Bildirim
2016 Audi A4 Satışlar Başladı(2017 Şubat-2015 Aralık Fiyat Farkı) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Hocam incelediğiniz araç boş paket mi ? Hem ekranında beyazlık var hemde kliması değişik.
Ekranındaki beyaz şey etiket vs. mi acaba yoksa geniş ekran olmayan versiyonu mu var onu anlayamadım.
He bu arada hayırlı olsun aracınız yukarki mesajları şimdi okudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 20 Aralık 2015; 21:50:50 >_____________________________ -
Güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DHGamer
Hocam incelediğiniz araç boş paket mi ? Hem ekranında beyazlık var hemde kliması değişik.
Ekranındaki beyaz şey etiket vs. mi acaba yoksa geniş ekran olmayan versiyonu mu var onu anlayamadım.
He bu arada hayırlı olsun aracınız yukarki mesajları şimdi okudum.
Çok teşekkür ederim.Klimalar delux 3 bölgeli. Çalıştırdığınızda harika görünüyor çok ğnce düşünmüşler bir
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim...
Anladım hocam. Etiket olması iyi. Etiket olmasaydı sırf orası beyaz diye almazdım o arabayı açıkçası :) Araba güzel tekrardan hayırlı olsun. Yakıt ilgisi vs. paylaşırsınız artık :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DHGamer
Anladım hocam. Etiket olması iyi. Etiket olmasaydı sırf orası beyaz diye almazdım o arabayı açıkçası :) Araba güzel tekrardan hayırlı olsun. Yakıt ilgisi vs. paylaşırsınız artık :)
Son yıllarda ekranlarda o zımbırtıyı takıyorlar nedenini bilemiyorum tabiki aracı kullandıkça yazarım bu arada audi artık beyaz rengi az getirecek bu kasa şle geniş renk yelpazesi sunacaklar
Size mesaj yazmadan kısa süre önce trafikteydim ve ilk kez yeni A4 ü de o an gördüm.
Fotoğraflarda eskisine benzerliği eleştiriliyor ancak eskiye nazaran daha enli ve oturaklı bir duruşu var bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Size mesaj yazmadan kısa süre önce trafikteydim ve ilk kez yeni A4 ü de o an gördüm.
Fotoğraflarda eskisine benzerliği eleştiriliyor ancak eskiye nazaran daha enli ve oturaklı bir duruşu var bana göre.
Çok haklısınız.Araba uzadı. Rakibi c kasayı almışlar ve ondan 5 cm daha uzatmışlar. Araç bir tık büyüdü. Son yılların en büyük hastalığı olan kasayı bir üst model kasaya özendirme devam ediyor.önden A6 benzerliği dikkat çekiyor. Design ve sport pakette ızgaralar krom görünümü C exculisive kasa gibi yapmışlar.Basicline ile yanyana geldiğinde çok fark ediyor...
-
Çok güzel araç hocam.
Hayırlı olsun. Biraz kullanınca yeni A4 ile ilgili izlenimlerinizi ve yakıt tüketiminizi anlatan bir konu başlatırsanız çok güzel olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: bLooP
Çok güzel araç hocam.
Hayırlı olsun. Biraz kullanınca yeni A4 ile ilgili izlenimlerinizi ve yakıt tüketiminizi anlatan bir konu başlatırsanız çok güzel olur.
Teşekkür ederim Allah herkese daha iyilerini nasip etsin ...kullanmaya başlayınca konu başlatacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretatar1634 -- 20 Aralık 2015; 22:42:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
320d xDrive daha ucuz, daha iyi, daha eski olmasına rağmen hala geçemedi Audi.
Mercedes C zaten ayrı.
Audi malum bir spor takımı gibi, şerefli üçüncülüklere devam eder.
Aynı şeyi düşünüyorum, C ve 3 için eyvallah ama A4 üçüncülüğe oynar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Soru şikayet ya da öneriler için PM atabilirsiniz. -
Doğrudur.Zaten satış sıralamasıda öyle geliyor.Ama Bmw de yada Yıldzıda ilave donanımlar ile fiyatlar uçuyor.1 aydır baktım bu işlere.Bmw tam bir performans arabası.Ama benzinlileri konuşacaksak ve donanım ile bakıldığında F/P Halka 2.olur emin olun ...Bmw 3 kasa çok sade .Aslında bakacak olursak zevk meselesi.Ben bu paralarda donanımı yüksek araba arıyorum.Benzinli tüketimde Audi rakiplerine göre yakıt tüketimi olarak iddalı. Yeni A4 ile 3 serisine yakından bakmanızı tavsiye ederim.Yeni A4 emin olun premium hissini ortaya net çıkarmış.İşçilik ve iç donanım çok çok iyi. C de dizel motoru denemedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretatar1634 -- 20 Aralık 2015; 22:58:56 >
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
Dün bayide arkadaşımla birlikte inceledik aracı. Şunu net olarak söylemeliyimki ikimizinde fikri bu araç gelmesi gerekenden bir 20 bin tl pahalı gelmiş. Daha fazlasıda olabilir ama altı olmaz en az 20 bin tl pahalı bu araba.
Bayide duran araç 1.4 tfsi 150 , sunroof+deri koltuk+hayalet gösterge navigasyonlu filan bi araçtı ufakt tefek ekstraları vardı ve fiyatı 190 bin tl yi bulmuştu. Bu aracı incelemek için bayiye kendi aracımla gitmiştim yani 2015 b8 passat , 5 dk önce inip bu araca binince passatla arasındaki farkları net olarak şu şekilde sıralayabilirim ;
+Malzeme kalitesi sadece bazı bölgelerde birazcık daha iyi arada çok büyük bir fark yok.Çünkü kullanılan malzemlerin çoğu aynı güneşlik,kapı içleri vb. ama genel anlamda f30 3 serisinden iyi. C serisiyle aynı hemen hemen.
+Vites bölümünün dizaynı çok iyi,teyp ve klima panelinin Alüminyum alaşım gibi duran kumandaları çok kaliteli. İşçilik had safhada iyi. Hiçbir parça yerinden oynamıyor herşey milimetrik dizayn. Almanların ince mühendislik zekası yine konuşmuş..
+ Standart ses sisteminin kalitesi passattan çok çok daha iyi.
+Araç S line olmamasına rağmen direksiyonun sportifliği,koltukların insanı sarması filan başarılı.
+Motor kaputunu açtığınızda standart olarak sunulan v tipi bir kule gergisi var. Bu aracın yol tutuşunda gerçekten çalışıldığını gösteriyor. Her Audi modeli gibi yol tutuşunda diğer markalara referans olacaktır.
Gelelim - lere ;
- Araç çok dar (C serisiyle ve F 30 la benzer ölçülerde) yani passata göre çok dar. Passatın iç hacmi A6 ya yakın.
-Bagaj 480 lt filandı yanlış hatırlamıyosam ve yüksekliği az,kullanışsız olmuş. Passat 590 lt
-Aracın passattan kabaca 50 Bin tl fazlası var. Değermi ? benim gözümde kesinlikle değmez.
-Aracın standart paketiyle dış görüntüsü hiç hoş değil kesinlikle en azından dışı için S LİNE paket şart.
-Birçok parça Passatla ortak. Güneşlik,düğmelerin bir kısmı,kapı içinde kullanılan malzemeler falan.. Yani 190 bin tl ye 1.4 benzinli a4 alacağıma 150 bin tl ye gırtlak dolu şekilde opsiyonlanmış 1.6 tdi dsg highline passat tercih ederim. Ki passatta artık R LİNE paket siparişide açıldıki oda ayrı bi tercih sebebi zaten..
-Aracın üstünde kıytırık Hankook lastik vardı ayıptır günahtır 190 bin tl etiket koymuşsun hankook nedir koy adam gibi 4 tane conti sportcontact 5.
Ben çok başarılı satış adetlerine ulaşacağını sanmıyorum. Kimse 50 bin tl ucuza passat varken bu aracı tercih etmez. 1.6 Dizeli gelseydi olabilirdi ama 2.0 Dizelinde boşunun fiyatı zaten 180.000 TL , biraz doldurup sine filan koyarsanız 200 leri geçer. 200 ü geçtikten sonra çok temiz f10 520 veya A6 2.0 tdi ultra tercih etmek mantıklı olur zaten.
Fiyat dışında araç güzel olmuş tam bir sürücü otomobili. Kullanmaya gerek kalmadan belli ediyor yol hakimiyetinin iyi bir otomobil olacağını. Ancak bu fiyatlarla bana çok uzak kaldı..
klasik bir passat kullanıcısı araç incelemesi,
bunlar gördükleri her aracı kendi passatlarıyla kıyaslarlar sığ bir inceleme sonrası bir yerden konuyu F/P ye getirip ne iyi iş yapmışımda passat almışım derler :)
Kendi aracımla kıyaslamamdan doğal ne olabilir ki ? Cebimdeki parayı bu aracın benim aracıma olan + ve - yönlerine göre belirleyip vereceğim sonuç olarak. Eğer araç beklediğim gibi gelseydi forumda başka mesajlarımdan da görürsün ilk sipariş edecek kişilerden biride bendim. Ancak araç 1.4 TFSİ 150 hp lik motorla 3-5 kıytırık donanımla çok çirkin jantlarla 190 bin tl leri bulunca aynı fiyata F10 520i varken audi kusura bakmasın başlarlar audiye.. Olayın Passatla ilgisi yok kısacası aracın fiyatını hak edip etmemesiyle ilgisi var 190 bin tl vericem daracık ve donanımdan yana kısıtlı bi arabaya binicem gemi gibi f10 520i dururken hemde geçelim o işi..
valla kıyas tabiki normal ama bütün yazı kıyasla ilgili ve yazının sonunda 50 bin ucuza passat varken kimse bunu almaz demeniz sanki bu aracın alternatifi passat mış gibi bir algı oluşturuyor.
Ona bakarsanız passatın gerçek rakiplerinden biri olan 120 bine dizel otomatik full opsiyonlu gırtlak dolusu cosmo insignia varken kimse 30 bin fazla verip passat almaz da diyebiliriz. ama her malın alıcısı var.
ben genel olarak passat sahiplerinin düşünce yapısından bahsettim sizde anladınız._____________________________ Meine Ehre Heißt Treue (sadakatim şerefimdir) SS
-
Passat 1.4 tsi 150 bg dsg highline 128 K. Dost drive var ama highline sipariş vermiyor uyanıklar. E hayalet ekran ilave büyük discovery ekran 10 K. Sunroof 3.2 K . Araç oldu 141.2 . Yeni A4 ilave işlerle 162 K . 20 K fark var .Benzinlide . Sonuçta bu fark her zaman vardır.Sizinle aynı fikirdeyim.Passat sınıfta 1. İlk 8 ay 20.000 araç satış rekoru... Ama şirketler bunu net şişiriyor. (Yöneticilere yoğun alıyorlar) Yıllarca passat kullandım.emin olun A4 çok daha farklı ondan...A4 yıllar sonra 1.8 den sonra passata rakip çıkmasın diye 1.4 tsi üretmedi .A3 sedan satışları patladı bu motorla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı