Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuşadası alkoclar adakule yı tavsiye eder misiniz arkadaşlar... Yorumlariniz önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

2014 yılında marmaris de sun Maria central otele ben eşim ve 2 çocuğun gittik marmaris merkezde havuzu çok küçük odaları temiz yemekleri az çeşitli ama çok lezzetli idi.Fiyatı da sizi yormaz tavsiye ederim.Özellikle pideleri harika

Hocam 2.tatil için uygun fiyatlı biryer bakıyorum. Bahsettiğiniz otel nasıl. Misal denize ne kadar uzak. Plaj nasıl. Çakıl kum derinlik? Yemek olarak zegirlenmeyelim yeter çok beklentim yok. Otopark varmı mesela.

• Arkadaşlar...

Bugün TATİLSTİL adlı şirketten rezervasyon yaptırdım...
    Birçok banka kartına % 5 ekstra indirim uyguluyorlar...Ayrıca İstanbul'dan otobüsle gideceklere otobüs ücretsiz...Uçakla gidenlere de havalimanı-otel-havalimanı transferleri ücretsiz...

Gideceğiniz otel varsa bu şirketi de değerlendirin derim...Telefonla rezervasyon da yaptırabilirsiniz...Telefonda Anıl Bey'i isteyin bilgili,saygılı ve her konuda yardımcı olmaya çalışan bir arkadaş...
  • herhangi bir bankanın kredi kartı indirimi varmı arkadaşlar , darbeli matkap hocam bu tatilstil nasıldır güvenilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Arkadaşlar...

Bugün TATİLSTİL adlı şirketten rezervasyon yaptırdım...
    Birçok banka kartına % 5 ekstra indirim uyguluyorlar...Ayrıca İstanbul'dan otobüsle gideceklere otobüs ücretsiz...Uçakla gidenlere de havalimanı-otel-havalimanı transferleri ücretsiz...

Gideceğiniz otel varsa bu şirketi de değerlendirin derim...Telefonla rezervasyon da yaptırabilirsiniz...Telefonda Anıl Bey'i isteyin bilgili,saygılı ve her konuda yardımcı olmaya çalışan bir arkadaş...

Ben bu şirketi önermıyorum. Tatil aldım geçen sene ve faturasını istedim tatil dönüşü; çünkü firmamda gider gösterecektim ve bugün yollıycaz yarın yollıycaz derken yollamadılar. 2-3 kez de aradım kendılerını.tatili bu firmadan aldım birde fatrayı otel kesecek deyip oyalamışlardı ilk aldıgımda.
    Tatil stili önermıyorum bu yuzden ; boyle calısan fırmalar siz tatile gidene dek kapatma ihtimalleri bile olabılır; bu sene cunku cok sıkıntılı gececek tatil rezervasyonu siteleri için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: derdesxa

herhangi bir bankanın kredi kartı indirimi varmı arkadaşlar , darbeli matkap hocam bu tatilstil nasıldır güvenilir mi ?

Valla güzel kardeşim şirket baya bir senedir (tam bilmiyorum) piyasanın içinde...Şimdiye dek ben bir yamuğunu duymadım...
    Satıştaki Anıl bey'le de sohbetimizde bu konuyu özellikle sordum...Bana şirketi detaylıca anlattı,mal varlıklarından,personelin kalitesinden,diğer yan işlerinden falan bahsetti,ben ikna oldum...
    Ama sonuçta burası Türkiye...Ne büyük şirketler,ne anlı şanlı şirketler bir gecede yok olup gitti...Yarın ne olacağımızı ancak Allah bilir...
    Sonuçta herkesin kendi parası,kendi riski...Ben güvendim,riske girdim...İki yıl evvel güvenemediğim için Bonubon kampanyasına girmemiştim,o kampanyanın operasyonunu da bu şirket yapmıştı...

Ben haberim olan bir avantajı buraya yazmış oldum,alıp almamak değerli arkadaşlarımın kararı...Şirketle bir bağım olmadığından kârım veya zararım sözkonusu değil...

Sevgiler,saygılar....

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Hocam denize uzaklıktadır 100 metre yol geçiliyor ama merkezi bir yerde otel çarşıya yürüyerek 5 dakika havuzu çok küçük ama benim çocuklar çok sevdi denizi kum hemen derinleşmiyor yemekleri kahvaltı standart herşey var öğlen ve akşam yemeklerinde tavuk çeşitleri balık pilav yada makarna mezeler salata var saat 5 gibi otelin küçük bir fırını var çok güzel pideler yapılıyor odalar gayet temiz kliması sorunsuz çalışıyor ama otopark yok bizde fethiyeden sonra 2.tatil olarak yapmıştır çok memnun kaldık tatil budur 2 yetişkin 9 ve 11 yaşlarında 2 çocuğa ağustos ayında 800 TL fiyat verdi verdiğimiz paraya göre güzel hizmet aldık size mersin anamuru da tavsiye ederim süper deniz var hem sıcak hem kum hemde derinleşmiyor.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler.araştırayım bakalım biraz.mersin uzak kalıyor. istanbuldan araçla gideceğim için.
    marmarise gitmemiştik önceden o yüzden düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 3 Ocak 2016; 14:42:47 >
  • Kuşadası alkoclar adakule hakkında bilgisi olan var mı

• ozcan4257 O kullanıcısına yanıt
    Ne tarz bir bilgi istiyorsunuz ben yardımcı olabilirim.
  • Bu arada ben de 28 mayıs'ta evliler kervanına katılıyorum. 29 mayıs 3 haziran arası balayı düşünüyorum bütçem 3000-3500 aralığında. Nereleri tavsiye edersiniz? Voyage'lar biraz eski kalitelerini yitiriyorlar gibi bir izlenim yarattı son zamanlarda. Sueno Deluxe Belek'i takmış durumdayım. Bir yandan da Rus krizinin Türk turizmine etkisini düşünüyorum. Erken rezervasyonlar nasıl değerlendirilecek diye. Fikirler de çok farklı. Asgari ücretin yükselmesi otel kalitelerinde "-"ye yönelimi sağlayacak ya da direk fiyatlara yansıyacak düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Ne tarz bir bilgi istiyorsunuz ben yardımcı olabilirim.

Hocam aile olarak vakit gecirebilirmiyiz?yemekleri nasildir? Havuz,deniz gibi seyler.tavsiye eder misiniz?

Ben orda kalmadım kuşturda kaldım ama Oray'ı dıştan gördüğüm kadarıyla denize inmesi çıkması zahmetli bir yer gibi geldi yamaçlı gibi ama dışardan çok şıktı kuşturuda tavsiye ederim bu arada.Ama Deniz'i ve plajı yaramaz Kuşadası'nın.Çakıllı denizanaları yosun ne ararsan vardı.Ama yemekleri iyi doğanın içinde sincaplar falan güzeldi kuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Ben orda kalmadım kuşturda kaldım ama Oray'ı dıştan gördüğüm kadarıyla denize inmesi çıkması zahmetli bir yer gibi geldi yamaçlı gibi ama dışardan çok şıktı kuşturuda tavsiye ederim bu arada.Ama Deniz'i ve plajı yaramaz Kuşadası'nın.Çakıllı denizanaları yosun ne ararsan vardı.Ama yemekleri iyi doğanın içinde sincaplar falan güzeldi kuştur.

Teşekkürler

Bir sene boyunca hemen iki yan komşusu Ramada Kuşadası'nda çalıştım. Birincisi Adakule bayağı eskice bir otel. Geçtiğimiz senelerde ufak tefek tadilatlar gördü ancak tamamını yenilemek imkansız gibi birşey. Denizi taşlı iskeleden giriyorsunuz ama o iskele de otelin yoğun sezonuna yetemiyor. Uygun fiyattan ötürü yemek ve içecek kalitesi çok düşmüş. Oteli dolduralım endişesi hat safhada. Biraz daha yeni oteller tercih edilebilir. Kuşadası konusunda ısrarcı mısınız? Bir de planladığınız dönem ve bütçeniz nedir?
  • quote:

Bir sene boyunca hemen iki yan komşusu Ramada Kuşadası'nda çalıştım. Birincisi Adakule bayağı eskice bir otel. Geçtiğimiz senelerde ufak tefek tadilatlar gördü ancak tamamını yenilemek imkansız gibi birşey. Denizi taşlı iskeleden giriyorsunuz ama o iskele de otelin yoğun sezonuna yetemiyor. Uygun fiyattan ötürü yemek ve içecek kalitesi çok düşmüş. Oteli dolduralım endişesi hat safhada. Biraz daha yeni oteller tercih edilebilir. Kuşadası konusunda ısrarcı mısınız? Bir de planladığınız dönem ve bütçeniz nedir?

Egeyi seviyorum çok nem olmadığı için çocuklar rahat ediyor. Son iki yıl ramada resort akbuk e gittim bu yıl degistiriyim dedim.temmuz 5 gece 2000 civarı bütçe

• Etstur'da şimdi sizin için baktım. 1-6 Temmuz Palm Wings Didim 2000 TL 2 kişi. Aynı tarihlerde Venosa Didim 2200 TL iki kişi. Palm Wings'in hizmeti nasıl çok bilgim yok. Tesis Tes-iş kampı iken gençliğim orada geçti diyebilirim. Harika bir koy. Çocuklar için çok ideal. Deniz istiyorsanız Didim tercihinizden vazgeçmeyin bence. Kuşadası alternatifi arıyorsanız Euphoria Aegean Resort tercih edebilirsiniz. Biz bu otelde genelde kışın haftasonları kalıyoruz. Kış sezonunda bu kadar başarılı bir otelin yaz sezonunu düşünemiyorum. Buranın da denizi için rüzgarlı şikayetleri var. Dikkate alın derim. 15-20 temmuz tarihleri arasında 2 kişi deniz manzaralı oda 2000 tl fiyatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Arkadaşlar ets tur üzerinden mi yer ayırtayım yoksa tatil.cm üzerinden mi ? Herşey sorunsuz olsun istiyorum ama tatil.cm üzerinden avantajix ile %5 + 75 TL indirim söz konusu ne dersiniz ?

Bilgi verebilecek yada bilgilendirebilecek kimse yok mu acaba

• quote:

Bu arada ben de 28 mayıs'ta evliler kervanına katılıyorum. 29 mayıs 3 haziran arası balayı düşünüyorum bütçem 3000-3500 aralığında. Nereleri tavsiye edersiniz? Voyage'lar biraz eski kalitelerini yitiriyorlar gibi bir izlenim yarattı son zamanlarda. Sueno Deluxe Belek'i takmış durumdayım. Bir yandan da Rus krizinin Türk turizmine etkisini düşünüyorum. Erken rezervasyonlar nasıl değerlendirilecek diye. Fikirler de çok farklı. Asgari ücretin yükselmesi otel kalitelerinde "-"ye yönelimi sağlayacak ya da direk fiyatlara yansıyacak düşüncesindeyim.

Aynı otele ben de 23-28 mayısa rezervasyon yaptırdım. Deluxe infinity room 3.550 TL ama işlemi yapalı yaklaşık 2 ay oluyor erken rezervasyon başlar başlamaz yaptırdım. Şuanda 4.050 tl istiyorlar aynı odaya.

Erken rezervasyon açılmadan önce aklımda olan direk sizin gibi voyage'dı ama ets'nin world kart hariç taksit olmaz, işinize gelirse politikası hoşuma gitmediğinden araştırmaya geçtim ve sueno'ya giden bir arkadaşımın (geçen yıl) tavsiyesiyle aldım. Voyage belek-side ve geçen yıl sueno'da konaklamış arkadaşım direk sueno dediğinden balayı için karar verdim. Olumsuz yoruma pek rastlamadım desem yeridir.

Şimdiden hayırlı olsun kararınız.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ets tur üzerinden mi yer ayırtayım yoksa tatil.cm üzerinden mi ? Herşey sorunsuz olsun istiyorum ama tatil.cm üzerinden avantajix ile %5 + 75 TL indirim söz konusu ne dersiniz ?

Bilgi verebilecek yada bilgilendirebilecek kimse yok mu acaba

Hangisi avantajlı ise oradan yaptırın...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.