Gişeden yapılabilmesi lazım. ATM'sinden yapılmıyor nedense. Küçük bir detay daha ekleyeyim. İşleminiz bitince eski ehliyetinizde bir delik açıp,geçersiz hale getirecekler. Yeni ehliyetiniz ev adresinize gönderilecek. Yeni ehliyetiniz size teslim edilinceye kadar e devletten " geçici sürücü belgesi sorgulama"dan yeni sürücü belgenizi oluşturabilirsiniz. Bu işlemi kendiniz yapıyorsunuz, önceden olduğu gibi size bu belge basılı olarak verilmiyor. Yeni ehliyetinizi teslim aldığınız anda, geçici belge iptal oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 15 Kasım 2024; 19:15:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2016 Öncesinde Alınan Ehliyetin Yenilenmesinde Dikkat (2. sayfa)
-
-
bana A4 kağıda basılı olarak verdiler geçici ehliyet belgesini hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize e devletten basmamız gerektiğini söylediler. Sizinki daha iyiymiş.
çok dert değil hocam, yeni ehliyet max 4-5 iş günü içinde geliyor zaten. hiç ihtiyaç olmadı geçici belgeye.
İmkansız nerdeyse istanbul için en son 2006 da silkroad online sunucularına premiumsuz girmek için bu kadar f5lemiştim.
-
31 temmuza ertelenmiş sanırım yine , tam niyetleniyordum yenileyeyim diye
-
mayısa kadar bekleyelim. ona göre pozisyon alırız.
-
Yeni yılda 15 liralık ücret ne kadar olacak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 başından itibaren tüm vergi, harç ve cezalar % 43,93 oranında artacak diye duyuruldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 2 Aralık 2024; 22:58:26 >
Eski ehliyetin cezasının Temmuz'a kadar olmayacağı ancak ehliyet yenilemenin bedelinin bayağı artacağı söyleniyordu. Hâlâ da net bir bilgi bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baktım ancak 2016 öncesi alınan ve ilk defa yenilenecek olan ehliyetlerle ilgili bir şey göremedim maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski tip ehliyet ise, yenilemesi 2024 yılı için 15 TL idi. 2025 başında nvi.gov.tr randevu alma sayfasından yeni ücreti öğrenirsiniz.
suresi dolana kadar eskilerin yenilenmesi 15tl. yani temmuza kadar hala 15 tl. uzarsa yine 15tl kalacak. birilerinin bir taraflarindan uydurdugu haberlere itibar etmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X