Şimdi Ara

2016 LYS Biyoloji +25 Yapanlar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
10
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecenlerde Lys Fizikle ilgili konu acmistim ve baya tutmustu. Lys Biyoloji de cok kolay degildi bu sene ve +25 yapmak gercekten her baba yigidin harci degildi. Varsa forumda bu biyolojiden +25 ya da 25 civari yapanlar kitap ve calisma tavsiyeleri verirse 12.siniflara ve mezunlara inanilmaz faydasi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asel yayinlari.o kitabi yala yut derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Anlatım;
    Ders notu yetti.
    Soru Bankası;
    Fen Bilimleri
    Birey B
    Beyaz Kapaklı FEM
    Palme
    Denemeler;
    Denge FEM
    Palme

Sonuç;
    28 D 2 Y

• Palme alıyorsun
    Fem denge alıyorsun
    Ben bir de yayın denizi almıştım da siz bilirsiniz yani
    26doğru 4 yanlış
  • Konuları iyi özümseyerek bir tur çalış ondan sonra 2-3 tane soru bankası bitir ve çözerken de ara ara tekrarlar yap özellikle sistemleri

• 26d 4y 12snıf: palme a b fem beyaz hocanın verdiği testleri
    Mezun: bilfen eksen zambak güvender karakök final dergisi eki olan biyo bide normal kırtasiyede satılan final biyo. Fem beyaz tekrar çözdüm
    Asel kitabından çalıştım bide biyoloji ders kitapları

• Konu anlatımı olarak kitaba hiç bakmadım nerdeyse kitap çok boş bilgilerle doludur defteri iyi tutun yada arkadaşlarınızdan, mezunlardan iyi bir hocanın defterinin fotokopisini alın o defteri hatmedin

Soru bankası için ben Palme, Birey C, Fem(Eski bi kitaptı öss zamanından kalma ama sorular çok kaliteliydi), bide yaprak testler birçok yayından bulduğumu çözdüm.

Zaten biyoloji zevkli derstir yatarken bile 2-3 test atardım mesela çok çabuk biter ondan kitaplar.

Deneme olarak Fem Denge, çıkmış soruların denemeleri vardı toplu , Palme bide Evrensel İletişim Yayınları(Kolay kitaptır, çok hızlı biter) nı bitirdim.

28 net / 2 boş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 27 3 yaptım,mebin kitabını sürekli tekrar et ilk başta yazarak daha sonra okuyarak yapın bu işi özellikle son senenin kitabını

• Teknofem
    Ders kitabı
    Palme AB konu anlatımlı
    PALME AB soru bankası.

Ben genelde okuyarak çalıştım.bazı önemli yerleri küçük küçük kağıtlara yazdım.denemelerdeki yanlışlarımı ayrı bir yere yazarak eksikliklerimi kapattım.
    Kendinize uygun çalışma yöntemini bulursanız biyolojide 25+ yapmak zor değil.

2016 LYS Biyoloji +25 Yapanlar !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 27 d 3 y denemelerde de bu civarlarda gelirdi hep 26-4 30-0 arasıydı istikrarlı bir şekilde. çözmeyi en çok sevdiğim ders biyolojiydi. Fizik geo falan çözerken sıkılırdım baya biyoloji sıkmazdı zevkli bile gelirdi o derece severim o yüzden fizikte mesel 1-2 sb max çözmüşümdür geoda hiç sb bitirmedim matta 2 sb falan ygs lys dahil ama biyolojide net 6 kitap çözmüşümdür.

palme a,b - Fem beyaz - Bilfen biyo - birey b - birey c - FDD biyo

bunların hepsini çözmek gerekmez elbet ben bakıyorum şimdi de diğer derslere oranla bayağı abartmışım hoşuma gidiyor diye :) bu kadar biyo çözmek yerine 1 sb fazla fizik çözsem belki de daha iyi olurdu. Her neyse. Öncelikle eğer dersler de büyük bir şevkle biyolojiyi dinlemişsseniz konulara hakim olabiliyorsunuz. Ezber gibi gözüken bir ders olsa da mantığıyla kafanıza oturtursanız kolay kolay çıkmaz aklınızdan. temeliniz iyi değilse de palme a,b konu anlatımlıdan konuları şöyle güzelce bir öğrenirsiniz. Zaten ygs-lys ayrımı çok fazla yok biyolojide biraz daha iç içe. Konuları öğrendikten sonra 2-3 sb çözüp her zaman dediğim gibi denemelere yüklenirseniz 25-5 üstünde yapmamak için hiç bir neden yok. Bilince de çok hızlı çözülüyor dakikada 1 fizik çözerken dakika da 3 biyoloji çözebiliyor insan bilince :)

• Palme (A-B) konu anlatım+Final 3 yazarlı Sb Palme,Denge ve adını hatırlamadığım birkaç LYS denemesi daha

YGS 1,LYS 2 yanlış.
  • ygs biyo kimya fuldü diğerleri leşti lysde sistemlere çok çalış +25 çok rahat yapılır ygs si çok kek
  • Hocam biyolojiyi iyi yapmak iyi not almaktan geçiyor fizik gibi bir formülü öğrenip değişik sorularla pratiğe dökmek değil yani ama soru çözmeninde etkisi olur yani ama ben soru bankası yerine daha çok deneme çözdüm denemenin soru bankasına göre şöyle bir artısı var beynini zorluyorsun hatırlamak için hatırlayıp çözersen aklında kalıyor yok hatırlayamazsanda sonradan cevaba bakıyorsun aaa bu böylemiymiş diyorsun kısaca konu anlatımlı çalış iyi not al deneme çöz bence yeter bu kadar sonucumu sorarsan 29-1

• 27 d 3 y yaptım

1.Fem ygs/lys Soru Bankası
    2.Fem Simetri Lys Biyoloji
    3.Körfez ygs/lys Soru Bankası
    4.Zambak Ygs/Lys soru bankası
    5.Fem Denge deneme + okulda yaptığımız denemeler.
    Diğer kaynakları hatırlamıyorum ama en az 6 kaynak çözdüm.Hatta 10 ve 11.sınıftan kalma konu anlatım ve soru bankalarınıda çalıştığım konuya göre çözdüğüm oldu.Velhasıl ne kadar çözebilirseniz o kadar iyi.Ki biyoloji hızlı çözülebilen bir ders olduğu için çok sayıda kaynak çözmeniz zor değil bence.
    Birde şu var Ygs'ye çalışırken Lys'ninde bazı kısımlarını hallediyorsunuz.O yüzden birde Lys çalışırken pekiştirilmiş oluyor.

• Ben biyolojiye 20 gun calistim yontem su
    1)fundamentals biyolojiyi izle
    2)meb kitabi pdf' ini indir burdan adobe acrobat kalemlerini kullanarak onemli yerleri vurgula. Sayfa kenarlarina kendi cumlelerinle notlar al
    3)hocalara geldik i dinle
    Baska bi seye gerek yok 27d 1y cepte

• dıpıdıpıtıss D kullanıcısına yanıt
    Ya dediklerinin hepsini bu sene bende cozdum ama ben niye 25-5 yaptım be

• Kanki sınav anı belli olmuyo ona bakarsan benim biyo denemelerim nerdeyse hep 30-0 idi ağlimmi böyle oldu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıpıdıpıtıss -- 4 Ağustos 2016; 16:06:06 >
  • 27-3

ders dinlemek çok önemli
  • 27-3 yaptım
    Ders notlari
    Palme AB konu anlatimli
    Palme AB soru bankasi
    Bir de tekrar icin yayin denizi cozmustum
    Korfez denemelerin de yarari oluyor
    Biraz da fem simetri lysden sistsmler bakmistim

• konu anlatımlı olarak meb+simetri
    soru bankası:bilfen+palme+final yeşil kapaklı
    sonuç:12 .sınıf__ 28d-2y
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.