Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaNcEt

son 3 yıldır kaş tan başlayıp bodruma tur yapıyorduk bu sene sabit bir yerde kalalım diyoruz
    Otele girip 12 gün çıkmama kararı aldık :)
    22 Mayıs - 3 Haziran arası Bu mevsimde en güzel Antalya olur düşüncesiyle tavsiyeniz var mı?
    Bütçe 4-5Bin

Kişi sayısı nedir?
  • iki kişiyiz hocam
    otellere baktıkta kafam allak bullak oldu
    geçen sene balayına giden arkadaşım crystal water world tavsiye etti başka varsa tavsiyeler değerlendirmek isterim
    Silence Beach Resort ve wow otellerine giden bilen varsa buda fena değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 6 Ocak 2016; 21:55:18 >
  • Geçen sene ölüdeniz tarafına gittik gayet guzeldı ufak bır otelde kaldık...
    şimdi 5-6 gun hersey dahıl bir otele gitmek ıstıyoruz ılk defa
    bu sefer Marmaris olsun istiyoruz...
    çok abartılı fıyat olmasın dıyoruz kalan taılımızı yıne oludenız bodrum taraflarına gıderek degerlendırcegız...
    hangi otellere bakmalıyım yardımcı olurmusunuz ....
  • LaNcEt kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 gün aynı otelin sıkıcı olacağını düşünüyorum 2 otel alabilirsiniz..Silence beach!e bende bakmıştım yorumları kötü.Forumda adı sürekli geçen otellerden birini seçebilirsiniz.Rubi platinum,spice,aska lara,İC familiy,Paloma grida(ben bu oteli aldım),alva donna belek,bellis bu oteller araştırdığım kadarıyla pişman olmayacağınız otellerdir.Fiyatlarda 4 bin civarı.
  • Arkadaşlar 11.07.2016 - 16.07.2016 arası 5 gece Antalya bölgesi tavsiye alabilir miyim ?
    2 kişi ve 10 aylık bir bebek :) .. 2.500 TL civarı.. +/- 200 250 TL vs olabilir..
    Alkol almayız gece eğlence alışkanlığımız da yoktur olsa da mümkün değil zaten artık :))

Crystal Tat Beach /Belek nasıldır ?
  • vay vay vay....
  • Temmuz 15 ile 25 arasi antalyada cok nem/bunaltici hava olurmu yoksa ege tarafimi secilmeli? (BALAYI)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

Temmuz 15 ile 25 arasi antalyada cok nem/bunaltici hava olurmu yoksa ege tarafimi secilmeli? (BALAYI)

Olur arkadaşım egeyi seç.
  • hocam hiç aklıma gelmemişti, siz deyince düşündüm sıkar mı diyede farklı otele geçiş yorucu olur gibi geliyor.
    valizleri topla, tekrar diğer otele geç filan orada taksiciler sezon diye öpüyor kucaklıyor resmen.
    ama yinede değerlendirmekte fayda var
    Sizin aldığınız otel daha çok çocuklu aileler için uygun sanırım.
    ben bu Nirvana Lagoon Villas a çok takıldım yahu çok cezbediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 7 Ocak 2016; 11:46:11 >
    Benimki sadece fikirdi hocam ben olsam öyle yapardım :)Evet çocuklu aileler için ideal bir otel paloma.Nirvana gerçekten çok güzel özellikle aquası :) ancak fiyat yüksek.
  • lebronn L kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar, bende baktım da paloma nın 7-8 tane oteli var.. hangisi acaba tavsiye ettiğiniz ?

edit: önceki msjlarınızdan gördüm paloma grida imiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 7 Ocak 2016; 13:28:45 >
  • quote:

son 3 yıldır kaş tan başlayıp bodruma tur yapıyorduk bu sene sabit bir yerde kalalım diyoruz
    Otele girip 12 gün çıkmama kararı aldık :)
    22 Mayıs - 3 Haziran arası Bu mevsimde en güzel Antalya olur düşüncesiyle tavsiyeniz var mı?
    Bütçe 4-5Bin

.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 7 Ocak 2016; 14:55:40 >
  • tavsiyeden vazmı geçtiniz hocam :)
    @lebronn
    tavsiyen için teşekkürler, sanırım süreyi kısaltıp dönüşte istanbul dan arabayla bozca adaya geçeceğiz plan değişiyor sürekli :)
  • quote:

tavsiyeden vazmı geçtiniz hocam :)
    @lebronn
    tavsiyen için teşekkürler, sanırım süreyi kısaltıp dönüşte istanbul dan arabayla bozca adaya geçeceğiz plan değişiyor sürekli :)

Aynı tavsiyeyi yukarıda vermişler,okumadan yazmışım ondan sildim mesajımı...

Bozcaada Ağustosun 15.inden itibaren çok güzel olur...
  • Çocuklu aileler için
    http://www.etstur.com/Kaya-Belek için "Tesiste 01.02.2016 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda yaz dönemi konaklamaları için 0-12 yaş 2 çocuk için ücretsiz konaklama fırsatı sunuluyor."
    Bilginiz olsun
    Otel nasıldır bilmem gördüğümde paylaşmak istedim.
  • İyi akşamlar barut hemerada kalan varmı daha önce arakadaşlar tafsiye edermisiniz.

Yok hocam tavsiyem hala geçerli :) Ama sizin planda güzel gerçekten..Kaya Belek iyi hoş da hocam emanet kasası ve taze sıkılmış meyve sularının ücretli olması büyük saçmalık..
  • rubi, nirvana, susesi arasında kararsız kalıyorum
    21-29 mayıs olarak karar verdik
    susesi=3936
    Nirvana=3920
    rubi=2691

• quote:

rubi, nirvana, susesi arasında kararsız kalıyorum
    21-29 mayıs olarak karar verdik
    susesi=3936
    Nirvana=3920
    rubi=2691

Bence nirvana

bence de Nirvana
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.