Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Çok teşekkür ederim.

Bu arada DH olarak toplanıp Mega Saray zirvesi yapabilir,alkolün dibine vurabiliriz tabi alkol konusunda yukarıda ki arkadaşın yorumundan dolayı sıkıntı yaşamazsak gerekirse sizin için barmenlik yapıp sex on the beach ve lynchburg larınızı ben hazırlayabilirim

Dostum ben takintiliyim.Kalitesiz alkol icmiyorum.Ya kaliteli icerim yada icmem.Makinadan çıkan birayi icemiyorum cunku su gibi.

Megada yemek konusunda sifir sikinti. 7/24 yemek var ve her cesit yemek var.Baligin her turlusu etin her turlusu vs vs Icecekler sikintili sadece ve otel aile oteli derler ya burasi kokune kadar aile oteli. Cocugu olan bu oteli kaçırmasin tabi Gokhan'in 8 gece 3500 e alinirsa. Yoksa 7 gece 4000 tl hak etmiyor kesinlikle

mesela yan oteli hic bilmiyordum fiyatlarina baktim 7 gece 2900 tl yaziyor. Bira istedim acik verdiler biizm otelle ayni cerez istedm verdigi cerez cok iyiydi.Gelince git bizim bardan cerez iste leblebi verecek sana.Cipste yok :D Bu tur seyler belek otelleri icin basit seyler ama bizim Mega Saray Kemer-Alanya bolgesi oteli gibi hizmet veriyor.Suanda saat 21.25 cocuklarin eglendigi yerde bizim otelde kendi cŕalisanlari sacma sapan dans ediyor.1 saat suruyor sonra otel ölü. Yan otelde canli muzik filan cok iyi. Geldiginde goruselim :)

Sonuc olarak eger alkol konusunda takintili degilseniz, aile oteli arıyorsanız, ozellikle cocuk varsa ve erken rezervasyon doneminde uygun alabiliyorsaniz Mega Saray'i tercih edebilirsiniz.Onun disinda benim aldigim fiyatlara bu Otele gelinmez

Hocam kemer tarafinda bu fiyata bu yeme icme kalitesi bulmak imkansiz gibi baya arastirdim yoksa kemerin denizi benim daha hosuma gidiyor. icki kalitesinde de soyle bir durum var viskinin fiyatlari yuksek degil 7 gunde 3 kadeh chivas icsem 210 tl yapiyor. Bira tamam tupten geliyor da su katildigini dusunmuyorum. Diger kullanan meyve sulari cappy marka. Animasyonu benim hanim pek sevmedigi icin oturup izlemiyoruz ama pool barda her aksam canki muzik vardi biz de gidip orada oturuyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam votka olarak Absoult mevcutmuş viski olarakda chivas 2 Euro dedi bir arkadaş yani oldukça uygun fiyat olarak içilmez değil sizde kendinizi bu kadar sıkmayın yazın sonu zaten tatilinizi iyi geçirmeye bakın verdiğiniz para az buz değil zehir etmeyin bu tarz ufak tefek şeylerle tatilinizi geçen sene en son gittiğim otelden bahsettim sadece İsis olarak 3 otelde kaldım Bodrum'da buraya verdiğim fiyatla eş değer neredeyse yine aynı örneği veriyorum ama berbat ötesiydi herşey gerçi Oray'a eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla pek ırgalamadı bizi çünkü sürekli gecelerdeydik burayı seçmemin nedeni sadece huzurlu bir tatil eksikleride göz ardı edicem artık çünkü takılmak istemiyorum fazla bi takıntılı insanım,takılırsam kardeşimede tatili zehir ederim,olmaz :) Kriz var diyorlar sezon sonu gidilecek otellerin fiyatı 5 bin den aşşağıya değil 6 gece için yoksa benim tercihim voyage torba olacaktı orasıda 6 bin. Limak vardı gerçi 4 bin ama yer yoktu şansımıza.

Arkadasim club mega saray limaklardan kotu degil onu soyliyim tek animasyonlarda limaklar daha iyidir.

• Müşteri memnuniyetin ne kadar önemli olduğunu burdaki yorumlar gösteriyo diğer hotellerde burdaki yorumları görse keşke daha iyi durumlara gelirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Müşteri memnuniyetin ne kadar önemli olduğunu burdaki yorumlar gösteriyo diğer hotellerde burdaki yorumları görse keşke daha iyi durumlara gelirdi.

Bu ölü sezonda doluluk %80 civarindaymis almanlar bir yere gidiyorsa orasi kotu degildir 😀😀

• Hocam Belek oteli, Kemer oteli vb diye siniflandirmaniz cok yanlis ve ilk kez bu bolgelerde tatil yapacaklara yanlis bilgi verilmis olur. Her bolgede deluxe oteller de var, vasat 5 yildizli oteller de var. Cok ornek veririm de Kemer de Gural Premier i soylesem, acaba Belek te kac otel yanina yaklasir?

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 8 Eylül 2016; 23:26:53 >
  • Clup mega saray da su an 60 70 doluluk.ctesiden sonra %100 e yakinmis..
    Barlarda patlamis misir,cerez ,rufless marka patates cips mevcut.bugun ictigim ucreteiz wiskey ler cuty sark,balentimes..raki tekirdag istersen var.votka absolute istersen var ve bunlarda ucretsiz.saat 9 10 arasi anfi de cocuklar icin ve sonra eglencelik gosteriler var.10:30 gibi diger pool bar da canli muzik.11:30 dan sonra disco var.

• 13 17 eylul arasi yine club mega saraydayiz bu arada berbes le tanisip sohbet etme ihtimalimiz oldu yine tanismak isteyen arkadaslar olursa haberlesebiliriz

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    çok otel yaklaşır 5 6 otele arkadan el sallar
  • Otele giriş yaptık çalışanlar oldukça ilgili ve sorun çözer yaklaşımdalar club odası ayrı yatak dememize rağmen çift kişilik yataklı oda verdiler tabi hemen farklı odaya geçtik odalar oldukça büyük ferah ve temiz bakalım ilerleyen günler neler gösterecek

• quote:

Otele giriş yaptık çalışanlar oldukça ilgili ve sorun çözer yaklaşımdalar club odası ayrı yatak dememize rağmen çift kişilik yataklı oda verdiler tabi hemen farklı odaya geçtik odalar oldukça büyük ferah ve temiz bakalım ilerleyen günler neler gösterecek

Arkadasim yemekleri merdivenden cikinca hemen solda oda gibi bir yer var yemekhanede en guzel yer bence orasi tavsiye ederim. Alkollu icecek konusunda marka belirtmeyi unutmayin. O degil de haddinden fazla sahiplendim oteli 😁😁😁😁 iyi tatiller simdiden.

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Hahaha hocam söylediklerinizin artısı var eksiği yok kardeşim çok beğendi oteli jezlong sorunu yok oldukça sessiz ve sakin içecek olarak absoulta yardırmış vaziyetteyim şuan için herşey yolunda sizde gelinde bi zirve yapalım artık

• quote:

Hahaha hocam söylediklerinizin artısı var eksiği yok kardeşim çok beğendi oteli jezlong sorunu yok oldukça sessiz ve sakin içecek olarak absoulta yardırmış vaziyetteyim şuan için herşey yolunda sizde gelinde bi zirve yapalım artık

Hocam sali gunu ordayim insallah forumdan gelen arkadaslarla zirve yapalim. Ben esas yorumu aksam yemegini yiyince bekliyorum sizden. O zaman memnuniyet katlanir. Su otele bir buyuk aqua parkli havuz daha kondursalar tadindan yenmeyecek kivama gelecek aslinda.

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin arkadasim.memnun kaldigina sevindim insallah iyi gecer tatilin.bugun otel bos gibi ama yarin bayram tatili icin gelecekler ile dolar.haberin olsun

• Bayramda 5 yıldızlı otellerin nerdeyse tamamı dolmuş ..Boş olan tek tük varsa bile fiyatını ikiye katlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbes

quote:

Orijinalden alıntı: hknaydin

Arkadaslar merhaba

Eylul un 19-25 arasinda 6 gece tatil dusunuyorum malum aylul ayi oldugundan tercihim antalya taraflari esimle birlikte gidecegiz ( 2 yetiskin) tatilden beklentim oyle tabiat felan degil aradigim ozellikler otel icin;
    Hersey dahil veya uhd konsepti olsun
    Kendine ait ozel plaji olsun
    Plajdada alkollu bar tercihim olmassa olmazim diyebilrim
    İvir zivir icinde ekstra para odemek istemiyorum (plaj havlusu, semsiye vb )
    Tatil anlayisim dinlenme uzerine kurulu oldugu icin aracla yolculuk yapmayi dusunmuyorum mumkunse havalimanina cok uzak olmasin

Gelelim fiyat kismina aklimda fiyat +2000 en baba 3000 e cikarim sanirim istanbuldan gidecegim ucak foyatlarida dahil 3000 gibi dusunuyorum ama kafama uyarsa cok az gecerim sanirim

Aklimda su anda kemen amara prestig var sizinde gidip memnun kaldiginiz bu ozellikleri tasiyan oteller varsa paylasirsaniz memnun olurum iyi aksamlar

Çocuğunuz yoksa o fiyat aralığında tercih edebileceğiniz en iyi otel club megasaray dır. Ama swimup denilen havuz erişimli odalardan alın mutlaka. Başka otel düşünmeyin bile. Tatil sepeti yada tatil.com üzerinden alabilirsiniz

Arkadasin onerisiyle arastirarak mega saray otelde reservasyonumu yaptirdim eylul 21-27 arasinda burdan ciktiktan sonrada cevrede bir kac yer daha gormek istiyorum yani istanbula ortalama 3-4 gunde aracla geze geze gelmeyi dusunuyorum bu gunlerden birisini olimpos ta gecirecegim sanirim diger gunleri degerlndirmek icin gezilevek gorulecek denize girilecek yiyilip icilecek kalinacak malum istanbulda yasiyoruz oralara gitmiskende organik birdeylerle (zeytin yagi gibi ) donmek istiyorumbu konuda tecrubeli arkadaslardan oneriler bekliyorum simdiden tsk ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berbes

quote:

Arkadaslar merhaba

Eylul un 19-25 arasinda 6 gece tatil dusunuyorum malum aylul ayi oldugundan tercihim antalya taraflari esimle birlikte gidecegiz ( 2 yetiskin) tatilden beklentim oyle tabiat felan degil aradigim ozellikler otel icin;
    Hersey dahil veya uhd konsepti olsun
    Kendine ait ozel plaji olsun
    Plajdada alkollu bar tercihim olmassa olmazim diyebilrim
    İvir zivir icinde ekstra para odemek istemiyorum (plaj havlusu, semsiye vb )
    Tatil anlayisim dinlenme uzerine kurulu oldugu icin aracla yolculuk yapmayi dusunmuyorum mumkunse havalimanina cok uzak olmasin

Gelelim fiyat kismina aklimda fiyat +2000 en baba 3000 e cikarim sanirim istanbuldan gidecegim ucak foyatlarida dahil 3000 gibi dusunuyorum ama kafama uyarsa cok az gecerim sanirim

Aklimda su anda kemen amara prestig var sizinde gidip memnun kaldiginiz bu ozellikleri tasiyan oteller varsa paylasirsaniz memnun olurum iyi aksamlar

Çocuğunuz yoksa o fiyat aralığında tercih edebileceğiniz en iyi otel club megasaray dır. Ama swimup denilen havuz erişimli odalardan alın mutlaka. Başka otel düşünmeyin bile. Tatil sepeti yada tatil.com üzerinden alabilirsiniz

Arkadasin onerisiyle arastirarak mega saray otelde reservasyonumu yaptirdim eylul 21-27 arasinda burdan ciktiktan sonrada cevrede bir kac yer daha gormek istiyorum yani istanbula ortalama 3-4 gunde aracla geze geze gelmeyi dusunuyorum bu gunlerden birisini olimpos ta gecirecegim sanirim diger gunleri degerlndirmek icin gezilevek gorulecek denize girilecek yiyilip icilecek kalinacak malum istanbulda yasiyoruz oralara gitmiskende organik birdeylerle (zeytin yagi gibi ) donmek istiyorumbu konuda tecrubeli arkadaslardan oneriler bekliyorum simdiden tsk ederim

Daha once kasi gormediyseniz orayi gormenizi tavsiye ederim virajli bir yolu var denizin kenarinda kivrila kivrila gidersiniz. Zeytinyag egedsn alinir daha yukari mugla tarafina cikmaniz gerekir.

• Çok nadir bakıyorum buraya,şöyle 3-4 sayfa geçmişi okudum sürekli megasaray muhabbeti hakim..Tam anlayamadım olayı ama temkinli yaklaşılmasını öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behken

Bayramda 5 yıldızlı otellerin nerdeyse tamamı dolmuş ..Boş olan tek tük varsa bile fiyatını ikiye katlamışlar

Bayram olmasa çoğu otel kapanırdı

• 2. Günüm otel genel olarak güzel oldukça büyük ve yeşil alana sahip yemek konusunda sıkıntı yok çeşit bol ve tat olarak güzel alkol konusu arkadaşın dediği gibi bir çok otele göre sınıfta kalacak düzeyde yemek konusunda limak otelleriyle yarışır hatta bi tık önde sayılır ama alkolde kesinlikle yanına yaklaşamaz.Otel de konaklayanların büyük bir kısmı hatta hemen hemen hepsi denecek kısmı Yaşlı Alman turist hakimiyetinde Türkçe konuşan görünce seviniyor insan Dh de ki arkadaşlar bi ses verinde görüşelim

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.