Şimdi Ara

2016 Türkiye Şampiyonluk Ligi (TCL) ## Ana Konu ## Tie Breaker Maçları (2 Mart) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
2
Favori
14.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu takımın cidden dream team olduğuna canı gönülden inanan kaç kişiyiz <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Herkes başlamış o kötü, bu yetersiz , bu rezil , vay arkadaş biraz sabredin bir kaç hafta bakın görün.Bu yüzden millet olarak başkalarına göre iyi değiliz sabretmeyi bilmiyoruz.

Mağduriyet yaratmaya gerek yok bu takımın ilk maçtan önüne geleni ezeceğini söyleyen biz değildik. Millet olarak abartmayı ve yüceltmeyi çok sevdiğimiz için anında yermeyi de çok iyi yapıyoruz. Baştan bu kadar kaldırmayacaklardı adamların bir tarafını resmen küçümsemişler BJK kadrosunu. Dediğin gibi Suppermassive ligin en iyisi olduğunu kanıtlayacaktır ama öyle avrupada başarılı olcam diyorlarsa işleri uzun.

• Bir de Ruvelius gayet on numara oynadığı için Achuu kötü gözükmüş olabilir ama takıma göre gayet normal, düzgün oynadı. Top, jungle ve desteğiniz bu kadar kötüyken adc nizden mucize beklemeniz saçma olur, adc nin canı zırhı belli nabsın en önce çıkıp direk ölsün mü
  • BJK . Kardeşim SUP'u destekliyor, dalga geçmesi ayrı bi keyif veriyor şimdi . Maçtan önce de BJK'nin kazanacağına inanıyordum. SUP patlar ileride.
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Kardeş selam aqu mudur akü müdür nedir bilmem ama çocuk rezalet olabilir. İlk maçın günahı olmaz belki de stressden refleksler düşmüş olabilir. Fakat yakalanmaları ile maçı satmıştır.
    Bu arada raveluis geçen senede böyle oynuyordu formunu korumuş. Narunun takımına çaktı diye ilah yapmayın elemanı. Daha organize bir takıma karşı Nasıl bir TF çıkaracak ona bakmak lazım

• KFCTAVUGU kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi sana şöyle bir soru sorayım kalkıp TSM ilk hafta maçlarını kaybetseler milletin ooo zaman lazım falan mı diyeceğini sanıyorsun bunlar en az 2 haftadır beraber oynuyorlar işte yetersizler kalkıp dream team kurduk silip süpüreceğiz dünya şampiyonasında gruplardan çıkacağız falan dersen
  • SUP ne yapar lig de sizce.bjk ve dp yi geçebilirmi.
  • Daha önce de dedim çok uyumlu bi takım değil SM ve olmaları da zor adc ve jungle yeterli değil bana kalırsa. Ha bu kadroyla da ileride birinci olurlar olamazlar ayrı mesele ama kesinlikle ligdeki takımlara oranla çok da rüya denecek bi takım kurmadılar.
  • Bir de olaya şu taraftan bakın. Bu maçın böyle comeback ile bitmesi DP nin de TT nin de acayip iştahını kabarttı. İlk maçlarda mavi kırmızı farketmez SUP un bu maçları kazanabileceğini sanmıyorum.
    Birde fabulous un şu andaki görevi nedir? Seçim yasaklamayı belirliyorsa durum daha da facia

• Sup çöp

• sup dream teamse bjk de Nightmare team xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfm1903

Beşiktaş farkı GG :) karşı takımın thaldrin diye satıcı toplane i var 0-3-0 oynuyor komedi forumdaki best dari in tr yi getirsen asist alırdı

bilmediğim şampiyonu sırf metada diye oynarken ben ( temsili değil )
  • Kim ne derse desin bana kalırsa rawbin tr liginde ki en iyi jungle oyuncusu . Türk jungle oyuncularında bir sakatlık var yabancı jungle şart bence her takıma ayrıca rawbinin iki kere kendi ormanında ölmesi kendi suçu değil takımının hızlı tepki verememesi sonucu öldü ayrıca pek çoğunuz bilmez rawbinin westte reksai ile lose oyunu yok adam 17-0 oynuyor hepsini taşımış bugün ölürken bile önemli değil bu çocuk 15 dakika sonra zaten taşıyacak rahatlığıyla izledim ama forumun pek çoğu challenger olduğu için supermassive takımını destekliyor nede olsa orda naru var thaldrin var geçin bu ayakları . biri rüya takım dedi diye milletin %90 ı o takımı tutuyor ve fanboyluk yapıyor siz challengersınız bu kadar kolay başkalarına kanmayın azcık kendi fikriniz olsun
  • İlk maç için çok bir şey söylenemez, bence picklerde sıkıntı vardı. Thaldrin pek bir şey yapamadi, fiora lissandra falan oynasa daha etkili olurdu bana kalırsa, naru deseniz. Faker corki oynadı diye hemen aldı ama kadroya bakıyorsun. Leesin corki caitlyn... Böyle 3 lümü yapılır. Daha cok bireysel soloq herosu gibi seçtiler. Zamanla toparlanır ama takım

• bune abi ya longb 12 yaşında ilk kez sevgilisi olmuş ergen gibi hareketlere bak
  • 3 nişancı yeni DP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 16 Ocak 2016; 18:01:46 >
  • Sup Dışardaydım özeti izledim de olmaz bu takımdan birşey bence.
  • DP bence guzel oynadi yeni mid oyuncusunu begendim cok agresif ve yetenekli bir oyuncu. Ancak biraz daha takima alismali ve takim oyunu oynamali bence Dendende kötü degildi ilk baslarda beenemedim ama sonlarda guzel oynadi en azindan Rydle gibi kritik hatalar yapmadi. Elwind kaldigi yerden devam ediyor zeitnotta oyle crystal da rek sai gragas disinda farkli bir champ oynadi sonunda

• sfm1903 kullanıcısına yanıt
    Tt yenermis aynen

• SUP darksideyi almaliydi achuu çöp bana kalirsa stomaged da çöp dumble yi goruncede iyi ki Dpye gelmemis dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2016; 21:42:44 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.