Şimdi Ara

2016 YGS'de elektrik çıkma olasılığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz? Çıkar mı bu sene, geçen sene çıkan çok basitti.Bi şekilde yaptım ama elektrikten çok korkuyorum, bi burayı boş geçiyorum genel de YGS fizikte.

Anlayamadım gitti arkadaş, resmen elim akımları yazmaya gitmiyor.Nerden ne kadar akım çıkar, o akım nereden gider bilmem ne.Çok kafam karışıyor, çok karışık devreler var.Sanmıyorum öyle bi soru çıkacağını ama insan yapamayınca üzülüyor, bi tavsiyeniz var mı elektriği sevmem ve öğrenmem için?

Veya konunun ehli bi arkadaşla PM'den tartışabiliriz, çok büyük sevaba girersiniz :)

• her sene çıkıyor bi tane ortalama
  • hocam bu zamana kadar her yıl sorulmuş bu yılda kesin sorulur yanlış hatırlamıyorsam 2012de 3 tane çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestraa

Ne dersiniz? Çıkar mı bu sene, geçen sene çıkan çok basitti.Bi şekilde yaptım ama elektrikten çok korkuyorum, bi burayı boş geçiyorum genel de YGS fizikte.

Anlayamadım gitti arkadaş, resmen elim akımları yazmaya gitmiyor.Nerden ne kadar akım çıkar, o akım nereden gider bilmem ne.Çok kafam karışıyor, çok karışık devreler var.Sanmıyorum öyle bi soru çıkacağını ama insan yapamayınca üzülüyor, bi tavsiyeniz var mı elektriği sevmem ve öğrenmem için?

Veya konunun ehli bi arkadaşla PM'den tartışabiliriz, çok büyük sevaba girersiniz :)

İstediğimiz yere yerleşme olasılığımız ile eşit 😏😏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Oooo kesin çıkıyor o zaman :) Yaparız be dünya güzeli, elektiriği de yaparız :))
  • elektrik çarpma diye okudum
  • Bi elektrik bi de elektrostatik banko zatem her sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestraa

Oooo kesin çıkıyor o zaman :) Yaparız be dünya güzeli, elektiriği de yaparız :))

ulan cancanlakop bayan mı shansjaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Hayır ben Koray Avcı'yım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.