Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hanıma çiçek getirildi iki sefer, odaya meyve tabağı yarın sabah ta kahvaltı gelecekmiş hocam. Bir tane de ala carte yemeği almalıyız diye düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Bu club mega sarayin sahili ve denizi nasil arkadaslar 4 yasinda kizim var seneye dusunuyorum

Sahili guzel fakat deniz dalgali ve cabuk derinlesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

5 gün konaklamaya 1,7 geceye ise 2 adet ücretsiz normalde ise 10 Euro kişi başı bu arada bu gece white party var plajda kaçırmayın :)

Hadi bee yarini bekleyememisler mi ya

• bayram öncesi Arcanus side resort de 6 gece konakladık ve çok memnun olarak ayrıldık.

10.00-16.00 arası golf marka paketli dondurma vardı. Ne zaman gitsek dolapta çok fazla çeşit vardı.
    snack bar kısmının çeşitleri sayesinde öğlen yemeğine gitmemize bile gerek kalmadı.
    iskelesinde 17.00 a kadar sınırsız alkolsüz içecek imkanınız vardı.Alkollü içecek için sahildeki bara gitmek gerekiyordu.

yemekler ve tatlılar ise harikaydı. akşam yemeklerinde normal tatlılar ve yemekler dışında o güne özel 1 çeşit daha yapılıyordu.

klima 24 saat çalışıyordu.

olumsuz olarak da aqua park yetersizdi 2 tane kaydırak vardı. minibar vasattı kutulu içecek olarak sadece bira vardı. Light kola falan yoktu.

Sonuç olarak bizle beraber aynı dönemde tatile giden arkadaşlarla kıyasladığımızda bizim otel açık ara öndeydi.
  • GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Hahaha gel sana white party yaptırıcam özel 😁

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Bu kotu oldu deniz onemli tesekkur ederim

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Burayi banda onermislerde deniz ve sahil nasil acaba

• bizim kaldığımız dönemde deniz çok sakindi.

iskeleden atladığınızda altınız kayalık ayağınız yere değmiyor güvenle atlayabilirsiniz.

kumsal ise biraz hızlı derinleşiyor.

yüzme biliyorsanız sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.

tatil.com ve avantajix+100 TL bonus puan ile 2000 TL altında bir fiyata 2 kişi olarak 6 gece satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 13 Eylül 2016; 11:30:17 >
  • 25-30 eylul arasi denize girme amacli nereye tatile gidilir acaba bilen veya tecrubesi olan var mi ?

didim mesela nasildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

25-30 eylul arasi denize girme amacli nereye tatile gidilir acaba bilen veya tecrubesi olan var mi ?

didim mesela nasildir?

Didim riskli olur side alanya mersin tarafi guzel olur ihtimal varsa kibris nefis olur.

• Beyler Mega restaurantın karşısında Cafe house var. Orası da herşey dahil konseptinde mi Mega Saray da
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler Mega restaurantın karşısında Cafe house var. Orası da herşey dahil konseptinde mi Mega Saray da

Pastanesi hocam orasi tabii ki konsept dahilinde. Bu arada tanismak isteyen arkadaslar sahilde sol taraftayim denizi karsiniza alinca

• Sensimar belekteyim şu an. Otel çok dolu. Şezlong bulmakta zorlandık. Yemek çeşitliliği iyi ama lezzet konusunda otelin kendini geliştirmesi lazım. Personel çok güleryüzlü ve ilgili. Havuz başarılı.sessizlik arıyorsanız tercih sebebi İlk gün gözlemleri

• soyle ayri ayri konu acsak,denizi en guzel oteller,yemekleri en guzel oteller vs..bi database olustursak kendi aramizda..
  • Bodrum armonia hotelden selam, standart oda seçmemize rahmen daha öncede konakladığımız için deniz manzaralı suit oda verdiler.müşteri memnuniyeti bu işte ve fiyat konusunda acenta fiyatı yerine çok daha uygun fiyat verdiler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 14 Eylül 2016; 1:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bodrum armonia hotelden selam, standart oda seçmemize rahmen daha öncede konakladığımız için deniz manzaralı suit oda verdiler.müşteri memnuniyeti bu işte ve fiyat konusunda acenta fiyatı yerine çok daha uygun fiyat verdiler.

deniz,sicakligi,dalga durumuvs nasil acaba ? foto imkanini var mi denizden

• quote:

quote:

Bodrum armonia hotelden selam, standart oda seçmemize rahmen daha öncede konakladığımız için deniz manzaralı suit oda verdiler.müşteri memnuniyeti bu işte ve fiyat konusunda acenta fiyatı yerine çok daha uygun fiyat verdiler.

Hafif dalgalı,ince bi soğukluk var

• quote:

quote:

quote:

Hafif dalgalı,ince bi soğukluk var

cok tesekkurler
    didim buradan soguk mudur acaba..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Bu haftadan sonra sıcak su zor havalar serinlicek

• 20 Eylül sonrası, 3 sap, 1 hafta civarıAntalya da 2500-3500 tl arası herşey dahil tatil yapabileceğimiz tecrübesi olan arkadaşlardan otel önerileri bekliyorum. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi_text -- 14 Eylül 2016; 15:40:55 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.