Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tsklr hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun bimeksten 49pus6501 modelini aldim. Servis geldi kurulumu yapti trt4k falan vardi her sey guzeldi. Sonra 1 saat sonra goruntu gitti sadece ses var fisi taktım cikardim tekrar geldi goruntu. 5 dakika sonra tekrar gitti goruntu ledler ve ses devam ediyor. Servisi aradim cagirdim yarin gelecekler. Buyuk ihtimalle iade edicem. Philips e bulastigim icin de pisman oldum.

• En460988 E kullanıcısına yanıt
    Bir videoya cekinde gorelim bakalim nasil bir arizaymis bizde gorelim?

aldığınız gün geldilerse servis hızlıymış aferin philips'e ...
    arıza için de bugün gelseler iyi olurdu ... hatta tv'yi kuran servisi arasaydınız, gelip tesbit yapmalı servisle uğraştırmamalıydı ...
  • 50 kere yazmak istemem Philips 2016 6501 serisinden uzak durun,, yazık günah parasının malı değil, sony xd85 tavsiye edilir ,,, sony de ise wd65 parasının malı değil,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum sony xd85 varken başka cihaza bakılmaz arkadaşlar

• Video cektim arkadaslar virazdan yukluyecegim.

• Simdi xd85 diyosunuz ama arada 1000 tl ye yakin fiyat farki var ikiside ips panel philips direct sony edge led
    İkiside cin mali siyah degeri icin 1000 lira vermeye degermi ? Marka parasi aliyo fazladan.

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer, sony deki motion rahatsız etmiyor piyasanın en iyisi Panasonic bile somy kadar akıcı değil.. Cep telefonu tablet pc olsun sony iyi iş çıkarıyor, + sony de Android desteği uzun oluyor,, tüm bunlar için 350 ödemek yerine 100 tl daha fazladan taksitle ayda 450 ödenir. Kafa rahat olur :)

• https://youtu.be/-GzljVy1d-U

Buyrun arkadaslar arizanin videosu da bu. Ambilight falan guzel de yani bu sorun da hic hos degil ilk gunden.

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    haklisiniz sony bi tik daha onde bencede ama ben okadar profesyonel degilim benim onceligim ambilight oldugu icin philips bakiyorum ama goruntu konusunda philipste kotu degil sonyden sonra philips gelir benim gozumde benim onceligim ambilight oldugu icin bakiyorum

Hocam gecmis olsun bakalim nasil bir sorun cikicak neresinden zoru varmis degisim cikicaktir panel arizasi gibi geldi bana. Tekrar gecmis olsun boyle sikintilr olabiliyo sans isi elektronik biraz.bende iphone almistim 2 tane biri hediye oldugu icin acmadim sifir kutudan yandaki sessize alma tusu arizali cikti ve yurt disindan aldigim icin burdada garantiye sokmadilar nasil oldusa 9 ay sonra telefon yere dustu ve tus kendiliginden calismaya basladi simdi ise sapasaglam calisiyo hicbir sikintisi yok :)

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Ambilight 10 sene önce benim Philips 530 cep telefonunda olan bir özelliktir. Millet nokia alırdı, bende ışıklar ile hava atacağım deyip nokia almayıp gittim 530 aldım, neyse bir iki sene kullandık, 2. Elde okutmaya gittim 350 lira ödediğim telefona 20 lira vereyim demişti vicdansızlar :D nokia alsaydım çok az değer kaybediyor.

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    haklisiniz o telefonu almayan yok heralde
    Herkes onun kazigini yemis

• quote:

Orijinalden alıntı: En460988

https://youtu.be/-GzljVy1d-U

Buyrun arkadaslar arizanin videosu da bu. Ambilight falan guzel de yani bu sorun da hic hos degil ilk gunden.

uydu kablosu ile alakalı bir sıkıntı olabilirmi Sanki Temasızlık var gibi .iĞNESİNİ iyicesokup döndürdünüzmü acaba
  • 7101 pazar veya pazartesi mediamarkt larda olucakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

7101 pazar veya pazartesi mediamarkt larda olucakmış

Acaba bu bilgiye nerden ulaştınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warnin00

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

7101 pazar veya pazartesi mediamarkt larda olucakmış

Acaba bu bilgiye nerden ulaştınız

Bugün mediamarkt e uğradım. Görevli ile uzun uzun baya bi sohbet eşliğinde tv yi denedik. Smart özelliklerini vesaire falan. Ama tabi tam bir deneme denemez mağaza şartlarında. Kendisi bu bilgiyi verdi.

• Warnin00 W kullanıcısına yanıt
    Hocam uydu kablosu olsa usb den falan izlemem gerek ya da smartta goruntu gelmesi gerekmez mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: En460988

Hocam uydu kablosu olsa usb den falan izlemem gerek ya da smartta goruntu gelmesi gerekmez mi.

Doğru Söylüyorsunuz ben sadece Kanal bazlı sorun oldugunu Varsayarak yorum yapmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.