Şimdi Ara

2016 LYS Başvuru Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LYSye başvurdum sonra parayı yatırdım. Yatırdıktan sonra başvuru bilgilerini güncelle dedim. Sınav başvurularımda LYS 2016 gözüküyor. Ödeme falan her şey tamam gözüküyor. Başvuru bilgilerini güncelle kısmına geldiğimde Adım: 1/7 diye kısım var altta. Bende 6 başlık var ama son kısıma geldiğimde 6/7 olarak kalıyor.

Oturum seçme kısmında bu yazı yazıyor. Ünlem işareti yanında. Bu herkeste var mı yoksa sadece bende mi? 2 oturum ödeyip 2 oturum seçtim ben.
    Toplam Ödenen Oturum Sayısı : 2
    Toplam Ödenen Oturum Sayısından daha az oturum seçemezsiniz.

Önizleme ve Onay kısmına gelince (son kısım 6/7 olarak gözüküyor) bu yazı çıkıyor.

Başvuru bilgilerinizi güncelleme işleminiz henüz tamamlanMAMIŞtır.
    Güncelleme işleminizin tamamlanması için "Başvuru Bilgi Değişiklikleri Kontrol ve Önizleme" butonuna basıp açılan pencerede başvuru bilgilerinizi kontrol edip onaylamanız gerekmektedir.

Başvuru bilgi değişiklikleri kontrol ve önizleme butonundan defalarca değişiklikleri onayla yaptım. ÖSYMye bildirdik diyor.

Başvuru kayıt görüntüle kısmından bakınca bir sorun yok ama niye başvuru tamamlanmamıştır yazıyor? Oturum kısmında niye öyle bir uyarı var? 7. adım nerede? Niye hala tamamlanmamıştır diye yazıyor?

Bir el atın arkadaşlar sıkıntı var mı? İlerde çıkar mı?

• Başvuru Bilgilerimi Güncelle bölümüne girince daima tamamlanamamıştır der, yani başvurunu güncelleyemedin anlamında.
    Başvuru Bilgilerimi Görüntüle bölümünde ödendi yazıyosa ve istediğin oturumlar varsa sıkıntı yok.
  • Eyvallah. Strese gerek yok o zaman. Ama kafam hala o kayıp 7. adımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.