Şimdi Ara

2016 Passat ComfortLine mı HighLine mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
18.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, babam bu aralar eski aracını sattı üzerine biriktirdiği parayı da koyup 2016 model passat almayı düşünüyor bütçesi 120bin tl civarı- passat comfortline otomatik de 125 bin tl. Highline ile comfortline arasında 15 bin tl fark var, sizce değer mi, babamı ikna edebilirim belki 15 bin tl kredi çekip öder ama kredi ile uğraşmak sıkıntı olduğundan acaba değer mi diye düşünüyorum. Bir de babam c200 d istiyordu başta ama o da 145 bin tl civarı. Servisi bakımı yedek parçası yüksektir diye düşünüp vazgeçti, acaba siz ne düşünüyorsunuz, yarın veya öbür gün almayı düşünüyor arabayı sizin de yorumlarınıza danışayım dedim.
    (BMW 320 önermeyin lütfen genç arabası bana gitmez diye kesinlikle istemiyor(yaşı 60 ) ve 2. el de istemiyor o kadar parayı verip 2. el almam diyor)
    Teşekkürler

• Higline passata çok yakışan bir donanım sadece passatata değil tüm ww genlere yakışıyor bence passat alınca sa higline olması gerekiyor kasayı büyük ölçude etkiliyor ama babanız zorlancaksa gerek yok comfortta gayet yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç biri tavsiyemde yok başka

• Dizele ve dsg ye o paralari bağlamadan tsi manuele yonelin.30 40 bin lira para yazik gunah.yada lpg garantili 1'4 insignia bakin

• Bir sorum olacak bu fiyata Volvo S60 veya Mercedes-Benz'in CLA serisi gibi bir arabaları almak varken neden Passat'ı tercih ediyorsunuz? Farkları nedir bu arabaların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 9 Şubat 2016; 21:05:23 >
  • Hocam passatı highlineden aşağısı hoş göstermiyor ama eğer maddi sıkıntı yapacaksa gerek yok comf yeterlidir.

Eğer comf alırsanız imkan varsa led far ekletin

• quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Bir sorum olacak bu fiyata Volvo S60 veya Mercedes-Benz'in CLA serisi gibi bir arabaları almak varken neden Passat'ı tercih ediyorsunuz? Farkları nedir bu arabaların?

Adam genç işi araba istemiyor diyor siz cla öneriyorsunuz. 60 yaşında adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Talismanı incelediniz mi?

• Superb Prestige.

Konu: CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 9 Şubat 2016; 23:02:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Talismanı incelediniz mi?

Adam 60 yaşında 120 bin parası var talisman almaz

• parantez içindeki yazınıza istinaden s60 önerebilirim ancak illada passat ise highline içinde dışında çok farkediyor
  • 60 yaşında biri için Highline olmazsa olmaz degil. Comfortline fazlasiyla yeterli. Ancak imkan varsa tabiki almışken Highline olsun.

• self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Prestige SuberB dahi iyi bir tercih olur.Bu aralar trafikte bolca görmeye başladım passat'tan daha agır başlı bir araç.
  • İmkan varsa highline alın hele bir de siyah oldu mu dönüp dönüp bakıyorum. VW düşmanlarının bile saygı duyduğu bir tasarımı var.

• gidin içine oturun, göreceksiniz ki comfortline da orta konsolda kullanılan gri plastik basit ve kötü duruyor, keza radyo önceki versiyona göre daha basit.

highlinedaki siyah çok daha güzel

o nedenle gerekirse manual vites ve benzinli alırdım ama highline alırdım
  • Parana yazık

• Eger cok km yapmiyorsaniz dizel yerine tsi highline almak daha mantikli bana gore. Highline passat cok baska cidden b7 nin odun tasarimindan sonra b8 highline kendine baktiriyor. Hem kredi de cekmemis olursunuz.

• Ya aisin sanzimanli t3 motor s60...

• Hocam herkes kendi keyfince bir şeyler söylüyor biri çıkmış içi kütür kütür plastikli cla diyor öbürü çıkmış superb diyor. Kafanızda passat var, ince düşünülmüş detayları ile güzel bir araç babanız iyi bir tercihte bulunmuş ayrıca c serisinden daha geniş hacim sahibi olacak. Baba otomatik vites baktığına göre konfor istiyor belli ki, mevcut passat biraz sert bir araç comfortline'daki lastikler konforu arttıracaktır şahsi kanaatim hayati donanımları ve hoşunuza giden birkaç donanımı ekletip comfotline passat alın gitsin, bana kalırsa birde tungsten grisi renk alın izleyip keyifleniyor insan :).

Diğer araçlardan da bahsedersek, s60 değişecek yakında ayrıca değer kaybı durumu var. Cla dediğiniz araç zaten iç malzemesi epey kötü olan arka tarafı kabir gibi olan ve fazlasıyla sert karakterli olan bir araç. He önerilebilecek araçlar şunlar olur eski kasa a4'lerin bayilerdeki 2.0 tdi'ları 140 ve biraz altında satılıyor ona yönelebilirsiniz, tüketim önemli değilse 1.4 tsi yeni kasa a4 bakabilirsiniz, ancak söylemek lazım passat'ta kaplı olan kolçak içi, kapı cepleri a4'de çıplak plastik. Golf ve passat vw'nin imaj aracı düşmanı çok seveni çok orası ayrı ama yiğidi öldür hakkını yeme adam bu ikisine özenerek yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. El c180 düşünmez misiniz? O parayı passata yatırmak mantıklı değil ikinci el 30 bin km de falan temiz c180 hem parasının hakkını verir hem de en az değer kaybıyla satılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.