Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.636
Cevap
115
Favori
510.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabada Yeni farkettiğim bir durum var. Arka cam açma kapama düğmeleri çalışmıyor. Ön taraftan arka camları açıp kapayabiliyorum. Bunun ayarı mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mergen57

Arabada Yeni farkettiğim bir durum var. Arka cam açma kapama düğmeleri çalışmıyor. Ön taraftan arka camları açıp kapayabiliyorum. Bunun ayarı mı var

Çocuk kilidi yapmışsın.

• Mergen57 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 18"jantların ebatları 225 40 mıydı?

• bu çarşamba meganlara %3,5 zam geleceği yönünde bayilere yazı gitmiş bilgisi olan varmı? yeni araç almak isteyen arkadaşlar zamdan etkilenmesin.
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    Aralık ayı girecek, ordan bir zam gelir ama %3,5 fazla gibi

• Az önce bayi satış müdürü ile görüştüm yaklaşık %5e yakın tekabül eden zam olacakmış perşembe günü fiyat güncelleme maili gelmiş.
  • kayhankaraca K kullanıcısına yanıt
    205-50 17 inç
    18i bilmiyorum

• Herkese merhaba. Araci ilk calistirdigimde vites bosta iken sol kapidaki ambiyans aydinlatmada titreme oluyor. Gaza bastikca vs devam ediyor. Vitese alip yola ciktiktan bi 10 dk sonra tekrar baktim stabil yaniyor . Bu tarz bi sorun yasayan oldu mu?

• Mek4406 M kullanıcısına yanıt
    Bende oluyor zaman zaman arabanın 2. ayında farkettim zifiri karanlıkta.
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Kapılar içten açılıyor. Bunun ayarı farklı mı?
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Ben böyle araçların test sürüşünü bilerek yapmıyorum. Denesem aklımda kalır ve megane'dan keyif alamam belki diye. Sadece 2-3 markaya bakmıştım sadece ve 2'sini test etmiştim. Üst segment arabaları dahi test edip, megane'ı gerçekten beğeniyorsanız,iyi araba aldığımı düşünüyorum :)
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    Önce bindirim sonra bindirimden aralık indirimi yapacaklar demek ki.
    Camların çocuk kilidi şoförün yanındaki tuş takımından oluyor.Kapı çocuk kilidi kapının kendşsşnden yapılıyor.Kapıyı açıp kapanma mekanizmasının yanından

• Mek4406 M kullanıcısına yanıt
    Bende komple yanmamıştı bir ara sol kapı içi aydınlatma, servise götürdüm. Aydınlatma sigortasından demişlerdi, sigortayı değiştirdiler.
    kapı çocuk kilidini biliyordum ama tuş takımındaki yeri bilmiyordum ayna ayarı, ayna açıp kapama ve 4. cam'ın kontrolü var. Bir bakayım tekrar, kılavuzda da görememiştim. Teşekkürler
    Ben mi yanlış hatırladım yoksa
  • Arabayi guncelletmedigi icin meteoroliji calismasi durdu diye hata alip duran varmi ekranda "OK" a basmaktan yoruldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mergen57

kapı çocuk kilidini biliyordum ama tuş takımındaki yeri bilmiyordum ayna ayarı, ayna açıp kapama ve 4. cam'ın kontrolü var. Bir bakayım tekrar, kılavuzda da görememiştim. Teşekkürler

şoför kapısında cam açma butonlarının en altınaki yatay ince tuş arka cam kilit tuşu. lambasıda var.
    Yok doğru hatırlıyorsunuz. Oradaki tuş benim gözüme hiç takılmamış :)
  • Hepsi buradasın lastik siparişimi verdim. Nokian 225 40 R18 WR D4 inşallah memnun kalırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.