs simetriyi 3 gunde baştan sona bitirdim. lys simetriyi ise 3 ayda bitiremedim.zorluk dereceleri arasinda dağlar kadar fark var. geometrisi cok saglam olmayanlar lys kitabindab baslarsa kapatip o kitabı yil boyu bidaha acmaz. bn tavsiyemi yaptim. uyup uymamak size kalmış.

Alıntıları Göster
    Takip

• quote:

quote:

YGS kısmındaki sorular konu anlatımları aynı açıp bi bitirdiğin kitaba bakıver. LYS kitabını alırsan YGS'ye çalışırken o kısmı çözersin LYS'de de LYS kısmını bitirirsin. Hala anlayamadın ama neyse sen bildiğini yap.

• up
  • Fem simetri cozun sinavda hemen hemen aynilari geliyo zaten
  • boğaziçi inşaat isteyen arkadaşım mühendislik yapmak istiyorsan boğaziçi seçme ama bankalarda veya büyük şirketlerde yönetici olacağım diyorsan seç ne alaka deme linkedinden filan araştır.
  • up
  • Paragraf soru bankası olarak da

1- birey paragraf soru bankası
    2- Dogru ışık Yayınları paragraf soru bankası
    3- isabet Yayınları paragraf dünyası

Önerebilirim. Bu konuda epey araştırdım ama daha almak nasip olmadı

Hatta Son yazdigim icin en iyisi diyorlar.
  • up
  • omer.krky O kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam mezuna kalmayı düşünüyorum bu sene çok stresli ve ağır geçti istediğim gibi çalışmadım okul dersane derken geçmiş yıllardan bazı derslerden eksiklerim olduğu için zorlandım, bir daha hazırlanmauı düşünüyorum fakat şuan evdeyim ve tv dizi falan izliyorum kafamı dağıtmak için bir hafta sonra memlekeye gidicem çünkü izmirdeyim ve yani kalabalık ve gürültüden sıkıldım memleket iyi gelceğini umuyorum, sınava çalışmayı ağustosta yavaş tempoyla düşünüyorum ama sizce geç mi temmuzda hergün birşeyler çalışmalımıyım mesela bu srne mat1 mat2ağırdı sizce mat1 kasıyım.tabi birde türkçe var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Merhaba hocam mezuna kalmayı düşünüyorum bu sene çok stresli ve ağır geçti istediğim gibi çalışmadım okul dersane derken geçmiş yıllardan bazı derslerden eksiklerim olduğu için zorlandım, bir daha hazırlanmauı düşünüyorum fakat şuan evdeyim ve tv dizi falan izliyorum kafamı dağıtmak için bir hafta sonra memlekeye gidicem çünkü izmirdeyim ve yani kalabalık ve gürültüden sıkıldım memleket iyi gelceğini umuyorum, sınava çalışmayı ağustosta yavaş tempoyla düşünüyorum ama sizce geç mi temmuzda hergün birşeyler çalışmalımıyım mesela bu srne mat1 mat2ağırdı sizce mat1 kasıyım.tabi birde türkçe var

Hocam bnce hedef ister ilk 10bin ister 50 bin olsun önümüzdeki haftadan itibaren ufak bi tempo ile de olsa basla.mati halletmeye bak. daha sonra mat deneme ve diger derslere yüksek tempo ile çalışırsn

• Denge her şeyde <3
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.