Şimdi Ara

2016 da mf3 14 bindeydim bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim 2. sınıftayım bu sene puanım kırılmıyor.Geçen sene öylesine girdim tam çalışmamıştım puanım kırılıyor diye

Arkadaşlar bu dönem pek çalışamadım finaller vizeler derken zaman geçti gitti 2015 te 20 binle yerleşmiştim temelim yok değil 40 gün küsür kalmış sadece ygs lys çalışmayı düşünüyorum artık okulu bırakmayı ciddi ciddi kafama koydum sizce yapabilir miyim
    Müfredat da değişmiş kafam çok karışık halledebilir miyim bilmiyorum yardım edin bi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 30 Ocak 2017; 18:42:26 >

• Müfredat değişikliği çok. Ygs az kaldı ygs konularına bakayım bu konu lys konusu bunu boşver deyip geçtiğini farz sayarsak ygsde 10-15 sorun gider. Çok iyi bildiğin karmaşık sayı, parabol, optik, elektrik artık ygs konuları 1 formül ile çözeceğin soru gelecek büyük ihtimal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 günde sağlam temel sağlam çalışmayla 10 bine girebilirsin , şimdiki nesil boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Müfredat değişikliği çok. Ygs az kaldı ygs konularına bakayım bu konu lys konusu bunu boşver deyip geçtiğini farz sayarsak ygsde 10-15 sorun gider. Çok iyi bildiğin karmaşık sayı, parabol, optik, elektrik artık ygs konuları 1 formül ile çözeceğin soru gelecek büyük ihtimal...

hocam mf3 de 15 bine girmem lazım en kötü.Ygsde en en kötü ilk 20 k civarı lazım bana.

Anladığım kadarıyla ygsnin önemi artmış artık bazı konular ygsye taşınmış lys baya hafiflemiş.
  • 14 bin yapıp gitmemişsin bide okul puansız biz de bunu yedik boş trollük yapma adam gibi trollük yapacaksan yap.
  • Türkçe matematiği her türlü yaparsın diye düşünüyorum. Fene zor konular geldi, coğrafya zorluyorlar aynı şekilde. Ygs sıkıntı olmaz ama düzgün çalışman gerekiyor. Fizik ve Biyoloji özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

14 bin yapıp gitmemişsin bide okul puansız biz de bunu yedik boş trollük yapma adam gibi trollük yapacaksan yap.

Hocam ss atmıştım ama link patates oldu.

2015 te 20 binle eczacılık kazandım.Yapabileceğim en kötü sıralamaydı o.2016da puanım kırıldı haliyle öylesine girdim heyecan yapmadan 14 k geldi mf3.

mf 3 14 kyı 27 küsüre attı kırık puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 30 Ocak 2017; 18:50:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor.

• Zor geçmiş yılların soralamasının önemi bi yere kadar ben de 18k mezuna kaldım o mantıkla çalışmadan 10k garanti gelmesi gerekiyor ama çalışıyoruz bir yıldır. Hem unutuluyor hem de bir aylık çalışmayla o moda girmeden çok zor

• Gece gündüz çalışacağım arkadaşlar olmadı üniversiteye getireceğim ygs kitaplarını derslerde ders aralarında da çalışacağımm şu saat itibarıyla başlıyorum tam 40 gün kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun.

28 Martta editleyeceğim.
  • obp kaç geldi kırık hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: housem.d

obp kaç geldi kırık hali

25
  • 14k dan o kadar atmaması lazım ama.
  • quote:

14k dan o kadar atmaması lazım ama.

obp 50 küsür2016 da mf3 14 bindeydim bi bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 30 Ocak 2017; 22:0:23 >
  • Çalış hocam olur umarım eczacılığı bırakıp tıp mı yazacaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Çalış hocam olur umarım eczacılığı bırakıp tıp mı yazacaksın?

Gelirse tıp yazmayı düşünüyorum hocam.
  • 4 binden 10 bin küsüre attı kırık obp.Çok geldi
  • quote:

4 binden 10 bin küsüre attı kırık obp.Çok geldi

Yukarı sıralara çıktıkça daha fazla sallıyor genelde.

Sen ne yaptın hocam öylesine mi girdin yoksa kırıkla mı kazandın?
  • İnşallah kazanırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagalagar

İnşallah kazanırsın

Sağolun.İnşallah hepimiz başarırız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.