Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.614
Cevap
122
Favori
494.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar orjinal ekranı olanlar için hareket halinde video izleme artık mümkün. üstelik program yüklemeden. ayrıca sedan araçlarda trafik hız tabelalarını okuma özelliği aktif hale getirmek mümkün. bunun yanında yapay motor sesi de aktif hale getirildi. yaptırmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki whatsapp linkinden ulaşabilirler.

    https://chat.whatsapp.com/2I8XzbL0pio1ujdQqCC71R
  • ynkpars kullanıcısına yanıt
    Ücret mi talep ediyorsunuz işlem için? Eğer oyle değilse buradan da tarifi mümkün değil mi ki WhatsApp a yönlendiriyorsunuz? Hazır bu ortamda daha fazla kişiye ulaşabilmek varken...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanki26 -- 6 Ocak 2018; 22:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiye kadar gelenlerden ücret istemedim ama verenler 50 gibi rakamlar verdi. sorgulamadım. eğer ihtiyacın varsa buyur açarım sıkıntı değil. bir çok kişinin o şekilde açtım ki megane 4 turkey grubunda buluşmalarda tamamen ücretsiz açıyoruz
  • 1 yaşında araç için motor yıkatma koruma yaptırmanın zararı olur mu dersiniz
  • Car play, canlı trafik bilgisi, rsound, seyir halinde video, ve en önemlisi tabela okuma modlarini aktif ettim, detayli bir post yayinliyacağım, fotoğraflar ve videolar hazır.

    Özellikle Ankara’da bulunan tüm dostlara yardimci olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sabret, onun da çaresi bulunur. Hangi şehirdesiniz.
  • Merhaba, birkaç ay içerisinde ben de ikinci el 2016 ya da 2017 model HB bir Megane 4 almayı düşünüyorum.

    Bir sorum var sizlere, Icon donanımda ön park sensörleri standart mı? Yoksa kontrol paket ya da sürüş paketi opsiyonlarından biri mi olması gerekiyor?
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Standart değil. Kontrol paketi opsiyonu gerekiyor bunun için.
  • arkadaşlar birşey merak ediyorum ama yapamadım bir türlü. 8.7 inch ekran icon modelde ekranı kapattığımız zaman bende saat digital çıkıyor bazılarında analog saat gördüm bunun nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım. bir eklenti varmı yoksa ayarlardanmı yardımcı olabilen varsa sevinirim.
  • mr_erenn M kullanıcısına yanıt
    Eklenti ile değil. Geçenlerde menüden analog saati dijitale çevirdim ben de. Ezbere yazamam suan ama araca binince unutmazsam bakar cevaplarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubi.lay

    Car play, canlı trafik bilgisi, rsound, seyir halinde video, ve en önemlisi tabela okuma modlarini aktif ettim, detayli bir post yayinliyacağım, fotoğraflar ve videolar hazır.

    Özellikle Ankara’da bulunan tüm dostlara yardimci olabilirim.

    Sayın Kubi.lay,
    1. 7 inç standart ekrana sahip Icon donanımlı araçlara uygulanabiliyor mu dedikleriniz?
    2. Tabela okuma için nasıl bir donanım gerekiyor, standart Icon araç okur mu?
    Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubi.lay

    Car play, canlı trafik bilgisi, rsound, seyir halinde video, ve en önemlisi tabela okuma modlarini aktif ettim, detayli bir post yayinliyacağım, fotoğraflar ve videolar hazır.

    Özellikle Ankara’da bulunan tüm dostlara yardimci olabilirim.

    merhaba,

    acaba android auto'yu çalışır hale getirme şansınız olur mu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Car Play aktif hale getirildiği takdirde Android Auto da aktif hale gelmiş oluyordur bence. Bizim fabrikasyon aktif olan araçlarda ikisi için ayrı menü yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rlink2 araçlarda anlık trafik bilgisini etkinleştirme

    1) Öncelikle avrupa rlink storelardan birine üye oluyorsunuz. (İngilizce olduğu için Rlink store İngiltereyi tercih edebilirsiniz.https://gb.rlinkstore.com) Sonraki sayfada istediği rlink2 toolboxtan temin edeceğiniz rlink2 numarasıdır, onu girip mailden de aktifleştirdiğinizde üyelik işlemi tamamlanacaktır.
    2) Daha sonra My Products kısmından tomtom trafiğin aktivasyonunun tamamlanmasını bekliyorsunuz, tamamlandığında gün sayısı belirtecektir.
    3) Bu işlemler tamamlandığında, rlink2 navigasyonundaki anlık trafik bilginiz aktifleşecektir.
    4) Olurda store değiştirme olayı kapatılırsa, daha sonra sorun yaşamamanız için tekrar rlink store Türkiye'ye dönmeniz tavsiye edilir. Bunun için öncelikle "My virtual garage" kısmından aracınızı kaldırınız. Daha sonra rlink store Türkiye'ye giriş yapıp (yeni üyelik değil) sanal atölyem kısmından şasi numaranız ve rlink teyp numaranızla aracınızı tekrar ekleyebilirsiniz.

    Kesinlikle alıntı değildir, tesadüfen buldum. Tüm rlink2 araçlarda çalışır. İnternet/Ravigasyon paketi biten arkadaşlar da deneyebilir, fakat bir arkadaşımız denedi ona eklenmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SliTheRiNN -- 21 Ocak 2018; 15:37:58 >




  • SliTheRiNN S kullanıcısına yanıt
    Geri TR ye donunce canli trafik kapanmiyor mu? Sanki 3 yillik tum sistemi yenilemis gozukuyor su anda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagdaaktan C kullanıcısına yanıt
    kapanmıyor hocam
  • Bu sene kış geç geldi bildiğiniz gibi. Dün gece kar yağışı altında yoldaydım. Araç icon donanımlı ve LED farlı. Eski halojen farlarda far camı azda olsa ısındığı için aracın farları kar ile kapanmıyordu. Ancak megane 4 de bir süre sonra görüş çok azaldı. sadece sarı renkli sis farlarının ışıklarını görmeye başladım. Durup aracın ön tarafına baktığında ön panjur ve tamponla beraber farların da tamamen kar ile kaplandığını gördüm. Temizledikten sonra yola devam....:(
  • free men F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben far konusunda farklı bir şey soracağım benim de araç icon. Soğuk, yağmurlu havalarda veya arabayı yıkadıktan sonra farların kenarlarında falan buğulanma gibi bir şey oluyor. Ancak geçici oluyor bu. Bizim araçta oluyor acaba sorun mu bu ? Yoksa herkeste var mı. İki farda da aynı yerde oluyor.

    İnternette biraz araştırma yaptım diğer markalarda da ledli araçlarda geçici buğulanma oluyormuş. Iki farda da simetrik şekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 19 Ocak 2018; 18:43:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Soğuk havada araç yıkamasından sonra fardaki buğulanma olayını bende bir kez gördüm. Farın en alt kısmında bir çizgi halinde olmuştu. Dediğiniz gibi geçici bir durum. Ancak ben diğer LED farlı araçlarda var mı diye hiç dikkat etmedim.
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.