Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
51
Favori
282.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RENALLTTTT
  • Satılmaz, trafikte tek tük göreceğiz. Laguna'dan sonra D sınıfında ayar tutturamadı Renaut, çoğu insanın tavrı fiyatından ötürü farklı olur. Dizel Cilio 4 bile 50,000 TL'den başlarken buna çekecekleri fiyat ile çoğu insan yanından bile geçmeyecek. Bu sınıfta dizel otomatik şart olduğu için her türlü tuzluya gelir.

    Kısaca, Fluence ve Clio ile yola devam edecekler.
  • Bunun dizeli ne kadar olur ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihgezer

    quote:

    Orijinalden alıntı: BenGiDeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: melihgezer

    Tasarımdan anlamayan adam Renault kullanır.Sene olmuş 2015-2016,minimal tasarımların konuştuğu çağlardayız ve hala eşek kadar renault logosu ve irenç ön ızgara tasarımı.Kesinlikle para vermem bu araca sırf özellikleri yetmiyor malesef.

    Siz ödüllü tasarımcı ya da sanat eleştirmeni falansınız galiba.

    Yahu tararım görecelidir, beğenmeyebilirsin hatta çok itici, çirkin falanda bulabilirsin ama arabayı beğenenlere niye laf atıyorsun? Tasarımdan anlamayan adam Renault alırmış, yok ya tasarım kavramını sen mi çıkarttın?

    Tasarımını beğendiğin araçları liste yapta bizde o listeden seçelim en iyisi, ne de olsa tasarımdan anlamıyoruz gidip yanlış tercihlerde bulunmayalım.


    Büyük logo görmek isteyen Mercedes'lere bakabilir. Audi logolarıda küçük sayılmaz.

    Audi ve Mercedesle bu markayı kıyaslıyorsanız sizde gerçekten algı sorunu var demektir.Renault kullanan insan modellerini biliyorum sen merak etme hiç.son 2-3 yıldır çıkardıkları modelerin onune neden aslan kafası kadar logo koyuyor anlamadığım firma. hayır fluence gibi kalipli arabalarda abes durmuyor da clio da falan file kravat takmış hissi veriyor.Audi logosu mercedes logosu ve arabanın uyumuna bak bi lütfen neyse senle laf dalaşına giremem ben fikrimi ortaya koydum bu kadar karşı atak yapmana gerek yoktu

    Kendi fikrini söylesen kimse çıkıp bir şey demezdi zaten, ben de demezdim. Renault alan adam tasarımdan anlamıyor demek fikir söylemek değildir hakarettir. Ben de renault araç kullanıyorum, kalkıp bana hakaret edersen cevabınıda alırsın.

    Ayrıca ben hiç bir mesajımda Renault ile Mercedes'i falan kıyaslamadım. Hala çarpıtarak, ve hatta algı sorunun var falan yazarak hakaret etme peşindesin.


    Sene olmuş 2015-2016 minimal tasarımların konuştuğu çağlardayız ve hala eşşek kadar renault logosu yazan sen değil misin? Mercedes, Audi vs. başka çağlarda mı yaşıyor? Ya da çağ dışı tasarım mı yapıyorlar kocaman logo koyarak. Ben bunu anlatmak için Mercedes, Audi yazdım. Kocaman logoyu Mercedes koyunca tasarım harikası, Renault koyunca hangi çağda kaldılar, tasarım dili vs.

    Marka kompleksi olan adam falan da değilim, güzel araba olsun isterse önünde kocaman LADA, TATA hatta CHERY falan yazsın umrumda olmaz. Marka kompleksi olan adam zaten Renault almaz, logo küçük olsa ne olacak bu aslında Renault değil VW'mi diyecek etrafta.




  • Sahane araba olmus, millet kulp takmaya yer ariyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce 100 bin tl civarında gelecek latitude gibi 3-5 tane satacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 8 Temmuz 2015; 1:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Satılmaz, trafikte tek tük göreceğiz. Laguna'dan sonra D sınıfında ayar tutturamadı Renaut, çoğu insanın tavrı fiyatından ötürü farklı olur. Dizel Cilio 4 bile 50,000 TL'den başlarken buna çekecekleri fiyat ile çoğu insan yanından bile geçmeyecek. Bu sınıfta dizel otomatik şart olduğu için her türlü tuzluya gelir.

    Kısaca, Fluence ve Clio ile yola devam edecekler.

    Ben de çok satacağını düşünmüyorum. Ama dizel+otomatik konusunda size katılmıyorum. Bu sınıfta az yakan ve ucuz benzinli şart, otomatik vites zaten var EDC. Dizel otomatik araçların fiyatları çok çok yüksek. Bu araçta dizel+otomatik mutlaka olur, latitude'de vardı zaten. Fakat dizel+otomatik bir aracın ucuz olmasını beklemek hayal olur. En iyi ihtimalle 90'dan falan başlar. Fakat dizel ihtiyacı olmayan adam 90'a bunu alana kadar temiz ikinci el benzinli BMW 3.16i alır veya 73'e passat alır.

    Passat'ın en büyük artısı çok geniş motor ve fiyat seçenekleri olması 73000 lirayada Passat var, 190000 lirayada Passat var. Ben bugün passat alacak olsam gidip kesinlikle dizel otomatik almam çünkü arada inanılmaz yüksek fiyat farkı var. Düz vites 1.4 tsi motor Passat ile 1.6tdi+DSG Passat arasında 31000 TL fiyat farkı var trendline donanım için. Dizel otomatik olsun diye 30000 fazla kredi çekmem.

    Bu araçta 1.6 benzinli motorlar malesef 1618cc olduğu için vergi dilimine giriyor o yüzden gelmeyecek gelsede fahiş fiyattan gelecek. E dizellerde 90 bin liradan başlasa, büyük handikap passat karşısında ama 1.2T motor koyup fiyatınıda baz donanım için 70 bin falan koysalar gerçekten çok güzel satış yapabilir.


    Mondeo'da, Insigna'da motorlarının kurbanı oldu. Görünen o ki bu araçta aynı şekilde motorlarının kurbanı olacak. Az yakan ve ucuz benzinli otomatik bu segmentin kaderini belirler bence.




  • Modelin ismini latitude olarak devam ettirseler daha iyi olurdu, sonra passat neden çok satıyor tutuyor adamlar model ismi değiştirmiyor aynı hatayı opelde yaptı vectra devam etmesi gerekirken insignia çıkardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de amblem sırıtıyor ama araba dehşet güzel ve göz alıcı olmuş çok karizmatik duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkası ve önünü mondeoya benzeten bir ben miyim?,görür görmez mondeo canlandı gözümde.
  • Olmuş ama piyasaya edc 1.6 dizel versiyonunun ne fiyatla girip girmeyeceği önemli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkası yeni insignia ya benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşırmış bunlar...


    2016 Renault Talisman (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Laurens Van den Acker'i Mazda'dan transfer ederek Peter Schreyer devrini bitirdiğinden beri tasarımda Renault ruhunu tekrar yakaladı. Talisman son dönemlerin en başarılı tasarımlarından biri. Clio Captur Twingo Espace Kadjar Talisman ile başlayan seri yakında Megane ile devam edecek. Yeni dönem de tasarımlar etkileyici kişiselleştirme ve fonksiyonellik ön planda bunun yanında teknolojik ekipman seviyeleri de yükseldi. Van den Acker Renault'un marka ve kalite imajını yeniden yükseltiyor. Yeni ve etkileyici lansmanlar devam edecek. Yeni megane Yeni Scenic Yeni fluence Alpine serisi belki de alpine suv modeli ilk akla gelenler.

    Talisman fiyatlarını merakla bekliyoruz.
  • Adamlar yapmış işte. Çok ta güzel olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım çok kaliteli belli ki uğraşılmış. Umarım aynı uğraşıyı sürüş dinamikleri içinde verirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Reno passat olmus
    2016 Renault Talisman (ANA KONU)

    İşin açığı Passattan daha "Heybetli ve Prestijli" duruyor




  • Ooo kimleri goruyorum:)
    Insanlarda logo fetisi baslamis resmen buyuk logo gorunce hemen iyyyy.
    Hayir ben mi birtek renolardan memnunum yoksa bende mi zevksizlik var?
    Hayir anlamiyorum hala 94 moder R21 concorde kullanırım cogu ust seviye aracin verdigi konforu performansi verir ama renault kalitesiz.
    insanlar fiat diyince kalkip palio albea diyo.reanult diyince basliyor sumbulu anlatmaya....
    Ha bide kucuk logo fetisi var (!).
    Bence tasarimi gayet hos olmus gayet heybetli duruyor arac.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araç hangi sınıf şimdi?

    latitude'a noldu?
  • Renonun bu her yeni modele farklı model ismi vermekten vazgeçmesi lazım. İnsanların gözündeki marka algısını düşürüyor. Neden bu araca Laguna demedi şimdi bu adamlar. Safranebve Laguna model isimleri yeni modellere aktarılmalıydi bence. Talisman nedir, pöfff Ayrıca araç gayet heybetli duruyor. İçeride de kalite algısı yerinde. Umarım canli hali de böyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.