Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.304
Cevap
74
Favori
340.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce 55w805c tv imi 1 sene boyunca d-fix ile kullandım. Taşındığım yerde fabrika kurulum yaparken yine dsmart seçeneğini seçiyorum fakat 3 saniye sürmeden %100 taramayı bitiriyor ve bulunan kanal sayısı 0. Varmı bu gibi durumla karşılaşan?
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Üstte baska bir arkadaşa da yazdim logitech harmony 650 universal kumanda amazondan al 50 dolar mükemmel alet 15 cihazi tam özellikle kullanabiliyorsun bosuna orjinal diye para vermeyin kumandalara klima vs hatta evimdeki vantilatör u bile tanittim araştır derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında hocam esas amacım uygun fiyatlı bir kumanda

    100 tlyi pek geçmek istemiyorum çünkü yeni alıcağım kumanda da yere düşücek

    Yine de dediğin kumandayı bir araştırayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakancx H kullanıcısına yanıt
    Ucuz iş görür Egreat, 100 TL civarı Bunun wifili olanı var 200 TL civarı

    Western Digital eski Kasa 100-150 TL, Yeni model var kullanmadım

    Daha pahalı profesyonel Dune HD, Dune Solo..Dune TV..

    Daha da ilersi Zappiti bulursanız bunun da HD ve 4K modelleri

    Diğer markalara bakmayın (Dark, Qmedia..vs)

    Media Playerd eönemli olan Alt yazı secenekleri, renk, boyut, konum..Senkronize (Lips, zaman kaydırma), ileri geri sarma Hızı 2-4-8-16-32), RAM ve işlemci,,

    SİGMA işlemciler daha iyi bana göre..Ram da ne kadar çoksa o kadar iyi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tahsildarr

    Arkadaşlar daha önce 55w805c tv imi 1 sene boyunca d-fix ile kullandım. Taşındığım yerde fabrika kurulum yaparken yine dsmart seçeneğini seçiyorum fakat 3 saniye sürmeden %100 taramayı bitiriyor ve bulunan kanal sayısı 0. Varmı bu gibi durumla karşılaşan?

    Diseq A seçin. Bende de öyle olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakancx H kullanıcısına yanıt
    Zidoo X9S bence mükemmel bir medya oynatıcısı. İncelemenizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Evet olacak gibi tüm kanallar geldi 1 de movie premium geldi fakat seçilen hizmet karışık durumda veya dekode edilemiyor diyor. Sinyal yeniletme yaptım biraz daha kurcalayım olscak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyz10c

    Hocam,

    Ankarada toplam 3 adet sony servisi varmış,ben sadece 1 tanesini arayıp sordum diğerlerinde de yoktur diye tahminde bulundum aramadım, müşteri hizmetlerini de aramak aklıma gelmedi

    Ankaradaki sony centerlarda evrensel kumanda var fiyat 250 tl sony nin orjinal kumandalarına benziyor tip olarak

    Eskiden teknosa gibi yerlerde evrensel kumanda satılırdı hala var mı bilmiyorum eğer uygun fiyatlı olursa belki onlara bir bakabilirim yalnız tamamen uyumlu olur mu? Uydu Kanal ayarı falan yapmama izin verir mi ondan da emin değilim

    Crt zamanından beri Yıllardır tv kullanırız kumandalar sayılamayacak kadar fazla sayıda yere düşmüştür kumandalar paramparça oldu hep, eczanelerden ilaç alırken lastik takarlardı ya eskiden, o lastikleri kumandaların üst ve alt tarafından çift katlı olacak şekilde takıp kullandık şu an ki kumandalardan birisi de tam lastik takılacak vaziyette

    Selamlar



    Ben Panasonic DVD Kaydedici gibi Türkiye'de 10.000 adet bile olmayacak cihazın kumandasını ebay'den 15 Usd fiyata aldım. Kumanda orijinal kalitesinde çıktı, çükü tv modunda Sony tv kodunu işledim ve ayrıca Dvd2 kodunu da aktive ettim. Daha önce 29fx66 için Ankara Konya sokak'tan aldığım tv Kumandası için
    1. dvd modunu çalıştırmamıştım.
    2. İşçilik ve malzeme kalitesi dökülüyordu.

    Ama bu cihaz kalite olarak ta mükemmeldi.

    Bu nedenle önce ebay'e bakın bence.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kumanda da bu:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 10 Mart 2017; 23:11:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakancx

    Cevabın için teşekkür ederim. Peki bana Harici media player tavsiye edebilir misin?

    Ben Panasonic bluray kullanıyorum(4K upscale özellikli, ama henüz tv'de 4K yazısı görmedim).
    Kodek olarak bugüne dek uyumluluk mükemmel oldu, çalamadığı video desteklemediği kodek olmadı. Ayrıca 1920x1080 videolarda da tv' nin kendi player'ına göre görüntü kalitesi daha iyi. Dvd ve Bluray izleyebiliyorum. Kur düşükken yurtdışından 80 avro gibi bir fiyata aldım (liste fiyatı 109 Avro). Ek olarak USB portu 500gb 2.5" harici harddiski besledi, 15gb boyutlu Mkv filmi harici diskten izledim.

    Altyazı boyut vs seçenekleri mevcut değil ancak tam benim istediğim boyutta altyazı gösteriyor. Tek sıkıntı .srt dosyanın Unicode olmaması durumunda Türkçe karakterler bozuk çıkıyor, ben de bilgisayarda .srt uzantılı dosyaları açıp Unicode olarak tekrar kaydediyorum.
    Veya bir diğer seçenek te aviadsub programı ile altyazı grafikleri videoya gömmek, ancak bu yöntemi eski Panasonic dvd kaydedicisini kullanıyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 10 Mart 2017; 23:30:54 >




  • erkan0075 kullanıcısına yanıt
    BluRay /DVD cihazları, Harici media Player gibi olmaz..Hem Harici HDD destekleri sınırlıdır, hem altyazı özellikleri sınırlıdır..

    Bir Dönemler Philips model DVD'ler üzerinde sanırım yazılımsal yamalar ilaveler ile Media Player özellikleri sağlanabiliyordu ama..Kısıtlıdır..

    Bugun, Uydu cihazlarında bile Media Player imkanları olsa da yine kısıtlıdır..

    Android Box denilen KUTULAR media Player özelliklerine sahip, bunlar da Çin malı, Çakma olanları saymazsak-orjinal (Minx Neo, M8s..) gibi sağlam android olsalar da yine işlemcileri, özellikleri kategorileri daha başka..)

    BluRay Arşiviniz varsa tamam ama, MKV,MP4,AVI...ISO gibi kaynaklar varsa Media Player daha profesyoneldir..

    All in One hepsi biarada sistemler mutlaka biyerden açık verir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 11 Mart 2017; 1:3:2 >
  • Ben 65xd8505 kullanıcısıyım kodi kurmanı tavsiye ederim 4k dahil hiçbir filmde sıkıntı yaratmıyor.Harici media player olarakta tv me ambilight yaptığım için raspberry pi3 kullanıyorum openelecli 4k hariç oynatmadığı format yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın bugüne dek açamadığı dosya olmadı. Eskiden dvd playerlar divx, xvid codecleri açmazdı; hw acceleration donanımları mpeg2 için optimize edildiği veya divx gibi codeclerin korsan olarak görülmesinden dolayı. Ancak bu cihaz desteklenen dosya listesi harici formatları da açıyor, ayrıca upscale engine daha iyi çalışıyor. Güncel chipsetlerin dosya desteği daha geniş, artık hw acceleration hemen hemen tüm dosya türlerine destek vermekte. Zaten benim gibi deneyerek alma şansınız olursa elinizde de patlamaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar dün gece xd85ten beinsports 4 te gece tenis maçı izledim motion çok kötü top gidişlerinde neredeyse takılıyor. Öncedende tenis maçı izliyordum yağ gibi kayıyordu top gidişlerinde 10 numaraydı. Futbol basketbol maçlarında motion çok iyi filmler vs burada neden böyle anlayamadım. Son güncellemedenmi kaynaklı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • selam,

    2 tane sorunum var.

    1. Güncel kanal listesini nerden indirebilirim. sürekli lazım olan birşey bu. bu hizmeti sunan bir site varmı abone olalim sürekli ordan alır güncelleriz?

    2. 55xd850 tv var onu salonda kullanıyorum. yandaki odada samsung lcd tv var ve ikiside apartmanın ortak uydusuna bağlı. her odada uydu prizi var oraya bağlıyorum. salondaki sony 4k kendi uydu alıcısını kullanıyor. yan odadaki samsung da uydu alıcı yok dahili bende bir tane hd uydu alıcısı taktım. ama kesinlikle çalışmadı. sinyal kalitesi yetmiyor. sonyyi sökünce (kapamak yetmiyor) çalışıyor yan odadaki. ikisi aynı anda çalışmayınca yan odadakine eski bir uydu alıcı taktım. hd degil. ikisi aynı anda çalıştı ama yan odada kanal değişince sony de görüntü gidip geliyor. anladığım kadarıyla ortak uydunun gücü yetmiyor.

    bunu arttırmak için yapabileceğim birsey varmı? yada ev içindeki dağılımı bir şekilde ayarlasam çalışırmı?




  • Merhaba Arkadaşlar,

    İnternet üzerinden alışverişte 14 gün içerisinde iade hakkı bulunuyor, fakat sony center mağazalarından alışverişte üründe ölü piksel veya bleeding olma olayı durumunda ne gibi işlemler yapılabiliyor ? Genelde sony teknik servisinin muayene için geldiği fakat sorunsuz deyip gittiğini okuyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.

    Ayrıca Vatan veya Medimarkt da şuan ürün 5400 tl iken sony center mağazasında 4300 e veriyorlar, bunun nedenini anlayamıyorum.

    Sony center mağazasından aldığım ürünün daha önce iade edilmiş ve yeniden paketlenmiş bir ürün olmadığını nasıl teyit edebilirim, mağaza sıfır ürün olduğunu belirtiyor fakat nasıl emin olacağımı bilmiyorum. Satış elemanı kullanım süresini kontrol edebilirsiniz demişti, ne kadar sağlıklı olur ?

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rahcak

    selam,

    2 tane sorunum var.

    1. Güncel kanal listesini nerden indirebilirim. sürekli lazım olan birşey bu. bu hizmeti sunan bir site varmı abone olalim sürekli ordan alır güncelleriz?

    2. 55xd850 tv var onu salonda kullanıyorum. yandaki odada samsung lcd tv var ve ikiside apartmanın ortak uydusuna bağlı. her odada uydu prizi var oraya bağlıyorum. salondaki sony 4k kendi uydu alıcısını kullanıyor. yan odadaki samsung da uydu alıcı yok dahili bende bir tane hd uydu alıcısı taktım. ama kesinlikle çalışmadı. sinyal kalitesi yetmiyor. sonyyi sökünce (kapamak yetmiyor) çalışıyor yan odadaki. ikisi aynı anda çalışmayınca yan odadakine eski bir uydu alıcı taktım. hd degil. ikisi aynı anda çalıştı ama yan odada kanal değişince sony de görüntü gidip geliyor. anladığım kadarıyla ortak uydunun gücü yetmiyor.

    bunu arttırmak için yapabileceğim birsey varmı? yada ev içindeki dağılımı bir şekilde ayarlasam çalışırmı?

    1.www.akifturan.com
    2. Bende de aynı sıkıntı vardı. Tek LBN veya merkezi çıkıştan 2 hat almak çok sağlıklı olmadığını internetten okudum. Alıcılarda hasara neden olabiliyormuş. Bu nedenle merkezi sistemden ayrı bir çıkıştan ayrı bir hat çektim.




  • Goday kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. sanırım bir uyducu çağırıp hattı kontrol ettirmeliyim. kiracı olduğum için merkezi uydu sistemini kurcalamak istemiyordum. daire içi bir çözüm olsa daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok galiba..
  • xd8505'lere tivibu modül uyuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.